Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

A.Coşar

Üye
  • Toplam İleti

    896
  • Katılım

  • Son ziyaret

A.Coşar tarafından yazılan her şey

  1. Orijinal ekran değiştirilmiş mi? Öyle ise uyumsuzluk olabilir.
  2. Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bir far parlatma işlemi ile düzelmişti. Takip eden yıllarda ise 15 günde bir Wd40 ile temizliyordum. Misss...
  3. İstanbul'da yaşamıyorum. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar yönlendirir sizi. Ama sanırım ustaya da koşmazdım. Mertol Kip'in dediği gibi temizler, sprey ile boyardım.
  4. Pas sökücü ile temizlenip boya atılacak. Pas olsa ne olacak? Çürüme yoksa sorun yok. Pas illaki olur. Takma kafana...
  5. Tavan lambasını kapatınca kapanmıyor mu?
  6. A.Coşar

    Türkiye'nin Yolları

    Burçin,bu yol videoları çok güzel. Bir isteğim var. Kamera açısı değişse, araç göğsü vs değil de sadece yol görünse daha güzel olmaz mı? Bir de araç ne? O kadar kötü yolda görüntü hiç sarsılmıyor neredeyse...
  7. İlana koy hele bakalım. Bu Egea'ya ısınamadım 9 aydır.
  8. Semih dediğin doğru ama bu tavsiye farklı. Kış olsa bile sıcak lastik için verilmiş bir tavsiye.
  9. Hep 32 derler. Benim Egea'da 32 bastırmak istedim, servis sıcakken arkalara 38 bastı. Baktım gerçekten de uygulama tavsiyesi de öyle.
  10. Bizim araçlardaki somunlar aslında normal paslanan somunların kaplamalı hali. Tabanca ile takıla söküle zaman içinde kaplamaları soyulduğu için şişiyor sanıyoruz. Ben sanayide herhangi bir yedek parça dükkanından kaplamasız alıp, lastikçide komple değiştirtmiştim. Aracı satana kadar 2 yıl sorunsuz kullanmıştım. Sadece satın alırken 3 kuruş fazla verin, paslanmaz olanı alın derim...
  11. Başıma geldi zamanında. Ben olsam gecikmeden baktırırdım. Yoksa çok masraf çıkacak.
  12. "Direksiyon Destek Sistemi Arızası" uyarısı aldınız mı?
  13. A.Coşar

    Ford Mondeo 2022

    Sahip olmak istediğim bir arabaydı. Ama hiç param yetmedi. Belki emekli olunca...
  14. Bir süre sonra çok yakıyor sözleri kulağınızı tırmalayabilir. Ekonomik gerekçe ve mahalle baskısı sonucu tüp taktırmaya yönelebilirsiniz. Tüp taktırırsanız da mutlaka sübapları değiştirip çelik sübap taktırın.
  15. 6 - 0 ne yahu? Bu kadar da olmaz ki... Fenerbahçe yarın 7 atmazsa olmaz.
  16. Çağatay, ses yalıtımı derdiniz varsa Egea önemiyorum.
  17. Ben 2 yılda bir komple boya koruma yaptırıyorum. Hem araç daha temiz duruyor. Bunun satışla olumsuz anlamda ilgisi yok. Aksine daha iyi; arabana gözün gibi bakmış oluyorsun.
  18. Boyatmaktan çekinme. Ekspertiz raporunda tampon boyalı diye çıkmıyor. "Plastik" yazıyor.
  19. Benim eski arabam C4 de sorun vardı. LPG hortumlarında çatlak çıkmıştı. Baktırabilirsiniz.
  20. Şaban Usta'nın adresini verirsen iyi olur. Benim de bazen ihtiyacım oluyor. Serdar Eryürekli arkadaş da Adana'da iyi ustalar biliyor. Bu Şaban Usta da bir alternatif olsun.
  21. Başkası da dokundurup tamponu esnettiyse olabilir. Benim aracın da da tam sizinki gibi bagaj giriş kısmında oldu böyle çatlaklar. Geçmiyor hiç bir şekilde. Ya boyatacaksın (Ben öyle yaptım.) ya da sadece oraya kaplama yapabilirsin gözünü rahatsız edip, uykunu kaçırmasın diye.
  22. Kasko 776 TL Güneş Sigorta(Genişletilmiş)Araç fiyatı 52 bin TL iken otomatik olarak bu yıl 62 bin TL ye çıkmış:) Pert mi etsek ne? Trafik 565 TL Ethica Sigorta.(Araç Başı Maddi Teminat 36 dan 39 bin TL'ye çıkarıldı bu yıl. Bu nedenle primlerde artış var. Tarife basamak kodu 7 ve Hasarsızlık İndirim yüzdesi 20 olmasına rağmen prim arttı geçen yıla göre.)
  23. Temizlikten sonra 1-2 kg mangal kömürü alınacak, üzerine limon ? sıkılıp kapılar ve camlar kapatılacak. Ertesi gün araç havalandırılacak. Ve... Aaa, kokudan eser yok. Not:Bilimsel değil;tecrübesel önerimdir.
  24. Geçen ay F3 aracına 4300 TL orijinal direksiyon kutusu taktırmış biri olarak, tamir, çıkma gibi riskleri almak istemedim. İthal kelimesine takıldım. Zaten hepsi ithal ve bildiğim kadarıyla yan sanayi yok. Tamir görmüş olabilir. Uzak durmak gerek bence. O kadar ucuz olması şüpheli. Not: Sadece kutu mu, yoksa komple set mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.