Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Semih O.

Yönetim
  • Katılım

  • Son ziyaret

Semih O. tarafından yazılan her şey

  1. Sonunda beklenen kilometre gelmiş 😀
  2. Videodan pek bir şey anlaşılmıyor. Güç kaybı, devir dalganması var mı? Emiş ve turbo hortumları kontrol edildi mi?
  3. Yok hocam maalesef 🙂
  4. Hayır torpido ya da göğüste bagaj açma için ilave bir tuş yok. Anahtarı kullanabilirsiniz.
  5. Aşağıda detaylı bir konu ve kullanım kılavuzu tavsiyesi var.
  6. Bilgilerim yanıltmıyorsa, aracınızın şanzımanı kuru kavrama. Yani yağ yok, dolayısıyla yağ değişimi yok.
  7. Ford için, şerit ortalama ya da şeritte tutma yoksa hala yetersiz olabilir abi. Güncel durumdan emin değilim.
  8. Sonradan müdahale edilmediyse, start stop zaten aktiftir. Çalışmıyorsa akü durumu uygun değildir. Aracınızda paket olarak mevcut değilse aktive edemezsiniz. İlave donanım gerekir.
  9. Araçta lpg var mı? Sadece gösterge ibresi mi titreme yaptı, yoksa araçta bir titreme var mı?
  10. Semih O., Bülent Y.'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Otomobil Sohbetleri
    Zaten C değil ki? Suv olsa da B olurdu..
  11. Semih O., Bülent Y.'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Otomobil Sohbetleri
    Türkiye'de başka dinamikler çalışıyor konuşmaya değmez. Ancak Ford'un Avrupa'da herhangi bir sorunu yoktu. Focus, fiesta, puma hepsi kendi sınıflarında Avrupa'da çok iyi satan araçlar oldular. Şimdi bunları ikame edecek bir platform yok, 2028'den önce de olma olasılığı yok. Ondan da bir cacık olmaz. Elektrikli desen rekabet çok kızgın orada var olmak bu saatten sonra devrim yapmak lazım. Özetle ticari dışında Ford'un Avrupa'da kalması zor bence.
  12. Semih O., Enes Ç'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Mk3- Sorular ve Sorunlar
    Bizim gibi sazanlar da çok şey yaptı anlattı buralarda merak etmeyin ama mesele o değil. Forum yaklaşık 4 yıl boyunca kapalı kaldı ve aradaki bütün mesajların yedeği yok. Şimdi kim, neden, bilmediği ya da hatırlamadığı bir konu hakkında girip ne yorumu yapsın? Etiketlediğiniz kullanıcılar en son ne zaman aktif olmuşlar baktınız mı? Her gelen istiyor ki benim bir derdim var herkes hemen bütün işini gücünü bıraksın benimle ilgilensin. Üyeliğinizi sildirmek hakkınız, sileriz.
  13. Çok yakışmış 🤌
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.