Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Gök

Üye
  • Toplam İleti

    363
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Gök Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    hatay
  • Arabam:
    2014 focus TDCİ style
  • Meslek:
    müdür
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ali Gök's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

271

Toplam Beğeni

  1. Ali Gök

    Focus 4 otomatik

    tam emin olamadım. geri görüş kamerası ve ön park sensörleri var mı lastik ebatları kaç
  2. Ali Gök

    Focus 4 otomatik

    arkadaşlar bugün anlaştım. bayide yokmuş haftaya gelecek 2023 model titanyum stil paket manyetik gri sedan dizel. dördüncü focus olacak. ilk kez otomatik kullanacağım. umarım daha önceki focuslar gibi sorunsuz binerim.
  3. Ali Gök

    Focus 4 otomatik

    cevaplar için teşekkür ederim bir sorun çıkmazsa 4. focus olarak devam edeceğim
  4. Ali Gök

    Focus 4 otomatik

    günaydın titanyum stil paket ne oluyor titanyumun altı üstü mü?
  5. Ali Gök

    Focus 4 otomatik

    arkadaşlar dizel focus 8 ileri otomatik ile megane4 7 ileri otomatik karşılaştırdığınızda hangisini seçersiniz? sıfır araç alma durumum var. ikisi arasında kararsızım.
  6. Ali Gök

    honda cr-v hakkında

    teşekkür ederim cevabınız için.
  7. Ali Gök

    honda cr-v hakkında

    arkadaşlar 2015 2016 honda cr-v kullanan var mı? 4*2 120 hp ve 4*4 160 hp versiyonları var. düşünceleriniz nedir
  8. bi ara 40 ı geçmişti zaten. taşlar yerine oturuyor ))))
  9. Ali Gök

    MG benzinli hakkında

    cevaplarınız için teşekkür ederim. galiba en iyisi sorunsuz olan elimdekine sahip çıkmak. takas desteği, 200 bin lira faizsiz kredi biraz cazip gelmişti. hem de bir değişiklik iyi olur düşüncesindeydim. takas desteğine her aracın girmediğini, bazı modellerde de aynı değerde takas desteğinin olmadığını öğrendim. bekleyeceğiz galiba bir süre daha. sitelerde kafama takılan bir şey daha vardı. cem hocamında bahsettiği gibi çok düşük km satışa çıkan çok fazla araç var. şuan ki ekonomik piyasa da bu kadar satış hareketliliği dün gece kafama takılmıştı. galiba bir değişiklik isteyip heyecanla alan memnun kalmayınca satışa koymuş, üstelik çok düşük fiyata.
  10. Ali Gök

    MG benzinli hakkında

    aslında son çıkan markalardan biri değil ancak son zamanlarda popüler olan bir marka. yıllar önce saffet üçüncü programında izlemiştim. geniş bir araç istiyorum. kredilerin uçtuğu bir zamanda çok cazip geliyor. zaman da çok dar yılbaşında kampanyanın biteceğini düşünüyorum.
  11. Ali Gök

    MG benzinli hakkında

    arkadaşlar MG 1.0 benzinli hakkında ne düşünüyorsunuz? malum krediler çok yüksek. 0 faizli kredi ve fiyat çok makul. 1213 kg ağırlığa karşı benzinli 1.0 motor 106 beygir yeterli mi? focusu verip yıl bitmeden değerlendirebilir mi?
  12. Ali Gök

    nissan x-rail 7 koltuklu

    teşekkür ederim tam aile arabası görünüyor ama hala ışıklarda kalkarken yanımdaki ile kapışma isteği uyanıyor. yavaş yavaş bende sakin kulllanıma geçiyorum. not aldım gerçekten iyi bir alternatif. teşekkür ederim
  13. Ali Gök

    nissan x-rail 7 koltuklu

    arkadaşlar evet otomatik 130 bg x trail ile ilgili pek iyi şeyler söyleyen yok gibi. ayrıca otomobilden sonra bu aracın sürüş keyfinin olmadığını söyleyen çok. bir araç değişikliği düşünüyorum. yine focus gibi görünüyor. 950 bin tl bütçe oluşturabilirm. 1.5 tdci ile ecoblue arasında fark nedir? yeni araçlardan geniş olan başka hangi modelleri önerirsiniz.
  14. artık yavaş yavaş bakıyorum karavana. yegenim kocaelinde karavan üreten bir firmada çalışıyor ama fiyatların çok yüksek olduğunu söylüyor. crawler marka karavan
  15. Ali Gök

    nissan x-rail 7 koltuklu

    çok şükür iyiyiz teşekkür ederim. çocukta neden minibüsümüz yok demişti onda kısmen rahat yatan çocukları görünce. minibüs çok işimi görmez gündelik hayat için. o yüzden düşünmüyorum. citroen e bende sıcak bakamıyorum ayrıca biraz daha güncel bir araç olsun istiyorum. hala yıkım devam ediyor berbat yollarımıza daha uyumlu olur kanısındayım. kesinlikle haklısınız evim hafif hasarlı sadece duvarla çatlaklar var. imkanım olsa iki katlı evi yıkar prefabrik yaparım ona da devasa bütçe lazım. ayrıca iki konteynır büyüklüğünde alternatif yaşam alanı oluşturdum. artık biraz normale dönmek istiyorum her ne kadar rüzgardan da yağmurdan da korksak da. aracımdan memnunum. deprem ve olumsuz bir durumda kalacağım iki oda mutfak vc banyosu olan yaşam alanı oluşturdum. değişiklik yapıp kafa dağıtmak da diyebiliriz. hiç araştırmadım bir arkadaş 2017 model kullanmış çok memnun kaldım demişti.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.