May 3, 201115 yr comment_3603 TÜPRAŞ'ın rafineri çıkışına yaptığı zamla birlikte bugünden itibaren pompada 95 ve 97 oktan benzine zam yapıldı... TÜPRAŞ'ın rafineri çıkışına yaptığı zamla birlikte bugünden itibaren pompada 95 ve 97 oktan benzine 9 kuruş zam yapıldı. Böylece 95 oktan benzin 4.29 liraya, 97 oktan ise 4.4 liraya yükseldi. Benzinin litresi hızla 4.5 TL'ye koşuyor. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzine 9 kuruş daha zam yaptı. Zam sonrasında 97 oktan benzinin litresi 4 TL 40 kuruşa kadar çıktı. Uluslararası piyasalarda artan ham petrol fiyatları, benzin ve motorin zammını tetiklemeye devam ediyor. Geçen hafta cuma günü akaryakıtta yeni bir ayarlama yapması beklenen TÜPRAŞ, benzine bugünden geçerli olmak üzere 9 kuruş zam yaptı. Zam sonrasında 95 oktan benzinin litresi 4 TL 29 kuruşa, 97 oktan benzinin litresi de 4 TL 40 kuruşa kadar çıktı. Benzinde, bu zamla birlikte 5 TL için de geri sayım başladı. TÜPRAŞ, son olarak 19 Nisan'da 95 oktan benzinin litresine 6 kuruş, 97 oktan benzinin litresine de 9 kuruş zam yapmıştı. Sektör yetkilileri, zamlanan benzini, motorinin izleyeceğini bildirdi. Report
May 4, 201115 yr comment_3816 Yiter ya, yiter ya Bu gidişle birer bisiklet yada diğer konudaki resimde vardı ya ghia donanımlı at arabası onlara binecez Report
May 4, 201115 yr comment_3820 o zamanda ota samana sapa zam gelir Ki ülkemizde zaten tarım ve hayvancılıkta öldürülmeye çalışılıyor.. Report
May 4, 201115 yr comment_3823 Gerçekten yaa,yazık günah ülkemizin ne değerleri var ama kullanamıyoruz Report
May 4, 201115 yr comment_3828 Biz dünya üzerinde kendi kendine yetebilen sayılı ülkelerdeniz. Çok basit şekillerde büyümemiz mümkün ancak dış ülkelerin işine gelmeyeceğinden ötürü. Başımızdaki insanlarında onların şak şakçısı olmasından dolayı olmuyor. Report
May 4, 201115 yr comment_3833 Dün Maliye bakanına soruyolar zamları dediği şu akaryakıt firmaları karlarını biraz düşürsünler o zaman. Zaten firmaların karı ne kadar. Sen aman kendi aldığın verginin vergisine b.k sürdürme!!! Report
May 4, 201115 yr comment_3840 Japonya misal.. Onca bombe tutunoni felaketie rağmen yaralarını sarmakt nasıl da azimli. Bizdeyse yara açılmadıkca olanaklar kullanılmıyor bile. Allah yara bere vermesin. Report
May 4, 201115 yr comment_3855 Bizde bu vergilerin bi kısmı 99 depreminden kalma değilmi ? Yara sarmak için geçici çıkardılar kalıcı oldu. sağolsun her hükümette yedi kaymağını. Report
May 4, 201115 yr comment_3856 Aynen deprrem vergisini ÖTV ve ÖİV olarak değiştirdiler devam ediyorlar giydirmeye Report
May 4, 201115 yr comment_3879 Bişeyler yapmamız lazım insanlar çok duyarsız. Bi amca vardı bu zamlarla ilgili konuşuyoduk adam valla yiğenim beni pek etkilemiyo ben hep 20 liralık alıyorum demişti Bizimde aramızda bu artık espiriye dönüştü dayımgilin focus benzinli gene zam geldi diyorum fark etmez biz hep 50 liralık alıyoruz diyo Report