Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emrah Ayaz

Üye
  • Toplam İleti

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emrah Ayaz tarafından yazılan her şey

  1. Şöyle söyleyeyim 5 volt ile çalışan Bluetooth cihazı var teyp üzerine aux girişi ile bağladım. Elektrik için 2 yol var. Teyp soketi den 12 volt alıp elimdeki voltaj düşürücü ile 5 volta düşürmek. Yada teyp içerisinden 5 volt bulup dönüştürücü kullanmadan direkt bağlamak. 2. Yol daha mantıklı ama teyp içerisinde 5 volt varmı onu bilmiyorum.
  2. Hayırlı geceler focus 3 kasa orjinal teyp soketinin detaylı şema'sını nasıl bulabiliriz? Google amca yardımcı olamadı
  3. Gürkan hocam daha öncede dediğim gibi alarmı aktif etmiştim ve geri kapatmıştım. Bugün yine aktif ettim fakat daha önce almadığım bu hata kodunu aldım.
  4. Uygulama sonrası fotoğrafları bekliyoruz o zaman
  5. S.a arkadaşlar ön konsoldaki gri plastik parçaları sökmek istiyorum ama beceremedim. Klima düğmelerinin olduğu parçayı sökmekle başladım ama yanlış yerdenmi başladım bilemiyorum yardımcı olan olursa sevinirim.
  6. Hiç aklıma gelmedi vallahi ? aslında sormak istediğim soket üzerindeki girişler ile ilgili şema aradım ama bulamadım. elimdeki bluetooth modulü üzerinde biraz değişiklikler yapmak istiyorum şarj ile çalışan modülün bataryasını çıkartıp teyp üzerinden sürekli güç vericem, üzerindeki mikrofon çok küçük onu çıkartıp başka mikrofon takıcam girişide aux üzerinden modül üzerine lehim yapıp deneyeceğim.
  7. Teybin kontak cereyan kablosunu nasil buluruz ?
  8. Kullandığı modül resmi varmı elinizde? Modül ile telefon eşleştirme için düğme vs gibi birşey yokmu ?
  9. Araba çalışır durumda olmayacak. kontak açık olacak sadece. Eğer araba çalışır durumda focccus programını çalıştırırsan motor durur çarpışma uyarısı verir araba çalışmaz o zamanda aküden elektriği kesmen lazım.
  10. Teyp arkasindaki taktığımız aux kablosu ile ses dağıtan, yine gücünü teyp üzerinden alan, üzerine mikrofon bağlanan başka Bluetooth modülleri buldum. Hala araştırma içindeyim.
  11. Cihaz iyi birşeye benziyor ama mikrofon olayı nasıl olacak. Harici yaka mikrofonu takmak lazım bu cihaza takılır mı onu bilemiyorum.
  12. Hemde uçuk fiyatlar üzerinden
  13. Hayırlı geceler gecenin bu saatinde kafamda deli sorular. Ali express üzerinden focus için harici mikrofonlu Bluetooth modül buldum teybin arkasındaki aux girişleri ile çalışıyor işe yaparmı ? TRY 75.80 16%OFF | Araba Bluetooth Modülü AUX Ses Ford Focus Mondeo için CD6000 6006 5000C Fiesta Radyo Stereo Aux Kablosu Adaptörü Kablosuz https://s.click.aliexpress.com/e/cFgNdhrT
  14. Facebook'daki Focusclub Fordclub sayfasının forumla bir alakası varmı?
  15. Bu işi yapan adamlar sadece aux montajına 200 lira fiyat çekiyorlar diğer özellikleri düşünemiyorum bile insaf diyorum.
  16. Teşekkürler Gürkan hocam Geçenlerde aktif ettim kırmızı ikaz uyarısı çıkınca pasif hale getirdim tekrar ?
  17. Peki hararet ve yakıt göstergeleri arasında hızlıca yanıp sönen kırmızı ikaz normalmidir?
  18. Ben alarmı açtım ama herhangi bir uyarı almadım, sadece hararet ve yakıt gostergesı arasındakı kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor. Kapıları içten açınca alarm çalmaya başladı kaputtaki switch soketinin ucu boş, yinede soketteki pinlerin ucuna şase yapmam gerekirmi ?
  19. Merhabalar aracın bazı iç parçalarını kadife folyo yapmayı düşünüyorum uygulamayı yapıp deneyimlerini aktaracak arkadaşlarımız varmıdır acaba?
  20. Benim araç 2013 trend x #147 seçeneğini 04 yaptım çalıştı tek kilitlemede çalıyor 06 bildiğim kadarıyla çift kilitleme ile çalıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.