Yanıtlama zamanı: Temmuz 2Tem 2 comment_524652 bir türlü arabada bagaj tuşunu bulamadım ama kumandadan açılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2Tem 2 comment_524653 Normal bagaj açar gibi plakanın oradaki boşluktaki butona basıp bırakın açılır. Elektrikli bagaj içerden de açılabilir. Bir buton vardır mutlaka. Fakat içeriden açmak için araç boşta veya stop etmek gerekiyordu sanırım. Deneyerek yapılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2Tem 2 Solution comment_524654 Hayır torpido ya da göğüste bagaj açma için ilave bir tuş yok. Anahtarı kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3Tem 3 comment_524661 02.07.2026 - 18:33 tarihinde, Semih O. yazdı: Hayır torpido ya da göğüste bagaj açma için ilave bir tuş yok. Anahtarı kullanabilirsiniz. Cmax teki gibi tuş yok mu içeride 😅 Kumandayla açılıyor deyince elektrikli bagaj diye düşündüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3Tem 3 comment_524662 5 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Cmax teki gibi tuş yok mu içeride 😅 Yok hocam maalesef 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4Tem 4 comment_524665 Geçen gün hanımla tartıştık bu konuyu denk geldi. ben tuşun yerini hatırlayamadım; zaten yokmuş. Teşekkürler @Semih O. sonraki araçlarımızda hep bagaj açma tuşu vardı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın