Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yasin Can

Üye
  • Toplam İleti

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yasin Can Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    Focus
  • Meslek:
    Teknisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.115 profil görüntüleme

Yasin Can's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Toplam Beğeni

  1. Aktarma parçası yok abi --8 dakika sonra eklendi-- Replika evet
  2. 225/45/17 ölçüleri. 1500 TL jant fiyatları Lastikler continental contact 6 bunlarında tanesi 425 den aldım toplamda bana 3.200 TL ye patladı Konfordan eski lastiklerime göre çok çok memnunum Kusura bakmayın uzun zaman giremedim foruma geç cevap attım. --1 dakika sonra eklendi-- Tavsiyeni dikkate alıcam --2 dakika sonra eklendi-- Allah razı olsun
  3. Eskiler Buda evladın yeni Jant lastikleri. Sonunda taktırabildim
  4. Abi çok yakışmış hayırlısı olsun bende de aynı f2 var ama ben 215/45/17 taktırmayı planlıyorum senin memnuniyet durumun nedir abi yakıt olsun performans olsun ?
  5. İşte henüz fiyat konusunda çok kararsızım çünkü net bir bilgim yok Henüz aklımda net bir fiyat yok abi
  6. Merhabalar. Aracımda 2011 den beri kullandığım orjinal jantları mevcut. 17" jant alacağım için satıcam ama satarken ucuza gitmemesi adına size sormak istedim çünkü en iyi bilgiyi focuscluptr den alacağıma eminim 16" gayet iyi durumdalar. Amacım jant lastik set olarak vermek çünkü lastiklerde çok iyi durumda 1 senelik henüz 4 mevsim lastiği malum İzmir havaları Değerli bilgileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
  7. Belli bir dönemde bir süre burdan kafanız şişirdim Şimdi kendi çabamla hem iş hem araba derken yapabileceğim en güzel ST modunu yaptım (Jantlar hariç tabi ona daha gücüm yetmedi ) Sizlerlede paylaşmak istedim tabikide yorumlara açığım iyi veya kötü
  8. Montajda tüm kablolar baştan sona siyah bantla kapatıldı açık bir yer yok
  9. Valla abi halettirdim. Kendisi ek olarak bir beyin hazırladı. Parklar açık değilken sanki hiç modül yokmuş gibi gösteriyo beyin. Parkları açınca normal modülden devam ediyo. Peki son olarak şunu sorayım hazır seni yakalamışken Bu elektrik sistemi sonuçta,haliyle her yerden bir kablo geçiyo. Bu durum arabaya zarar verir mi ? Allah korusun yangın vs riski çok mu ? Bildiğim kadarıyla bu modüllerde sigortada var ama yinede daha bilgili birinden bilgi almak içimi rahatlatır. Takan kişiye soruyosun ama ne kadarda hiç merak etme desede insan huzursuz oluyo.
  10. Şuan içinde benimde öyle parklar açıkken sorun yok.Ama parklar kapalıyken sinyal verdiğim zaman yakmıyo sinyali
  11. Valla bilmiyorum ki Ozan abi 2001 oto var İzmirde ordaki elemanlar yaptı. O yüzden yapıyor olabilir mi acaba ? Yarın gidip sorarım ondan dolayı yapıyor olabilirse.
  12. Geçtiğimiz günlerde ayarlanabilir amerikan park modülü taktırdım aracıma. Araç 2011 makyajlı kasa focus 2. Şöyle bir sorunum var, park lambalarım açıkken sinyal verdiğimde her hangi bir sorunum yok yanıyolar ama park lambalarım kapalı durumdayken sinyal verdiğimde sinyal "tık" yapıp sönüyo yanmıyo yani. Aynı şekilde araç kilidini açıp kapatırkende aynı sorunla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir ? Yaşayan var mı bu sorunu ? Yada çözümü nedir ? Şimdiden teşekkür ederim..
  13. Merhabalar focus 2 makyajlı kasa arabama st uyarlı bir değişim yapma derdine düştüm bu ara Bu defa sormak istediğim şunlar; 17" lastik takıcam hangi marka önerirsiniz İzmirde oturuyorum, 205/50/17 almayı planlıyorum sizce de uygun mu ? Focus 2 ye gidicek en güzel jant önerileriniz nelerdir ? Hani "bence şu jant çok iyi gider" dediğiniz varsa öneri ve zevkleriniz benim için önemli, Teşekkürler..
  14. Öncelikle yine ben diyerek konuya girmek istiyorum Aracımı güzelleştirme işine kalkışmışken yanlış şeyler yapmamak için sorularımı sormaya devam ediyorum. (Büyük ihtimalle Yakup abi yine kızar önce araştır diye) Ama ne kadar baksamda istediğim bilgileri bulamıyorum. İlk resimdeki lacivert benim aracım farları orjinal fabrika çıkışı, hangi ampul kullanılır (H7 vs birşeyler söyleniyolar ama) halojen vs çokta anladığım bir konu değil açıkcası. Diğer far ise taktırmak istediğim siyah tabanlı mercekli far. Şimdi asıl sorum şudur abilerim; 1- merceki olacağı için illaki xenon mu lazım ? 2- xenon şart ise ne marka almalıyım ? 3- motor vs diyorsunuz gerçentek uzağım bu konuya alığım farlarda motorları mevcut oluyor mu ? 4- xenon vizeden geçer mi geçmezse her vize zamanı kendim halledebilir miyim ? Biliyorum kafanızı ağrıttım ama cidden bilinçsiz bir şekilde hareket edip gece yolculuğunda karşıdan gelen araçları rahatsız etmemek adına sizlerden yardım ve bilgi bekliyorum. Teşekkürler.
  15. İşin komik tarafı şu abi, ARKAS'ı aradım ilk fiyat almak için 1040 lira dedi 100 boya tutsa 100 de işçilik alırlar dedi 1240 lira gibi bir rakam tutar dedi. Daha sonra bornovadaki OTO KOÇ'u aradım onlarda sadece spoilera 1250 dedi 200 boya 100 işçilik 1550 lira lira dedi. Yani arkas 1040 veriyo otokoç 1250 senin verdiğin fiyat ap ayrı zaten. Vallahi delirecem
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.