Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Akaryakıt Fiyatları

Recommended Posts

TÜPRAŞ'ın rafineri çıkışına yaptığı zamla birlikte bugünden itibaren pompada 95 ve 97 oktan benzine zam yapıldı...

TÜPRAŞ'ın rafineri çıkışına yaptığı zamla birlikte bugünden itibaren pompada 95 ve 97 oktan benzine 9 kuruş zam yapıldı. Böylece 95 oktan benzin 4.29 liraya, 97 oktan ise 4.4 liraya yükseldi.

Benzinin litresi hızla 4.5 TL'ye koşuyor. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzine 9 kuruş daha zam yaptı.

Zam sonrasında 97 oktan benzinin litresi 4 TL 40 kuruşa kadar çıktı. Uluslararası piyasalarda artan ham petrol fiyatları, benzin ve motorin zammını tetiklemeye devam ediyor.

Geçen hafta cuma günü akaryakıtta yeni bir ayarlama yapması beklenen TÜPRAŞ, benzine bugünden geçerli olmak üzere 9 kuruş zam yaptı.

Zam sonrasında 95 oktan benzinin litresi 4 TL 29 kuruşa, 97 oktan benzinin litresi de 4 TL 40 kuruşa kadar çıktı. Benzinde, bu zamla birlikte 5 TL için de geri sayım başladı.

TÜPRAŞ, son olarak 19 Nisan'da 95 oktan benzinin litresine 6 kuruş, 97 oktan benzinin litresine de 9 kuruş zam yapmıştı. Sektör yetkilileri, zamlanan benzini, motorinin izleyeceğini bildirdi.

Biz dünya üzerinde kendi kendine yetebilen sayılı ülkelerdeniz. Çok basit şekillerde büyümemiz mümkün ancak dış ülkelerin işine gelmeyeceğinden ötürü. Başımızdaki insanlarında onların şak şakçısı olmasından dolayı olmuyor.

• Like 1

Dün Maliye bakanına soruyolar zamları dediği şu akaryakıt firmaları karlarını biraz düşürsünler o zaman. Zaten firmaların karı ne kadar. Sen aman kendi aldığın verginin vergisine b.k sürdürme!!!

• Like 1

Guest Tolga KARACA

Japonya misal..

Onca bombe tutunoni felaketie rağmen yaralarını sarmakt nasıl da azimli.

Bizdeyse yara açılmadıkca olanaklar kullanılmıyor bile. Allah yara bere vermesin.

Bişeyler yapmamız lazım insanlar çok duyarsız. Bi amca vardı bu zamlarla ilgili konuşuyoduk adam valla yiğenim beni pek etkilemiyo ben hep 20 liralık alıyorum demişti :)

Bizimde aramızda bu artık espiriye dönüştü dayımgilin focus benzinli gene zam geldi diyorum fark etmez biz hep 50 liralık alıyoruz diyo :)

• Like 1