Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Semih O.

Yönetim
  • Toplam İleti

    3.106
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    16

Semih O. en son Ocak 21 tarihinde kazandı

Semih O. daha önce lider oldu!

Semih O. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Eskişehir
  • Arabam:
    '18 Focus St-Line 1.5 EcoBlue
  • Meslek:
    Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

5.190 profil görüntüleme

Semih O.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

3,6k

Toplam Beğeni

15

Forum Yanıtları

  1. Nasıl bir destek istiyorsunuz bilemiyorum. Bluetooth modülüne bağlanan 54 pinli sokete bağlantı yapacaksınız, soket kafasını çıkardıktan sonra. Göreceğiniz terminal 18'lik 3 sıradan oluşuyor. Bun terminaller 18x2 ve 18x1 olacak şekilde birbirine geçmeli, kaydırarak çıkarıyorsunuz. Yan taraflarında pin numararının başlangıç değerleri yazar. Uygun pin terminal ile buna göre bağlantı yapacaksınız. Şöyle bir şeyden bahsediyorum. İnternetten bulduğum bir fotoğraf. Eğer hiç anlamadığınız bir konu ise profesyonel birinden yardım almanızı tavsiye ederim.
  2. Mikrofonu bluetooth modülünün ilgili pinlerine bağlayacaksınız. Kablo diyagramına göre 5 ve 6 nolu pinler. Aşağıdaki konunun sayfalarında detaylar mevcut. Kabloyu nereden taşıyayım diye soruyorsanız her iki sütündan da olur. Sağ taraf daha müsait bence.
  3. Bakıma gittiğimde servise tekrar sordum değiştiriyoruz demeye başlamışlar sonunda. 90 bin km dediler, yağ ne kullanıyorsunuz diye sordum. Castrol Transmax ATF LV geldi. Karşıladığı yağlar arasına Mercom ULV ve Ford M2C949-A'yı da yazmışlar. Şaka gibi.
  4. Berk bey epeydir buraya bakmıyor sanırım Günal Bey. Telefonla arayıp sorabilirsiniz. Ancak tavsiyem Rizline ya da Sahler gibi araca özel üretim yapan bir paspas almak.
  5. Gece gündüz modları arasındaki titreşime 2018 öncesi model yılındaki araçların 3.x versiyonlarındaki konfigurasyon uyumsuzluğu neden oluyordu diye hatırlıyorum. Yani o versiyon normalde sizin aracınıza uygun değil. Aracı kapattıktan sonra ekranın arka aydınlatması kapanıyor mu? Bir de öyle bir şey kalmış aklımda. Ses konusu ile ilgili bir yorum yapamıyorum maalesef, ancak 22 filan çok yüksek değerler bana göre. Ne duymak istiyorsunuz bilemedim.
  6. O zaman Sd kart destekleyen bir android telefon bulacaksınız ya da linux.
  7. Ben telegram grubuna baktığımda KeyGen.zip diye bir dosya görüyorum. İçinde GenFordKey.exe adlı bir programcık var. Dediğim gibi daha önce kullanmadığım için nedir, nasıl kullanılır bir fikrim yok. Sanırım SD kart id girildiğinde Sdcard.key dosyasını üretiyor. SD kart seri numaraları genellikle kart arkasında yer alıyor. İnternette genfordkey.exe diye aratırsanız herhalde bir şeyler bulabilirsiniz. Forumda da bu şekilde yapanlar olmuştu. Daha önce de konuşulduğunu hatırlıyorum ancak 2019 sonrası mesajlar maalesef silindi.
  8. Sync 3 yazılım versiyonu nedir?
  9. Her SD kartın kendine ait CID, seri numarası, üretim numarası gibi bazı bilgileri var. Ford kartların doğrudan kopyalanması engellemek için, navigasyon kartlarında, kartların bu bilgilerini içeren sdcard.key dosyasının bulunmasını gerektirmiş. Geçmişte android telefonlarda sdcard.key dosyasını oluşturan FordActivator diye bir app kullanarak yapıyorduk. Ancak bu app androidin oldukça eski versiyonlarında çalışıyordu. Zaten yeni nesil bir çok telefonda sd kart girişi bile yok. Bunu Windows'ta yapan bir uygulama da var sanırım ancak kullanmadığım için size yardımcı olamıyorum. Belki bilen arkadaşlar varsa yazacaktır. Şu başlıkta bir telegram grubundan bahşedilmiş. Belki burada bulabilirsiniz ya da google aramalarında sync 2 sdcard.key generator gibi aramalarla ulaşabilirsiniz. Bir diğer yol da Linux tabanlı işletim sistemlerinde SD kart bilgilerine ulaşmak oldukça kolay. Bu yol da izlenebilir.
  10. Kartal Oto Sanayi Mekanik Ford diye aratırsanız ulaşabilirsiniz. Savaş Usta'ya ulaşın.
  11. Murat abinin dediğine ek olarak 3.4 ve üstü gerekiyor android için de.
  12. Yerine tırnaklarla sabitlenmiştir. Çok zorlanmadan sökebilirsiniz diye düşünüyorum. Söktükten sonra kenarlarına yakın kısımlarına sünger bant gibi bir malzeme yapıştırabilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.