Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hakan G.

Üye
  • Toplam İleti

    271
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hakan G. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Çanakkale
  • Arabam:
    '11 Focus 1.6i Style Plus
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.738 profil görüntüleme

Hakan G.'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

119

Toplam Beğeni

  1. Videodaki arka stoplardan taktım arabaya. Ancak farlar led olduğundan normal ampülden daha az akım çekiyor ve bu yüzden araba fren lambası arızası veriyor.
  2. Ben ön farları bi xenon yaptım. 2. yöntem ile foccus yardımı ile farları bi xenon diye aktive ettim. Ardından arıza uyarısı kalkmıştı. Böyle bir şey arka farlar için de söz konusu mu onu sormuştum. --19 dakika sonra eklendi-- Şimdi programı inceledim. Birisi yardımcı olabilirse196 nolu maddede hangi seçenekler var söyleyebilir mi? Bende config dosyası yok. Elm de şu an ulaşabileceğim yerde değil.
  3. @Ozan Kar arka farları tanıtma imkanımız var mı acaba foccus ile?
  4. Benim araç da aynı teybi kapatmama sorununu yapıyor. Arada kapatıyor ama çoğunlukla kapatmıyor. Diğer kapı açılınca sorun değil ama sürücü kapısında bu sorun mevcut. Ben acaba yazılımsal mı diye düşünüyordum. Akü kutup başını sökmeyi düşünüyordum.
  5. Merhaba. Arka farları led ile değiştirdim. Şu çindekilerden. Şimdi fren lambası ampül arızası diyor. Ön farları değiştirince de arıza vermişti onu halletmiştim Elm ile. Elm ile fren lambalarının türünü değiştirme imkanımız var mı? Varsa hangi madde acaba?
  6. Eyvah. Büyük bir soruna gebe desenize. Peki yolda seyir halinde sistemin devreden çıkması kazaya sebebiyet verir mi
  7. Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır direksiyon ilk çalıştırmada ağır bir durumda oluyor. Ve yaklaşık 5 saniye sonra hafifleşiyor. Başta sanki sistem devreye girmiyor. 5 saniyeyi buluyor devreye girmesi. Herhangi bir hata da vermiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Araba çalıştı mı direksiyon hafif bir şekilde oluyordu. Bu büyük bir sorunun habercisi olabilir mi? Ayrıca güvenlik bakımından yolda yüksek süratte giderken hidrolik direksiyon devreden çıkarsa Allah korusun kazaya sebebiyet verir mi? Bundan korkuyorum. Daha önce bu tür bir şey yaşayan oldu mu?
  8. Senelik bakım yeni yapıldı. Polen filtresi de değişti ama şikayetim az hava veya kokudan değil, yeterince soğuk olmamasından
  9. Teşekkürler o zaman ben yine de gidip bir kontrol ettireyim çünkü klimanın şu anki performansından memnun değilim
  10. Merhaba. Yazar başında klima gazını tanıdığım bir yerde tekrardan boşalttırıp doldurttum. Yanlış hatırlamıyorsam başta 600 700 gr gibi bir miktar vardı. Ancak usta 500 gr bastı. Ben bu az gelmez mi dedim. O da makine otomatik ayarlıyor. Hem olması gereken bu dedi. Makineye baktım focus 2 için falan ayar vardı ama focus 3 için göremedim. Ben de sesimi çıkarmadım ama sanki bana eski performansı yok gibi geliyor. İnternette çok yere baktım ama focus 3 e ne kadar gaz konulması gerektiğini bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi? Gidip bu sefer bu kadar gaz bas diyeceğim.
  11. Bende de 2011 style plus var ve bende 4 derece altı otomatik devreye giriyor. Sizin bir yanlışınız var.
  12. Hakan G.

    Ford Mu Opel Mi

    Bence de astra. Comfort un arka camlar bile elle. Bence sonradan insan pişman olur
  13. Focus farlarını açmış biri olarak bunların farlarını açmak çok lanet bir şey diyorum. sizi çok uğraştırır. eğer illa yapacaksanız mutlaka çıkma far bulup onunla yapın derim.ben farlarım için bi xenon çalışması yaptım.sanırım sağ farı iyi yapıştıramadım, yıkadıktan sonra su alıyor.yağmurda sorun yok ama tazyikli suda su alıyor.
  14. Hakan G.

    Focus 3 Ten Sonra C Max

    Özel değilse mahkeme konusu nedir acaba? Merak ettim de.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.