Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl comment_514656 İyi akşamlar aracımda test menüsünden akü durumunu kontrol ettim sizce değişme zamanı gelmismi akü Aralık 2017 alındı delphin marka.şu an sorunum yok ama beni bir yerde bırakmasın.günluk 40km kullanılıyor işe gidip gelmek için VID_20240208_182156.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl comment_514660 Bildiğim kadarıyla kontak durumunda 12.4 V altı sağlıksız kabul ediliyor. 6 yılı da referans aldığınızda ben bu aküyü kullanmazdım. Çalışır durumda 14.4V alternatörün düzgün çalıştığını gösterir sanırım ama günlük 40 km kullanmanız akü sarjı açısından çok bir şey ifade etmez. Akü kapasitesi belirli bir değerin altına düştüğünde dünya turu da atsanız o reaksiyon gerçekleşmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl comment_514661 12.1V sabah ya da aksam (yani bir sure kullanmadiktan sonra) ilk mars oncesi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl Yazar comment_514662 42 dakika önce, Ozan Kar yazdı: 12.1V sabah ya da aksam (yani bir sure kullanmadiktan sonra) ilk mars oncesi mi? işten geldikten 1 saat sonra araç sicakken marş yaptım video cektim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl comment_514663 22 dakika önce, Alpay K. yazdı: işten geldikten 1 saat sonra araç sicakken marş yaptım video cektim akunun sarj kapasitesi oldukca dusmus, yeterli kullanima/sarja ragmen iyi sarj tutmuyor. bundan sonrasi biraz sans, soguk bir sabah mars basmayabilir bu seneyi cikartip seneye kisa kadar da goturebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20242 yıl Yazar comment_514664 24 dakika önce, Ozan Kar yazdı: akunun sarj kapasitesi oldukca dusmus, yeterli kullanima/sarja ragmen iyi sarj tutmuyor. bundan sonrasi biraz sans, soguk bir sabah mars basmayabilir bu seneyi cikartip seneye kisa kadar da goturebilir. Cevap için teşekkürler.yarın akü bakacağım.risk almayayim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20242 yıl comment_514671 Sağlıklı bir akü , araç çalışmıyorken boşta min. 12.6V göstermeli avometre ile ölçün bir de , akü şarj cihazı ile şarj ederseniz kendine gelmesi muhtemel Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20242 yıl comment_514679 20 dakika önce, Berke Yılmazkaya yazdı: aküm yeni 11.7 8 çok düşük şarj edilmesi gerek yeni olması önemli değil akücülerde bekliyor aküler ve güç kaybediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20242 yıl Yazar comment_514682 Arkadaşlar bugün gidip yeni bir akü aldım.inci marka.72 amper 3000 liraya maloldu.eski akümü 2017 Aralık'ta almıştım.iyi dayanmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6Nis 6 comment_524235 Merhabalar, Bugün arabayı çalıştırdığımda sanki biraz sarsılır gibi oldu. Arabayı alalı 3 yıldan fazla oldu. Aldığımda akünün hangi yıl alındığını bilmiyorum. Sanırım sona yaklaştı. Uzun süredir Start/stop da devreye girmiyor. (Çok istediğimden değil aslında) 2018 Kuga Titanium aküsü kaç amper olmalı. Kitapçıkta bulamadı. Googleda da 60-72 arası değişiyor. Ölçü olarak değerleri nedir? Bazı akülerde alçak boy olarak yazılı. 72 Amper kullanılırsa zararı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7Nis 7 comment_524237 Geçen kış Kahramanmaraş'ta hava sıcaklığı 6 C civarı iken start stop devreye girmemişti. Araştırdığımda, 10 C altındaki sıcaklıklarda devreye girmediğini, motor soğutma suyu sıcaklığı 60 C ye ulaşmamışsa çalışmayabileceği gibi yazılar bulmuştum. Şimdi size kaynak sunabilmek için aradım ama bulamadım. Ankara'da yaşadığınızı sanıyorum. Adana bile çok soğuk henüz. Yani bu soğukta start stop sistemini devreye girmemesi çok normal diye düşünüyorum. Ek: Emniyet kemeri takılı olmadığı durumlarda devreye girmemesinden bahsedenler de var.(Bilgim yok bu konuda) Ayrıca soğuk hava ve kısa mesafe etken olabilir. Ve tabii ki dediğiniz gibi akü sorunlu olabilir. Nisan 7Nis 7 A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın