Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201510 yıl comment_319022 Mevcut versiyonda arka koltuk çok basık, camın çizgisi çok yukarda kuyu gibi bir şeydi, şimdi bakıyorum yenisinde cam çizgisi daha da yukarıda, yani arka taraf daha da çukur olacak sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201510 yıl comment_319027 Beğenilecek bir araç olmuş fakat motorları da görmek gerek bana kalırsa dıştan bakarsak arka keskin hatlar toyota auris ön hatlar ise hyundai i30 benzeri bir görüntü hissi verdi bana içi ise J kasa dan VW grubuna biraz benzerlik geldi bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201510 yıl comment_319468 Tasarım güzel Zaten astraların bütün kasaları hep hoşuma gitmiştir Ben sadece direksiyon üzerindeki tuşları sevmedim Eskilerden kalma gibi Birde iç dizaynda peugeot ya bir parça benziyor mu ne Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321651 dış tasarımı çok güzel olmuş özellikle de ön yüzü çok hoşuma gitti fakat iç tasarımı hoşuma gitmedi daha güzel yapılabilirdi bakalım bu kasada sanayi dostu olacak mı ??.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321660 Genel olarak ben de beğendim. İlk gördüğümden beri ön panjurdaki sıkıcılığı buldum. Ön panjur 2 model önceki (H kasa galiba) astranın ön panjuruna çok benziyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321665 En önemli konuda bir açıklama yok. 1.6 dizelinde hangi şanzıman kullanılacak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bizi aydınlatırlarsa çok iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl Yazar comment_321667 Bilgi de var teknik detayları da otomobil sohbetleri kategorimizde mevcut. Tam otomatik klasik şanzıman ile 1.6 dizel satılacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321668 1.6 dizelinde hangi şanzıman kullanılacak. Opel'in elinde modern şanzıman teknolojisi yok. Torq konvertörlü şanzıman ile devam edecekler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321679 Opel'in elinde modern şanzıman teknolojisi yok. Torq konvertörlü şanzıman ile devam edecekler... Yeni c4, yeni 308 ve yeni focus'ta tork konvektörlü şanzıman kullanılıyor. Bu bunların kötü olduğu anlamınamı geliyor. Yoksa eski tip tork konvektörlü şanzıman kulanacağınımı kastediyorsunuz. Bilgi de var teknik detayları da otomobil sohbetleri kategorimizde mevcut. Tam otomatik klasik şanzıman ile 1.6 dizel satılacak Yakup bey; kullanacağı şanzıman focus'unki gibi çıft ıslak kavramamı yoksa geleneksel eski tipmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl Yazar comment_321681 Yeni c4, yeni 308 ve yeni focus'ta tork konvektörlü şanzıman kullanılıyor. Bu bunların kötü olduğu anlamınamı geliyor. Yoksa eski tip tork konvektörlü şanzıman kulanacağınımı kastediyorsunuz. Yeni focus dizel, çift kavrama kullanıyor; turbo besleme benzinliler tam otomatik. Turbo beslemesiz benzinli de çift kavrama.C4 ile 308 zaten aynı malın devamı onlarda ayrı gayrı olmaz. Her şanzımanın kendisine göre artıları ve eksileri var; iyi kötü yerine size en uygun ürünü seçmeniz gerekir.İşte o vakit herkes iyiyi seçmiş olur Yeni c4, yeni 308 ve yeni focus'ta tork konvektörlü şanzıman kullanılıyor. Bu bunların kötü olduğu anlamınamı geliyor. Yoksa eski tip tork konvektörlü şanzıman kulanacağınımı kastediyorsunuz. Yakup bey; kullanacağı şanzıman focus'unki gibi çıft ıslak kavramamı yoksa geleneksel eski tipmi. Dediğim gibi bu bilgileri test ve inceleme başlıklarında ayrıca genel focus başlıklarında yazdık bunları okumanızı tavsiye ederim. Otomobil sohbetleri kısmında da tüm arabaların şanzıman detayları mevcuttur. Örnek başlık: http://www.focusclubtr.com/topic/9722-türkiyede-satılan-16-dizel-ve-altı-otomatik-vites-teknik-değerleri-dizel-otomatik-tüketim/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321738 Konveksiyon başka şeydir, konversiyon başka şey...Hafiften konu dışı kalsa da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201510 yıl comment_321767 Cem Hocamın bahsettiği led matrix far videosu ile konuya giriş yapayım. ben eski focus 3 sedan şimdiki astra j sedan kullanıcısı olarak astrayı beğenmiyorum ( fren sistemi bana focus gibi güvenilir gelmiyor aynı zamanda yol tutuşu iyi değil ) astrayı beğeniyorum ( arka koltuk diz mesafesi biraz daha geniş , kimse begenmese de ben ön konsolu beğeniyorum ) K kasayi da herkes gibi bi açıdan bi başka araca benzetiyorum. tek sevdiğim yanı sanki ford a göre biraz daha fazla motor seçeneği sunması . 1.0 ? 1.6 atmosferik 115 hp 1.6 t 180 hp 1.4 t 140 hp 1.6 dizel 136 hp . focusun 1.6 ecoboostlari iyi bu keratalarda da 1.4 t yi çok övüyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324052 Opel'in elinde modern şanzıman teknolojisi yok. Torq konvertörlü şanzıman ile devam edecekler... yeniden focus - cvt aşkı hikayelerini duyar mıyız? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın