Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Derya Atli

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Derya Atli Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus III 2015 tdci otomatık
  • Meslek:
    Çalışmıyor
  • Cinsiyet:
    Bayan

Güncel Profil Ziyaretleri

483 profil görüntüleme

Derya Atli's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Aynı takıntı bendede var muzıkleri sececem etıketleyecem ?kafama göre sıralicam. Bülutut ?şarj düşmanı bi yandan şarja kablo ile bağlayıp bi yandan bülütüt ile müzik dinlemekte bana zor ve anlamsız geliyor ıphon lara şarj dayanmıyor ?yeni teknolojı telefonu yerine bırak şarj olsun olayı çok iyi ama oda bizde yok ? USB ye devam ?
  2. Bende öyle düşündüm ama onu çıkarınca problem çözüldü demek ki var bi etkeni bende anlamadım.?
  3. Bende CD vardı bide DVD takmısım aklım bende değil ki geç fark ettim ?
  4. Aslında demin çok basit çözüldü medyadakı tüm eklentileri (CD,ikinci bi USB vs) çıkartınca önce bi afalladı tek USB den çalmaya başladı demek ki aynı anda içinde uyumsuz bi cd olmamalıymış ?? her CD yide çalmıyor araba bile benden daha seçici çıktı ??
  5. Merhaba yazıları okudum ama bendeki sorunu çözemedim? düne kadar kullanıp dinlediğim USB leri bugün taktım USB başlatılıyor deyip radyoya tekrar geçiyor söylenenleride yaptım dosyaları yedekleyip USB biçimlendirdim fat32 yaptım diger USB de nts olarak biçimlendirip denedim araçta nts olana USB desteklenmiyor dedi fat32 olanda başlatılıyor deyip tekrar radyoya geçti ? bunu yasayıpta çözüm bulanınız var mı acaba ?
  6. Bluetooth a da şarj dayanmaz :))) tek USB girişi var acaba USB den aux dönüştürücü kablo taksak işe yarar mı? Deneyen var mı?
  7. Aynı dert bendede var stayle paket araçta tek USB girişi var. Telefondakı muzıkleri çalıyor youtubeden müzik açınca çalıyor amaaa fizy den muzık acınca çalmadan listeden atlayarak gidiyor anca şarkıların isimlerini atlaya atlaya gidiyor ama çalmıyor ? ben uygulamadan diye düşünmeye başladım ama bellı ki sorun farklı sanırım. Nasıl çözcez acaba ?
  8. Evet yoncaların göründüğü ekranda yazıyor tbrk mesajı :))) sanırı. Şehir içinde o mesajı görmek zor uzun yolda sabitleyerek kolay oluyor sanırım yorumlardan o sonuç cıkıyor.
  9. İstanbul Bilecik yolunda hız sabitleyerek gitmiştim yonca tamamlandı tebrikmesajı geldi ? bendede ekran küçük.
  10. İlk araç alışım ? plaka 61 en uygun bu çıkıyordu sıgorta kasko ya gelırsek düşük fiyatlı kaskolarda var ama biraz pinpirikliyim ?orijinal cam vs olayında birde malum İstanbul ne olacağı belli de olmuyor o yüzden kapsamlı genişletilmiş olunca biraz şişti ?
  11. ılk arabam dolayısıyla ılk sıgorta ve ılk kasko trafık sıgortası anadolu hayat : 1024 tl anadolu hayat kasko (genısletılmıs) : 2980 tl aracın kasko degerı : 106.699 ford focus 1,5 tdcı 4k 120 powershıft 2015 tescıl tarıhı : 17/12/2015 ellı yerden fıyat teklıfımı almısımdır ? kapsamı ve ıcerıgı en mantıklı olanı anadolu hayattı.
  12. bugun yetkılı servısı arayıp 45000 bakımı ıcın fıyat ıstedım sanzıman yagı degısımıde ıcınde toplamda 2800 cuk fıyat verdıler sanırmı kayış kopmus ? yetkılı servıse gıdılmez artık.
  13. Ben gece denedim menüden tıkladım ayarladım olmadı diye su uzun farı kendıne cek kontak kapalıyken ses gelecek olayını da yaptım olmadı dün uzun yoldan geldim araçtan inip kitleyince ne göreyim farlar yanıyordu bi daha tekrar dikkat edeceğim söylediğiniz bi yeri atlamış olabilirim.teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.