Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499213 Sıcak veya soğuk olarak fark etmeksizin orta bölümden çok az hava geliyor diğer yerlerde sorun yok normal üfleme geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499231 2 saat önce, İbrahim Ulutaş yazdı: Sıcak veya soğuk olarak fark etmeksizin orta bölümden çok az hava geliyor diğer yerlerde sorun yok normal üfleme geliyor Klimaniz digital ise internette focus Klima kalibrasyonu diye aratin bir sitede anlatmışlar bilmem faydası olur mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499235 Kes kopyala yaptım.Aşağıda ki gibi anlatıyorlar.. Öncelikle arabayı çalıştırmanızı tavsiye ederim. OFF tuşu ile Ayaklara üfleme yapan tuşa aynı anda basıp hemen ardından AUTO tuşuna basıyoruz. Kalibrasyon başlıyor. Pervane hızı göstergesi size bir "loading" görseli sunuyor. Arka planda klima kapaklarının sesini duyuyoruz. Daha sonra ekran testi çıkıyor. Bu, kalibrasyonun bittiği anlamına geliyor. Videoda herhangi bir tuşa basıp çıkın demiş ama bu noktada başka bir sitede şöyle yazıyor: Testten hata kodlarını silmeden çıkmak için soğutma kısmının eksisine basın Testten hata kodlarını silerek çıkmak için ön cam buğu çözücü tuşa basın. Kontağı kapatmadan evvel mutlaka testten çıkın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499236 16 dakika önce, suat coşkun yazdı: Kes kopyala yaptım.Aşağıda ki gibi anlatıyorlar.. Öncelikle arabayı çalıştırmanızı tavsiye ederim. OFF tuşu ile Ayaklara üfleme yapan tuşa aynı anda basıp hemen ardından AUTO tuşuna basıyoruz. Kalibrasyon başlıyor. Pervane hızı göstergesi size bir "loading" görseli sunuyor. Arka planda klima kapaklarının sesini duyuyoruz. Daha sonra ekran testi çıkıyor. Bu, kalibrasyonun bittiği anlamına geliyor. Videoda herhangi bir tuşa basıp çıkın demiş ama bu noktada başka bir sitede şöyle yazıyor: Testten hata kodlarını silmeden çıkmak için soğutma kısmının eksisine basın Testten hata kodlarını silerek çıkmak için ön cam buğu çözücü tuşa basın. Kontağı kapatmadan evvel mutlaka testten çıkın. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl Yazar comment_499317 Aracım analog klima çevirmeli sistem bugün ford servisine görürdüm şikayetim göğüs bölümünden az üfleme yapıyordu. Sağ taraftaki yön tuşu bozulmuş dedi ve 2490 tl gibi abartı bir fiyat çıkardı bunun baska çözümü yok mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499321 10 dakika önce, İbrahim Ulutaş yazdı: Aracım analog klima çevirmeli sistem bugün ford servisine görürdüm şikayetim göğüs bölümünden az üfleme yapıyordu. Sağ taraftaki yön tuşu bozulmuş dedi ve 2490 tl gibi abartı bir fiyat çıkardı bunun baska çözümü yok mu ? Yuvarlak, sonradan takma yönlendirme parçası mı kullanıyordunuz? Çıkma bakılabilir. Nerede hata varsa plastik tamircileri yapabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl Yazar comment_499322 Aynen ondan vardı aracımda çıkmacı mı olur artık ne olursa servis çok ucuk fiyat istiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20197 yıl comment_500460 Benim aracında ön havalandırma şoför tarafından soğuk, yolcu tarafından fan üflüyor. Anlatılan işlemi yaptım ama maalesef bende işe yaramadı. 2490₺ sıkışmış galiba çıkmıyor ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın