Yanıtlama zamanı: 58 dakika önce58 dk comment_524948 Arkadaşlar merhaba 2015 model focus titanyum tekno araca sahibim serit takip kamerası olduğu için ipma nın trafik işaretlerini tanımasını istiyorum.bunun icin ipc de mevcutta tsr ile ilgili kısımların açık olduğu gördüm.bcmii main sekmesi bende hata veriyordu onuda motorcraft servisinden kalibrasyon dosyalarını indirerek çözdüm.bcmii main sekmesinde benim araçta mevcut olan less traffik recognition vardı ben bunu traffik sign recognition with li bir kısım vardı onu yaptim.yapcinca sürücü destek bölümüne trafi işaretleri tanıma sekmesi geldi ordan aktif edip +10 km gecince uyar yapıyorum tekrar tik kalkıyor.ipma sekmesi benim araçta bulunmuyor ipma as built deki hangi değeri değiştireceğimi bilmiyorum, Ipc asbuilt de yapmamız gereken değerler var mı? başka hangi ayarı yapacağımı bu konuda fikri olan yada focus 3.5 da bu özellik açık olan arkadaşlar ipma asbuilt değerlerini yazabilir mi? 55 dakika önce55 dk Tuğrul yağız tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın