Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muhammed Kavlak

Üye
  • Toplam İleti

    423
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Muhammed Kavlak tarafından yazılan her şey

  1. Biraz kurcalarken hesabımda bakiye bilgileri 0 Euro gözüküyordu birde üye olurken kart bilgileri sorunca acaba dedim üyelik ücretli mi oldu. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  2. Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum bu etise üyelik ücretli mi üye olsak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız ??
  3. Normalde böyle şeylere bakmazlar ama nasıl olmuş da denk gelmiş..
  4. Ruhun şad, mekanın cennet olsun ATAM
  5. Cebimiz ve Sağlıklı yaşam için bol bol yürümeliyiz. Geçen sene 3,67 olan mazot şimdi 5 tl oldu. Bari 5 tl ye sabitlesinlerde hesap düz olsun
  6. Çok mantıklı Çok geçmiş olsun dizellerde veya atmosferiklerde böyle bir sıkıntı çıkmaz inşallah
  7. Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık. Hız sabitleyici yok diye biliyorum.
  8. İki gün önce 4.75 ten depoyu doldurdum şimdi 5 olur hesap düz olur
  9. 7 yıl boyunca hep opetten aldım herhangi bir sıkıntı görmedim. Ara ara PO ve Shell deneyimlerimde oldu onlarda da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bilindik firmalardan ve güvenilir istasyonlardan alındığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  10. Metal aksama sıcakken soğuk su ile temas etmesin diye
  11. Motor soğukken yıkanır ise herhangi bir zararı olacağını zannetmiyorum. En az 3-4 kere yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı ama bobin, buji kabloları, beyin ve akü çevresini bez ve laylon ile kapattım. Bence iyi bir yıkama işleminden sonra motor koruma yaptırmanız ve yıkamayı unutmanız. Ben yaptırdım 7 yıl oldu halen hava vurarak temizliyorum.
  12. Hayırlı olsun güle güle kullanın Jantlar replika mı ??
  13. Araç lpg li mi? Bu durum lpg de kullanırken mi oluyor.
  14. Ağırlığını merak ettim hani olur da orjinal bulamazsam alıcağım jantta en yakın ağırlığı seçmek için
  15. @Zafer Akbs imkanın olursa eğer jantın bir tanesini tartabilir misin? Ağırlığı ne kadar gelecek acaba
  16. Valla çok iyi olur sana zahmet olmazsa yolun düşerse yada müsait olursanEyüp te Dadaş oto lasitk te bakamazsanda canın saolsun düşünmen yeterli şimdiden teşekkür ederim.
  17. İnşallah. Aynen bende jantı görmediğim için ve ödeme şekli konusunda kararsız kaldığım için alamadım ve jant satılmıştı. Sağlık olsun kısmet değilmiş şimdi bir tane varda ona da İstanbul da bakacak kimse bulamadım beklemedeyim.
  18. aynısını bayram arası 1400 TL ye kaçırdım, halen canım sıkılıyor. yarama tuz bastın Neyse hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.
  19. Ehliyet alırken direksiyon sınavlarında ki gözetmenler araba sürmeyi bilmez ise olacağı bu dur. (Nereden biliyorum bir zamanlar arkadaşımda direksiyon sınavlarında görev alıyordu ve araba sürmeyi bilmeyen bir öğretmenin direksiyon sınavında gözetmenlik yaptığını söylemişti.)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.