Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl comment_432861 Merhaba. Yazar başında klima gazını tanıdığım bir yerde tekrardan boşalttırıp doldurttum. Yanlış hatırlamıyorsam başta 600 700 gr gibi bir miktar vardı. Ancak usta 500 gr bastı. Ben bu az gelmez mi dedim. O da makine otomatik ayarlıyor. Hem olması gereken bu dedi. Makineye baktım focus 2 için falan ayar vardı ama focus 3 için göremedim. Ben de sesimi çıkarmadım ama sanki bana eski performansı yok gibi geliyor. İnternette çok yere baktım ama focus 3 e ne kadar gaz konulması gerektiğini bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi? Gidip bu sefer bu kadar gaz bas diyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl comment_432863 530 gram + -% 10 u kadar fazla yada eksik olabilir. çok gaz dolunca iyi soğutur diye birşey yok şu anki miktar yeterli gözüküyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl Yazar comment_432877 Teşekkürler o zaman ben yine de gidip bir kontrol ettireyim çünkü klimanın şu anki performansından memnun değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20179 yıl comment_432924 polen filitresini deiştirmenizi tavsiye ederim ben deiştirdim klima hayata geri döndü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl Yazar comment_433090 Senelik bakım yeni yapıldı. Polen filtresi de değişti ama şikayetim az hava veya kokudan değil, yeterince soğuk olmamasından Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın