Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Kenan Kabalar

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Kenan Kabalar tarafından yazılan her şey

  1. 60bin bakımı Isparta Pürlüler Yetkili serviste 900 e yakın bir fiyatla yaptırdım. Mazot filtresi motor yağından pahalı. Fren balataları için 45bin bakımında idare eder bir sonraki bakıma değişebilir denilmişti. Şimdi de aynı yorum yapıldı. Bir sonraki bakıma kadar kullanılabilir denildi. Balata fiyatlarını gördükçe ayağım frene titreyerek basıyor. Hedefim 90 bin. ??
  2. Çerçeveletilmesi gereken ve her gün hatırlanması gereken söz. Saygılar.
  3. Kronik segman kırma ve turbo sorunları çözüldü mü? 1.4 turbo benzinli Opel konusunda çok şikayet vardı diye hatırlıyorum.
  4. 7 yıl gürültülü focus 2,5 deneyiminden sonra ses yalıtımının daha iyi olduğu 1.5 TDCI aracımı ilk aldığım sıralar ben de benzer kayma ve savrulma talihsizlikleri yaşamıştım. Yılların alışkanlığı olsa gerek diye düşünüyorum. Daha iyi ses yalıtımı virajlara daha hızlı girmeme neden olmuş. Artık daha temkinliyim.
  5. Güzel olmuş. Ama yine de makyajı bekleyenlerden olacağım.
  6. Paragon Hard Disk Manager programının ücretsiz sürümü ile bu tarz işlemler çok kısa sürede ve grafik arayüzle kolay yapılabiliyor. İşletim sistemini yeniden kurmak gibi uzun bir sürece gerek kalmıyor.
  7. Araç Hız Kontrol Anahtarı Cruise Kontrol Sistemi Kiti için Ford/Focus/st 2 2005-2007 2008 2009 2010 2011 Direksiyon http://s.aliexpress.com/ZFjyeqmQ?fromSns=Panoya kopyala (from AliExpress Android) bu ürün işinizi görecektir..
  8. PCM hatası verdiği için modüle yazma işlemi gerçekleştiremeyen arkadaşlara güzel bir kaynak oldu. Emeğinize sağlık.
  9. Benzin bu kadar pahalıyken hala benzinli araca binebilende para vardır deyip bakımları da ona göre düzenlemişler. Dizel sahipleri garip gureba.
  10. Yetkili servisleri pahalı diyerek eleştiriyoruz. Gerçekten çok uçuk fiyatlar çıkarıyorlar. Ancak işletme giderleri göz önüne alınırsa o rakamları almak zorundalar. Yaşadığım şehirde herhangi bir markanın ne bayisi ne de yetkili servisi var. En azından hizmet ayağınıza geliyor. Biraz pahalı olsa da.
  11. ELMConfig yazılımını başlattığınızda "adapter setup" butonuna tıklarsanız altında ayar yapabileceğiniz bölüm açılır.
  12. Sadece muhabbet olsun amaçlı iki sorum var. a-) 1.5 TDCI Pws Trend-x ya da 1.6 TDCI Style; aynı model yılı ve birbirine yakın km lerde. Tercihiniz ne olurdu? Neden? b-) 6DCT450 - MPS6 şanzımana sahip 1.5 TDCI araç sahibi olup şanzıman sorunu yaşamadan en fazla kaç km gitmiş araç biliyorsunuz? Bendeki 53K (Allah nazardan saklasın)
  13. Bağlantı hızı ile ilgili sorun olabilir mi? Bir de bilgisayarınızı internete bağlayıp denediniz mi?
  14. Bilgisayar internete bağlı iken driverlarini kendisi bulur büyük ihtimalle. Tabi işletim sistemine bağlı Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Bazı elm cihazları araca bağlanmadan bilgisayar görmüyor. Diğer soruya gelince on tuşuna ait switch te sorun vardır. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Bende başvuru yaptım ama bilgilerimizin paylaşım iznini de vermiş olduk. Kişisel bilgilerin güvenliği açısından endişeliyim.
  17. Nerede bu soket? Tam yerini tarif edebilir misiniz?
  18. İlginize teşekkür ederiz. Meslektaşlarımıza sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum ben de. Teacher's güzeldi.
  19. Yaşadığım şehirde sabah saatlerinde 20 yada 30 çoktandır görüyoruz.
  20. Ecobost motorlarda böyle bir yönlendirme varmış. Benim merak ettiğim de 1.5 lerde de böyle bir yönlendirme olabilir mi?
  21. Merhaba, 2016 1.5 TDCI otomatik aracım kısa bir mesafede neredeyse benzinli araç performansında kaloriferden ılık hava üflemeye başlıyor. Eşimin kullandığı 2. aracım 2004 Fiesta TDCI ise oldukça geç ısınıyor. Bu focustan önceki 2008 dizel mk 2.5 aracım da geç ısınırken dikkatimi çekti. Araçta herhangi bir problem yok. Trend-x donanımda, Ford etis teki sorguda da ek ısıtıcı hariç yazıyor. 1.5 TDCI kullanıcıları benimle aynı fikirde mi, yoksa benim yanılgım mıdır?
  22. Bende de aynı şekilde klima açılıyor. Nem almak ve buğuyu çözmek için tasarlandığını düşünüyorum. Önceki aracım mk2.5 ta da hava yönlendirmesini ön cama verince klima açılıyordu.
  23. Yazılım atarken bilgisayarınız internete bağlı olsun. Bir de Cruise kontrol etkinlestirmeden önce otomatik kapı kilitleme gibi diğer ayarları önce deneyin. Faklı yazılımlarla da deneyin. Birkaç denemeden sonra yazılım atıyor
  24. Nasıl bir yardım bekliyorsunuz? Montaj mi yazılım mı? Detaylı açıklamalar burada var. Yine de hangi konuda yardıma ihtiyacınız varsa belirtin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım..
  25. Merhaba,

    Karartmalı ayna yağmur ve far sensörü ekleyebilmek adına biraz daha bilgi alabileceğim bir site, forum öneriniz var mı? linkteki ürünle başlayabilir miyim?

    https://www.n11.com/arama?q=AU5A-17E678-AC

    Aracım 2016 1.5 tdci Trend-x. Ön cam kırıldı ve sensör takılabilecek ford logolu (ama yan sanayi bir ürün) bir cam ile değişti.

    1. Teoman S.

      Teoman S.

      Benim araştırmalarımda sadece burda yazılı bişeyler oluşturmaya çalıştım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ama en önemli parça aynanın cama yapıştığı aparat gerekli. Eğer satın aldığınız camda bu aparat varsa gerisi kolay. Ben yan sanayi ürün kullanmadım hepsi oemdi. Taktırdığınız cam öenmli bu durumda.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.