Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Deniz Gecgel

Üye
  • Toplam İleti

    280
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Deniz Gecgel en son Mart 6 2018 tarihinde kazandı

Deniz Gecgel daha önce lider oldu!

Deniz Gecgel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    Insignia 1.4T Elegance
  • Meslek:
    Bilg. Mühendisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.288 profil görüntüleme

Deniz Gecgel's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

224

Toplam Beğeni

  1. Sedanı da görelim derken ? Yukarıda Adem bey paylaşmış işte, farklı bir kasa geleceğini mi sanıyorsunuz? Tahminimce birebir aynısı olacaktır. Alttaki araç sedan kasa olarak gelecektir, ve gelirse de şaşırmam. Arkadan fena değil alışılır ama ön rezalet. Tek beğendiğim yönü, orta vites konsolu (otomatik için), tabi o da TR ye gelirse.
  2. Merhaba, konuyu hortlatmak istedim. Focus 3,5 için aşağıdaki ürünlerden birini alıp / taktırıp kullanan arkadaşlardan her iki ürün için foto ve yorum rica ediyorum. Omsa'nın geçmeli olan ürünü renk olarak çok sırıtıyor mu? ses yapıyor mu? takan arkadaşlar foto paylaşabilir mi? AES oto da koltuğa monte edilen üründe zamanla esneme oluyor mu?, koltuğa bir zararı var mı? en olarak orta boşluğu doduruyor mu? yoksa ensiz mi kalıyor? DipNot: Bir daha boş araba alırsam iki olsun
  3. Biliyom biliyomda hiç bana göre değil [emoji1] Jailbreak yaptımı iphoneun bütün stabilitesi ölüyor. Cihaz çok saçmalıyor.
  4. Cevapların için çok teşekkürler Yakup. S7 yi listeye aldım. Apple tarafında fiyat düşüşü çok olmayacaktır. O nedenle samsung ile devam ederiz gibi duruyor şimdilik. S7 yi inceleyip bi karar vericem.
  5. Peki son iki şey sorsam; 1- 3650 tl ye (1550 fark verip) 6s plus 128gb lık model alınır mı? 2- S7 mi S7 edge mi? Hangisi daha mantıklı?
  6. Ben s7 yi daha pahalı diye biliyordum. Note 5 ile aynı fiyat. Aynı fark çıkıyor. Evet belli bir iki yerden alma zorunluluğu var, cari çalışmadan ötürü. S7 olabilir aslında. En az iki güncelleme daha alır. Ekran 5.1" olmasa iyiymiş. 5.5" fena olmazdı. A720 için yorumun nedir? Fena değil gibi duruyor. İphone 6s hiç içime sinmiyor. Cücük kadar ekran. IOS Tamamen kapalı kutu, hiç sevmem. Cihaz stabil ama.
  7. S7 de daha çok fark vermem gerekiyorki, Samsungda note serisi hariç diğerleri bana pek alınası gelmiyor. Neden bilmiyorum. Hep note kullandığım için belki.
  8. Apple Samsung LG şeytan üçgeninden bir tercih yapmam gerekiyor. 300 tl fark verip iphone 6s 32gb yada samsung note 5 alıcam gibi.
  9. Arkadaşlar merhaba. Yeni konu açmak istemedim. Buraya yazayım dedim. Şirketim tarafından 2100 tl bütçeyle akıllı telefon alacağım. Üstünü ben vereceğim. Çok fazla fark vermek istemiyorum. Beni 3 yıl götürecek bir telefon arıyorum. 2 yıldır note 3 kullanıyorum. Ne önerirsiniz bu kardeşinize? İphone 6s 32gb ve note 5 baktım ama çok içime sinmedi.
  10. Pendik - Küçükyalı git gel. Hikayenin özeti bu. 11 yıldır. [emoji1]
  11. 4 yaşında, minimum 30k km deki benzinli golfun fiyatına bak. 85 bine dayanmış. Bu golf te malzeme kalitesi tamam güzelde o kadarda değil hani. 4 yaşında benzinli C segment araca 85 bin tl vermek bana biraz fazla gibi geliyor. Bugün, Doğuşta 1.0 tsi comfortline Golfu 85 bine bıraktılar bana, hız sabitleyici bile yok. Diğer sensörleri söylemiyorum bile. 4 teker 1 direksiyon modunda. 85 bine 2015 - 2016 model 1.6 dizel otomatik insignia alabilirsiniz. Ben olsam öyle yapardım. Sırf golf diye o kadar para vermek hiç bana göre değil. 2015 Volvo s60 lar 90 - 95k seviyesinde. Golften çok daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.
  12. Merhaba, daha önce Goodyear kullanmadığım için kıyas yapamam ama aynı araçta kullandığım son iki lastiğe (conti csc3 ve bridgestone potenza re050a) göre ciddi konforlu, yumuşak ve sessiz bir lastik. Islak ve kuru performansı süper. Islak zeminde virajlara girerken hız kesmek zorunda kalmıyorum, kayma eğilimi hiç yok, çizgisini hiç bozmuyor. Özetle lastik güven veriyor. Tavsiye edermiyim, bütçeniz müsaitse kesinlikle.
  13. Lastikleri bugün taktırdım. 2016 Aralık ayı Almanya üretimi. (Toplam 1,5 saatte Küçükyalı'dan Maslak'a gidip lastikleri taktırıp geri Küçükyalı'ya döndüm. Hala inanamıyorum ) Şunu anladım bu zamana kadar ben lastik üzerinde değil jant üzerinde gidiyormuşum. İnanılmaz bir konfor artışı ve sessizlik oldu. Sanki 45 yanak değilde 55 yanak üzerinde gidiyo gibiyim. Lastik çok yumuşak, lastiğin yanağını elinizle baya bükebiliyosunuz. Kullandıkça yorumları yazarım. İlk izlenimlerime göre tavsiye edilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.