Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447185 Arabayı yeni aldığım için ortaya çıkan durum normalmidir bilemedim. Klimam manuel. Isı ayar düğmesini maksimum sıcaklık değerine aldığımda klima ışığı yanıyor. Bu durum bildiğiniz gibi soğuk ayar maksimuma alındığında da oluyor. Soğuk ayarı maksimuma alınca klimanın devreye girmesini anlarım. Isıyı maksimuma alınca klima niye devreye girsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl Solution comment_447187 Maksimumda buz çözme modu devreye giriyor olması lazım. Anormal bir durum yok. Ön cama doğru olmasa bile max'a alındığında ön cama veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Zaten yanında ön cam işareti var. --1 dakika sonra eklendi-- Bu da burada kalsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl Yazar comment_447188 Evet ön cama yönlendirmede yapıyor. O normal. Klima ışığı neden yanıyor. Aynı modelde aracı olan arkadaşlarda da aynı çalışma şeklimi oluyor. Kasım 15, 20178 yıl Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447189 Normal, kullanım kılavuzunuzu okumanızda fayda var. Ufak tefek çoğu sorunun cevabını net şekilde bulacaksınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl Yazar comment_447190 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Normal, kullanım kılavuzunuzu okumanızda fayda var. Ufak tefek çoğu sorunun cevabını net şekilde bulacaksınız Haklısınız klavuzda yazıyor. Ama ben mantığını anlayamıyorum. Ben sıcaklık maksimum olsun diye en sağa çeviriyorum ama klima devreye giriyor. Klimanın niye devreye alındığına dair açıklama yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447200 Buğulanma için olabilir Kasım 15, 20178 yıl Mustafa Ç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl Yazar comment_447202 13 dakika önce, Mustafa Ç yazdı: Buğulanma için olabilir Dediğiniz gibi tek seçenek buğu alma kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20178 yıl comment_447203 Max. seviye buğu çözme modu , buğuyu çözmek içinde havanın nemini almak lazım klima nem almak için devreye giriyordur. eski opel aracımda bunun için ayrı bir tuş vardı. Tuşa basınca klima açılır , fan 3.kademeye çıkar ve yönlendirme ön camlara verilirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl comment_447275 Buğu sorunu olmasın ve eğer buğu mevcutsa çok kısa sürede buğuyu almadı için otomatik olarak devreye giriyor. Aynı şeyi serviste ki ustaya sordum ve aynı cevabı aldım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl Yazar comment_447379 Arıza durumu olabilir diye endişelenmiştim. Çalışma şekli normalmiş. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447568 Bende de aynı şekilde klima açılıyor. Nem almak ve buğuyu çözmek için tasarlandığını düşünüyorum. Önceki aracım mk2.5 ta da hava yönlendirmesini ön cama verince klima açılıyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın