Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Derya Atli

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Derya Atli tarafından yazılan her şey

  1. Aynı takıntı bendede var muzıkleri sececem etıketleyecem ?kafama göre sıralicam. Bülutut ?şarj düşmanı bi yandan şarja kablo ile bağlayıp bi yandan bülütüt ile müzik dinlemekte bana zor ve anlamsız geliyor ıphon lara şarj dayanmıyor ?yeni teknolojı telefonu yerine bırak şarj olsun olayı çok iyi ama oda bizde yok ? USB ye devam ?
  2. Bende öyle düşündüm ama onu çıkarınca problem çözüldü demek ki var bi etkeni bende anlamadım.?
  3. Bende CD vardı bide DVD takmısım aklım bende değil ki geç fark ettim ?
  4. Aslında demin çok basit çözüldü medyadakı tüm eklentileri (CD,ikinci bi USB vs) çıkartınca önce bi afalladı tek USB den çalmaya başladı demek ki aynı anda içinde uyumsuz bi cd olmamalıymış ?? her CD yide çalmıyor araba bile benden daha seçici çıktı ??
  5. Merhaba yazıları okudum ama bendeki sorunu çözemedim? düne kadar kullanıp dinlediğim USB leri bugün taktım USB başlatılıyor deyip radyoya tekrar geçiyor söylenenleride yaptım dosyaları yedekleyip USB biçimlendirdim fat32 yaptım diger USB de nts olarak biçimlendirip denedim araçta nts olana USB desteklenmiyor dedi fat32 olanda başlatılıyor deyip tekrar radyoya geçti ? bunu yasayıpta çözüm bulanınız var mı acaba ?
  6. Bluetooth a da şarj dayanmaz :))) tek USB girişi var acaba USB den aux dönüştürücü kablo taksak işe yarar mı? Deneyen var mı?
  7. Aynı dert bendede var stayle paket araçta tek USB girişi var. Telefondakı muzıkleri çalıyor youtubeden müzik açınca çalıyor amaaa fizy den muzık acınca çalmadan listeden atlayarak gidiyor anca şarkıların isimlerini atlaya atlaya gidiyor ama çalmıyor ? ben uygulamadan diye düşünmeye başladım ama bellı ki sorun farklı sanırım. Nasıl çözcez acaba ?
  8. Evet yoncaların göründüğü ekranda yazıyor tbrk mesajı :))) sanırı. Şehir içinde o mesajı görmek zor uzun yolda sabitleyerek kolay oluyor sanırım yorumlardan o sonuç cıkıyor.
  9. İstanbul Bilecik yolunda hız sabitleyerek gitmiştim yonca tamamlandı tebrikmesajı geldi ? bendede ekran küçük.
  10. İlk araç alışım ? plaka 61 en uygun bu çıkıyordu sıgorta kasko ya gelırsek düşük fiyatlı kaskolarda var ama biraz pinpirikliyim ?orijinal cam vs olayında birde malum İstanbul ne olacağı belli de olmuyor o yüzden kapsamlı genişletilmiş olunca biraz şişti ?
  11. ılk arabam dolayısıyla ılk sıgorta ve ılk kasko trafık sıgortası anadolu hayat : 1024 tl anadolu hayat kasko (genısletılmıs) : 2980 tl aracın kasko degerı : 106.699 ford focus 1,5 tdcı 4k 120 powershıft 2015 tescıl tarıhı : 17/12/2015 ellı yerden fıyat teklıfımı almısımdır ? kapsamı ve ıcerıgı en mantıklı olanı anadolu hayattı.
  12. bugun yetkılı servısı arayıp 45000 bakımı ıcın fıyat ıstedım sanzıman yagı degısımıde ıcınde toplamda 2800 cuk fıyat verdıler sanırmı kayış kopmus ? yetkılı servıse gıdılmez artık.
  13. Ben gece denedim menüden tıkladım ayarladım olmadı diye su uzun farı kendıne cek kontak kapalıyken ses gelecek olayını da yaptım olmadı dün uzun yoldan geldim araçtan inip kitleyince ne göreyim farlar yanıyordu bi daha tekrar dikkat edeceğim söylediğiniz bi yeri atlamış olabilirim.teşekkür ederim.
  14. Style araç araba menüsündeki ayarını yaptım ama gecikmeli sönen far olmadı ?bı kaç kez denedim menüden kontrol ettim tık işaretli ama olmadı çözemedim o mevzuuu :)) mobil kılavuz faydalı olur çok teşekkürler indiricem şimdi yorumunuz ve vakıt ayırdığınız için teşekkür ederim.
  15. cok soru soruyorum idare edin ? burda motor yagları var notumu aldım kenara pekı şanzıman yağını nasıl ögrenebılırım ?
  16. klavuz demısken aractan cıkardım ıkı kıtabı okudum bıtırdım cıkan ıkı cd den bırı tanııtım ve klavuz cd yazanı oturdum actım 750 sayfa mubarek hatim ettım :))))) okudum dunden berı oda bıttı :D ama ıcınde ford focus 1.5 duratorq tdci nın kullandıgı motor yağı vs cart curtu yok :D masallah nerde full arac var onların tum detaylarını vermıs. menude gecıkmelı sonen farlar secenegı var ona gırdım tıkladım ayarladım kapattım aracı oda ne kapatmamla farın kapanması bır oldu :D demek kı maydonoz olsun dıye koymuslar o sekmeyı baska bı yerde kontagı kapatın selektor kolunu kendınıze cekın ses gelınce bırakın dıyor onu denedım ındım kıtledım hakketen 30 sn sonra kapanıyor ama sorun surda bu sadece o an oluyor :D :D sanırım ben beceremedım galıba :)))
  17. Oguzhan bey istanbaldan katılıyorum (yarışmaya:)) ). Bende şanzıman yağı konusunda sizler gibi düşünüyorum eksiği varsa tamamlanmalı bu kadar çabuk değişmemeli ki araç yoğun trafikte koşa mesafede yada dur kalk ta kullanılan araç değil uzun yol yapılmış yapılan evin önünde yatan bi araç. İşki doğru ustaysa denk gelmek HERFORD tavsiyesini bende duydum.forumlarda tavsiye edilen bi yer ? life card olayına gelince aracın devrini alınca adam bana o kartı verdi duruyor araçta önce yetkili servise gidelim öğrenelim ne neymiş ne yapmak istiyorlarmıs ne tutuyormuş ( bence iyi öperler gibi ?) life cardla kaça iner öğrenip yukarda arkadaşın dedigi gibi gerekirse özel servise gidilir parça alınır vs ülke ne hale düştü ya nelerin hesabını yapar olduk ? Bu gidişle Mersin’de kı ford servisine gidicem heralde ? üşeniyorum İstanbul da servis dolaşmaya bi vahey gelse de sürüklese insanın hiç içinden gelmez mı öyle yorumlar varkı forumlarda gitmeyen pişman giden binpişman memnun kalan yok ?bu nasıl cendere ? --1 dakika sonra eklendi-- Serkan bey ikinci el aldım 17/12/2015 focus 3 garanti uzatılmış mı varmı sormadım bile ?muhtemelen uzatılmamıstır.garantiden çıkmasın diye aracı servise götürenlerde pişman daha mutlu olan yok :))
  18. Epey uçmuş fiyatlar ? Yasin beyin dediği gibi sanırım bi öyle işin içinden çıkılır ? şanzıman yağı değişimi neden pahalı olur ki sonuçta makinaya bağlanıp yapılan bi işlem bu fiyatlar insanı arabadan soğutur ? Alkol fiyatları uçtu millet kimyager oldu ? servis fiyatlarıda uçmuş yakında hepimiz birer usta, m.mühendisi vs oluruz.takım taklavata yatırım zamanı ? --15 dakika sonra eklendi-- Birde parcacıdan parça almaya kalksam bi sürü marka var hangisinin doğru orijinal olduğunu nasıl öğrenirim. Mesela filtreleri neye göre almalıyım? Motor yağı 5w30 castrol mu 0w30 damı castrolun ? şanzıman yağı olarak hangisi almam doğru olur ? araba yedek parça konusunda çömezinizim ?sabırla aydınlatır yol gösterirseniz izler dinlerim. Arabam: ford focus III MCA STYLA 120 byg 4K powershift 17/12/2015 tescilli suan 43 bin km gelmek üzere bir ay sonra da İstanbul dan Mersin e Mersin den Antalya Isparta ordan tekrar İstanbul için uzun bi yola cıkıcagım.
  19. Aynı dert bendede var araç 45.000 de otomatik focus 3 İstanbul’da Anadolu. Yakasında Ümraniye Kadıköy Ataşehir civarında guvenilecek işinin ehli bizi üzmeyecek özel servis olur yetkili servis olur fiyatları balon yapmamış ford uzmanı birini bulmak mesele ? 45 bin bakımı ne tutar acaba ?öğrenirsem sizin 60000 bin bakımıda sorarım iyi günler. --13 dakika sonra eklendi-- Ford çıtayı Allahu Ekber dağlarına çıkarmış bu fiyatlar gerçek mi ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.