Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Lokal mi komple mi sizce bilenler veya bilen kişiyi tanıyanlar

Recommended Posts

Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim.

IMG_0120.jpeg

21947096-B402-4FBB-81C4-7A61F792533A.jpeg

1 saat önce, YasinÖnal yazdı:

Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim.

IMG_0120.jpeg

21947096-B402-4FBB-81C4-7A61F792533A.jpeg

Öncelikle geçmiş olsun 

Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. 

Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. 

50 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Lokalde çok sırıtır, renkli araba...

Boyatın gitsin derim, geçmiş olsun. 

Arada kaldım açıkçası bende

42 dakika önce, Fikret Ö. yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun 

Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. 

Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. 

Çok sağolun, içime de sinsin istiyorum açıkçası, sanırım boyama daha temiz olur gibi

• Like 1

boyacının becerisine kalmış şimdi tutar bu aracın renk koduna göre boya hazırlar lokal boyarsa sırıtır, arabanın rengi yaşında dolayı illaki açmıştır birebir üzerindeki rengin son durumuna göre boyayı hazırlarsa belli olmaz olsada sırıtmaz