Yanıtlama zamanı: Şubat 19Şbt 19 comment_523992 Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19Şbt 19 comment_523993 Lokalde çok sırıtır, renkli araba... Boyatın gitsin derim, geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19Şbt 19 comment_523994 1 saat önce, YasinÖnal yazdı: Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim. Öncelikle geçmiş olsun Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19Şbt 19 Yazar comment_523995 50 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lokalde çok sırıtır, renkli araba... Boyatın gitsin derim, geçmiş olsun. Arada kaldım açıkçası bende 42 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: Öncelikle geçmiş olsun Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. Çok sağolun, içime de sinsin istiyorum açıkçası, sanırım boyama daha temiz olur gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19Şbt 19 comment_523996 Bu hasar için komple bagaj kapağını boyatmam ben açıkçası. Düzeltilip lokal boyatmak bence en iyisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20Şbt 20 comment_523999 boyacının becerisine kalmış şimdi tutar bu aracın renk koduna göre boya hazırlar lokal boyarsa sırıtır, arabanın rengi yaşında dolayı illaki açmıştır birebir üzerindeki rengin son durumuna göre boyayı hazırlarsa belli olmaz olsada sırıtmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20Şbt 20 Yazar comment_524000 Sağolun lokal boyanacak, diğer kısıma vernik atılacak Şubat 20Şbt 20 YasinÖnal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7Nis 7 comment_524239 19.02.2026 - 19:05 tarihinde, YasinÖnal yazdı: Önceki aracımın bagaj kapağı orijinal değişmişti. Aracı satarken alıcıdan ekspere söylememesini rica ettim. Ve eksper raporu "Araçta değişen,boya yok,tüm parçalar orijinal" çıktı. Ve işin ilginci eksperi alıcı belirlemişti. Lokal boyatsan da olur. O arabaya her gün öyle binip üzüleceğine, satarken en fazla 3 kuruş satarsın. Değer mi üzüntüne? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın