Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yunus Emre Öztürk

Üye
  • Toplam İleti

    169
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yunus Emre Öztürk tarafından yazılan her şey

  1. Bu durumda GPS ya da aracın gösterdiği değerin en az biri hatalı olur. Aynı yolu gidip hız farklı çıkıyorsa, zaman da farklı olmalı teorik olarak ama aynı araç olduğundan zaman da sabit. (x=v.t ?) sabit hız varsayıyorum. Belki dur kalklarda veya hızlanmalarda bu durum ortaya çıkıyor olabilir. GPS anlık hızı araçtaki kadar verimli alamaz tahminimce. Hesaplamak için gittiğin mesafeyi ölçmeli önce, testi hızlanarak yaptığın için ivmeli hareket mevcut, bu durumda hız biraz yüksek çıkıyor olabilir, tabi sadece tahmin. Gösterge  GPS 50 54  60 65  70 76 80 87  90 98 bu testleri bir de 90 dan başlayıp 50 ye kadar azalarak denersen ve sabit hızda gittiğin mesafeyi artırırsan tahminimce sonuç değişir. Gece yola çıkacağım yapabilirsem bir testte ben yapayım merak ettim.
  2. + Renginin tektonik gri (en hoşuma giden focus rengi) olması, + Sunroof olması + 0 faiz. (50.000 kredi çekecek olsan geri ödemesi 65000 civarı olur.) + sıfır araç 4 yıl garanti. + iki bakım hediye. (ilk bakım 800 civarı ikincisi 1300 civarı totalde 2000) - 2018 model. - Manuel şanzuman. - - - Eski kasa. (Ne kadar makyajlanmış olsa da 2011 tasarımı, yüzü çok eski geliyor). (Bu maddeye 3 eksi verdim) Karar vermek zor, Ne kadar nakit olduğu burada önemli. 90-95 nakitim varsa bende düşünürdüm 50bin kredi ile. Ama biraz daha nakitim varsa ve araç arıyorsam başka seçeneklere yönelirdim. Mesela "Civic Sedan1.6 Executive Eco". (Bknz: Dizel araç arayana tüplü tavsiyesi ?) --1 dakika sonra eklendi-- Hayırlı olsun: @Hüseyin Uyar
  3. Kil veya sihirli sünger denenebilir. Ama pasta ile daha iyi olur gibi. İzopropil alkol de camı güzel temizliyor.
  4. @Yakup Çağatay Sanırım arkadaş kullanıcı yorumu olarak sormuş, bende merak ediyorum aslında. Bir kaç yıl önce bu tasarımın win. ce versiyonu vardı android olanı da çıkmış. ekran 7inç, android 6.0 kullanıyor, başka bilgi yok. işlemci, ram, rom yazmıyor. Dokunmatik hassasiyeti nasıldır, ekran çözünürlüğü, araca uyumu, radyo çekimi, ses çıkışı vs. nasıldır kullanan biri varsa yardımcı olabilir. cylone güzel ama pahalı. Bunun yerine 2gb ram, 32gb rom, 8-9inç lik versiyonlar var. En çok kullanılan bunlar. Sizin sevmediğiniz tasarım. EMR GARAGE satıyor bunlardan yardımcı olabilir. @EMR Garage
  5. Mantıken benzin enjektörüne en yakın yere takılır ama gösterdiğiniz yer baya uzak kalıyor, lpg enjektöründen yanma odasına olan mesafe uzamış gibi, işine öyle kolay gelmiştir diyeceğim ama diğer 3ünü alttan takmış, 4.sü neden orada. Lpg enjektörü için değil başka bir şey için delinmiş olabilir. Araçta tekleme sallanma vs. oluyor mu?
  6. Tahmini olarak söylüyorum, BCM modülünden geliyor olabilir, BCM deki röle flaşör vs.. aktif/pasif duruma geçince ses yapıyor olabilir.
  7. Satılacak Ürün Hakkında Marka ve Model: Ford Model Yılı: 2018 üretimi Donanım: trendx, style, titanyum Diğer Detayları: Bir tane fazladan kayar versiyon (titanyum donanımda olan) kol dayama mevcut. Orijinal parça, sıfır. Focus 3.5, 2015 üstü style donanıma, 2016 üstü trendx donanıma uyar. Satış Hakkında Satış Yöntemi: Nakit - kargo alıcı öder. İstenilen Karşılık: 250tl İletişim Bilgileri İsim Soyisim: Y.Emre Yaşadığı Şehir: Kahramanmaraş İletişim Kanalları: Mesaj Ürüne Ait Resimler
  8. Ürünleri Alan Arkadaşlara Kargoladım. --0 dakika sonra eklendi-- Süreç bitmiştir konu kapatılabilir.
  9. Ürünler geldi. bir kaç güne alan arkadaşlara kargo ile göndereceğim. Şimdiden hayırlı olsun.
  10. 2014 makyajlı kasa mı oluyor? Makyajlı ise uygun, değilse bende tam bilmiyorum. Bardaklık uygun değil ama kol dayamaya emin olamıyorum. Bilen birileri cevap verirse bende öğrenirim.
  11. @Yakup Çağatay Konu sahibi bir işlem yaptırmış sonucunda aracı eskisine nazaran daha kötü olmuş ve servise güvenmiyorum deyince yazmak istedim bende. Farklı servis önerisine itirazım yok hatta ben de servis için başka şehre gitmeyi düşünüyorum. Yapacak başka bir şey yok maalesef. Daha önce opel , ww ve renault servislerini tecrübe ettim aynı şehirde. Ford servisi farklı geldi. Ne işini düzgün yapıyorlar ne de söyledikleri vakitte teslim ediyorlar. Buradaki servisle ilgili yazacak çok şey var da yeri burası değil. Konu içinde de memnuniyetsizlik olunca ekleme yapayım dedim. Merkeze iletmek en iyi yol ancak sürecin sonunda müşteri memnun kalmıyorsa; bir müşteri olarak kendi içlerinde ne yaptıkları beni ilgilendirmez. Ford'u severim ama servisi yüzünden yeni focus'u görmeye bile gitmedim.
  12. Otosan da bu durumda 3 maymunu oynuyor. Tecrübe ile sabit. En fazla tekrar servise yönlendirir. Zaten servisten şikayetçisin, sonuç memnuniyetsizlik olacak. Hatta KEMAK (K.Maraş Ford Servisi) servisinden randevu aldım (1 gün sonraya) kendi hatalı işlemlerini düzeltmeleri için, telefonu tam kapatacakken karşıdaki bayan "AA SİZİNKİ BAKIM DEĞİL MİYDİ? BAKIM DEĞİLSE RANDEVU VEREMEM EN ERKEN RANDEVU 2 HAFTA SONRA" Deyince artık sinirden ne dediysem hatırlamıyorum 1 gün sonra tüm işlemleri yaptırdım. Konu sahibinin güvenmiyorum otokoç'a demesi boşa değildir. Çünkü güven vermiyorlar aracınla rezil oluyorsun. İnsanlar servise gidince memnuniyetsiz ayrılıyor. (işini düzgün yapanları tenzih ederim).
  13. Konu içine yazılan telefon numaralarını arkadaşlar bi zahmet siliniz. ne olur ne olmaz. Ödemeleri toplamaya başladım, gelen ödemelere göre sipariş geçeceğim.
  14. Ben aldım geçen sefer ama yalıtım da yapacağım için biraz bekliyorum iki iş çıkmasın diye. ? Ürünler güzel kol dayama derisi ile aynı. Satıcı gibi olduk ama ? fiyat baya uygun rus formlarında 5000ruble gibi satılıyor. link: deri ekler Yakın resim gönderebilirim isteyen olursa. Diğer ürün linkleri, Link: Kapaklı Bardaklık Link: Kayar Kol Dayama
  15. Konu güncel, nisan 15gibi gelecek Türkiye'ye, mesaj ile telefon numarasu gönderirseniz, listeye ekler vakit geldiğinde de haberdar ederim.
  16. Kastınız titanyumdaki gibi ise eğer; titanyumda ki çalışma mantığı göğüsün ortasında ön cama yakın güneş sensörü ile senkronize çalışıyor, güneş sensörü de otomatik klimalı araçlar da var, trend x veya style de var mı bu sensör (bir tümsek var ama) içi boş mu bilmiyorum (kesin boştur Ford boş yere parça, hatta kablo bile koymaz). Bunu yazın deneyeceğim. Diğer türlü ise; kontağa bağlı olarak elektrik çekilebilir, nerede kontağa bağlı elektrik var bilemiyorum. Veya tavan lambasından alınıp bir anahtarla kontrol edilebilir. Tavana gitmeden; tavan lambası artı ucu BCM C8-12'den alır (F60 sigorta). Buradan artı alıp, eksi ise herhangi bir yerden alınıp araya anahtar konulabilir.
  17. @Resul özdemir ekledim. @Yunus Pazarlı örnek uygulama. https://www.drive2.ru/l/495676060671672579/
  18. olur hocam ekledim, yanlış hatırlamıyorsam kol dayama almıştınız geçen sefer.
  19. Nisanın 15inde Türkiye'ye gelecek, yeterli talep olursa şu kadar getir diyeceğim , sonra adresinize kargolanacak. Şuan talep topluyorum. İlgilendiğiniz ürün varsa özelden bana telefon numarası gönderirseniz vakit geldiğinde haberdar ederim.
  20. Nisan ayında Rus arkadaş tekrar Türkiye'ye geliyor. Kapaklı bardaklık, kayar kol dayama ve ST versiyon deri kapı trimlerinden almak isteyen olur düşüncesi ile tekrar konu açmak istedim. Yurtdışı kargo ve gümrük derdi yok ve fiyatları Türkiye parça fiyatlarına göre çok uygun. Ürünler sıfır. orijinal. Fiyatlar şu şekilde: bardaklık :200tl kayar kol dayama :250tl kapı ekleri :320tl Fiyatları bu sefer TL cinsinden yazdım , geçen ki konuyu açtığımda dolar 7tl yi görmüştü, İnşallah artmaz tekrar.
  21. Gece boyunca bir kişinin eşinin uyku alanına geçip geçmeyeceğini belirleyebilecek basınç sensörleriyle donatılan yatak daha sonra davetsiz misafiri dürtmek suretiyle yerleşimi düzeltiyor. Entegre bir taşıyıcı kayış yardımıyla, kişiyi kendi uyku alanına yollanıyor. Bu yatak tabii ki ticari bir ürün değil. Amaç Ford’un teknolojilerine dikkat çekmek.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.