Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Kenan Kabalar

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Kenan Kabalar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Burdur
  • Arabam:
    16 Focus 1.5 Trend-x+04 Fiesta
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.065 profil görüntüleme

Mehmet Kenan Kabalar's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. 60bin bakımı Isparta Pürlüler Yetkili serviste 900 e yakın bir fiyatla yaptırdım. Mazot filtresi motor yağından pahalı. Fren balataları için 45bin bakımında idare eder bir sonraki bakıma değişebilir denilmişti. Şimdi de aynı yorum yapıldı. Bir sonraki bakıma kadar kullanılabilir denildi. Balata fiyatlarını gördükçe ayağım frene titreyerek basıyor. Hedefim 90 bin. ??
  2. Çerçeveletilmesi gereken ve her gün hatırlanması gereken söz. Saygılar.
  3. Kronik segman kırma ve turbo sorunları çözüldü mü? 1.4 turbo benzinli Opel konusunda çok şikayet vardı diye hatırlıyorum.
  4. 7 yıl gürültülü focus 2,5 deneyiminden sonra ses yalıtımının daha iyi olduğu 1.5 TDCI aracımı ilk aldığım sıralar ben de benzer kayma ve savrulma talihsizlikleri yaşamıştım. Yılların alışkanlığı olsa gerek diye düşünüyorum. Daha iyi ses yalıtımı virajlara daha hızlı girmeme neden olmuş. Artık daha temkinliyim.
  5. Güzel olmuş. Ama yine de makyajı bekleyenlerden olacağım.
  6. Paragon Hard Disk Manager programının ücretsiz sürümü ile bu tarz işlemler çok kısa sürede ve grafik arayüzle kolay yapılabiliyor. İşletim sistemini yeniden kurmak gibi uzun bir sürece gerek kalmıyor.
  7. Araç Hız Kontrol Anahtarı Cruise Kontrol Sistemi Kiti için Ford/Focus/st 2 2005-2007 2008 2009 2010 2011 Direksiyon http://s.aliexpress.com/ZFjyeqmQ?fromSns=Panoya kopyala (from AliExpress Android) bu ürün işinizi görecektir..
  8. PCM hatası verdiği için modüle yazma işlemi gerçekleştiremeyen arkadaşlara güzel bir kaynak oldu. Emeğinize sağlık.
  9. Benzin bu kadar pahalıyken hala benzinli araca binebilende para vardır deyip bakımları da ona göre düzenlemişler. Dizel sahipleri garip gureba.
  10. Yetkili servisleri pahalı diyerek eleştiriyoruz. Gerçekten çok uçuk fiyatlar çıkarıyorlar. Ancak işletme giderleri göz önüne alınırsa o rakamları almak zorundalar. Yaşadığım şehirde herhangi bir markanın ne bayisi ne de yetkili servisi var. En azından hizmet ayağınıza geliyor. Biraz pahalı olsa da.
  11. ELMConfig yazılımını başlattığınızda "adapter setup" butonuna tıklarsanız altında ayar yapabileceğiniz bölüm açılır.
  12. Sadece muhabbet olsun amaçlı iki sorum var. a-) 1.5 TDCI Pws Trend-x ya da 1.6 TDCI Style; aynı model yılı ve birbirine yakın km lerde. Tercihiniz ne olurdu? Neden? b-) 6DCT450 - MPS6 şanzımana sahip 1.5 TDCI araç sahibi olup şanzıman sorunu yaşamadan en fazla kaç km gitmiş araç biliyorsunuz? Bendeki 53K (Allah nazardan saklasın)
  13. Bağlantı hızı ile ilgili sorun olabilir mi? Bir de bilgisayarınızı internete bağlayıp denediniz mi?
  14. Bilgisayar internete bağlı iken driverlarini kendisi bulur büyük ihtimalle. Tabi işletim sistemine bağlı Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Bazı elm cihazları araca bağlanmadan bilgisayar görmüyor. Diğer soruya gelince on tuşuna ait switch te sorun vardır. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.