Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

suat coşkun

Üye
  • Toplam İleti

    1.337
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    14

suat coşkun tarafından yazılan her şey

  1. Mercedes sprınter, iş aracı..
  2. suat coşkun

    honda cr-v hakkında

    Arkadaşım 2017 dizel 4x4 kullanıyor.Çok memnun.Araç içi çok geniş ve ferah. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadığını söylüyordu.Fakat 2.el fiyatları çok yüksek. Alıp binilecek güzel bir araç.
  3. Çok geçmiş olsun. Otomatik vites büyük rahatlık olmakla beraber maalesef masrafı ağır oluyor. İnş.uygun rakamlara çözersiniz. Tamir süreci ve sonucu paylaşmanızı da rica ederiz.
  4. Arkadaşlar slm, malum c max tit x i 6 senedir kullanıyorum. Kısa farlar solmaya başladı. D3s fiyatlar çok yüksek. Fiyat performans ürünü ne tavsiye edersiniz? Osram ve Phlıps 5 bin tl gibi rakamlar var piyasada. Yardımınızı rica ediyorum..
  5. Mazot filtresi önemli bir parça.Mann, Bosch ve Fomoco markalarını tercih edebilirsiniz.
  6. Konuyu hortlatalım..Bende de 17 derecede sıcak vermeye başladı.Hemen sivrisinek gibi vızıldayan aleti kontrol edeyim.
  7. 13 Kasım 2017 de 109.000 de aldık, 16 Haziran 2023 de 185.000 gördük.Çok şükür hiç sıkıntı çıkarmadı.
  8. Hayırlı olsun,güle güle kullanın.C Max kullanıcısı olarak benim de tavsiye Kuga olurdu.C Max de çok keyifli bir araç ama Kuga ondan daha keyifli, iyi bir tercih yapmışsınız..
  9. Google amca da bilmiyor.Merak edip baktım,muhasebe programı ve Akasya Kültür Sanat çıkıyor.Ama tabii ustaya saygı.Belki böyle bir program vardır da usta ismini yanlış biliyordur.
  10. Evet arkadaşlar olayın müsebbibi bulundu. Bize de Alamanyadan İphone 6 gelmişti.170 tl ye kaydını yaptıktan 1 hafta sonra 620 tl ye çıkmıştı.Tamam kaçak olmasında sen içeride ki telefona da vergi bindiriyorsun.Nasıl olacak bu iş?
  11. Çok ilginç.Pek bilimsel bir tanım olmayacak ama aracı bir üfürükçüye gösterin.3 harfliler gece aracı kullanıyor olabilir.Ya da mekanizmanın krikosu bozulmuş olabilir.Ağırlık olmayınca kendini yukarı atıyordur.Elinizle de zorlayıp kolu kullanmadan yukarı geliyor mu bir kontrol edin bence.
  12. Benim direksiyon da ses yapmaya başladı.Rölantideyken sağa sola 10-15 cm bile çevirsem tak tak önden ses geliyor.İnşallah direksiyon kutusu değildir.Sanırım ilk önce ön takıma baktırmak gerekecek.
  13. İnceledim,Turkcell insafa gelmiş gibi.Gayet güzel bir paket.
  14. Ben 2 ay önce Türk Telekoma geçtim.Çok memnunum.Sinop/Türkeli civarı sıkıntı yaşarım diye korktum ama köylerde bile internet bağlantım kopmadı.Turkcelle de kişiye özel tarife yaptıkları için kızdım.Ofis arkadaşıma yanı başımda telefon açıp bana 60 tl ye verdikleri paketi 40 tl ye teklif edince aboneliğimi sonlandırdım.
  15. Beni de ciddi bir alıcı arasa güzel sürpriz yapacağım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.