Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20197 yıl comment_493022 Arkadaşlar havanadırmayı açtığım zaman klima kendiliğinden açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20197 yıl Solution comment_493024 Eğer iklimlendirme ayarı cama yöneltilmişse buğu çözücü etkisi nedeniyle klima devreye giriyor. Cama yönlendirmeyi devre dışı bırakırsanız çalışmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl comment_493201 Sayın Boneval, bence arkadaşımız fırın düğmesi şeklindeki klima düğmelerini modern tarz olanlarla değiştirmiştir. Ve bu olay başına gelmektedir. Araç model yılını yazmamış ama sanırım 2011-2013 yıllarından birisi olabilir. Ve bu dönem aracı olanlardan pek çoğumuz düğmeleri değiştirmiştik. Bkz. Ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20197 yıl Yazar comment_493621 Sayın Coşar hocam aracım 2013 focus trend x klima düğmelerini modern tarz ile değiştirmedim, fabrika çıkışlı düğmeler duruyor üzerinde. Sayın Cem Boneval hocamızın dediği gibi daha sonradan fark ettim sadece havalandırmayı cam'a yönelttiğimiz zaman klima otomatik açılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20197 yıl comment_501051 Bide maximum a çevirince de otamatik klima sokuyor. Tavsiyem sıcak yada soğuk ilk etapta düğmeyi en sona kadar çevirmeyin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın