Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tuncay Ç.

Üye
  • Toplam İleti

    60
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tuncay Ç. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Diğer
  • Meslek:
    Tekniker
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

748 profil görüntüleme

Tuncay Ç.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Toplam Beğeni

  1. Aracımda ön cam buz çözücü de mevcut, tıpkı arka cam buz çözücü de olduğu gibi bu ekipmanı da manuel kumanda ediyorum.
  2. Manuel olarak devreye alabiliyorum. Çalışmasında bir problem yok.
  3. 2009 Focus'umda kontağı açtığımda, hava sıcaklığı 0 ºC ın altında ise arka cam rezistansı otomatik devreye giriyordu. 2012 Focus'umda -7 ºC iken dahi rezistans devreye girmiyor. Bunun otomatiğe bağlanması için gerekli bir ayar var mı?
  4. Çok teşekkür ederim Doğan bey, memnun olurum.
  5. Hareket ediyordur muhtemelen, ortadaki ızgaralar gibi açma-kapamaya yarayan silindir bir aparata odaklandığımdan, ordaki kumanda aparatının sadece havaya yön vermeye yaradığını düşünüyordum.
  6. Direksiyonun solunda bulunan hava ızgarasından hava akışı olmuyor, ızgarayı kumanda edebileceğim bir aparata da rastlamadım. Diğer hava ızgaralarından hava akışı oluyor. Bu durum karşısında ne yapmalıyım.
  7. Kullandığım silecek bu, Focus 2,5 um içinde bu marka kullanıyordum ve çok memnundum. http://www.hepsiburada.com/dreamcar-rbw-ford-focus-iii-hb-sw-2011-ve-sonrasi-kasa-icin-muz-silecek-takim-730-mm-730-mm-9035-p-OTEV8699960416314 Silecek fırçalarının yerlerini değiştirmeme rağmen sonuç değişmedi ama şekilde belirttiğiniz gibi mi emin değilim, kontrol etmem lazım.
  8. Benzer durum bende de söz konusu. Sileceklerimin her ikisini de yenilediğim halde, montaj yerini merkez olarak kabul edersek çapraz biçimde 15 - 20 cm lik iz bırakıyor. Görüş açımı etkiliyor. Çözüm adına bir cevap bulamadım bu sorunu çözen var mı?
  9. Merhaba arkadaşlar, imzamda görülen 2009 Focus Titanium Tdci aracımı sattım. Yerine de 2012 Focus Tdci düşünüyorum. Önerirmisiniz ? Araştırıken nelere dikkat etmeliyim?
  10. Arkadaşlar bugün itibari ile 75.000 Km bakımını Ankara - Şaşmazda bulunan Can Oto ( Murat - İsa ) da yaptırdım. Motor Yağı Mobil1 5w 30 3000 Full Sentetik : 90 TL Yağ Filtresi : 10 TL Hava Filtresi : 20 TL Polen Filtresi : 20 TL Motor Temizliği, İşçilik : 50 TL Genel Kontrol Toplamda 190 TL ödedim.
  11. Kışlık lastiklerimi değiştirirken aynı durumla karşılaştım, Bu bijon somunlarını hangi akla hizmet üretmişler anlam veremedim. kapağı çıkanların yerine 5 TL /adet krom ve yekpare bijon somunu satın aldım. Peyderpey tümünü yenileyeceğim.
  12. Aracımın arka koltuğunun sol tarafı nemleniyor, kapı veya cam fitillerinden su alıyor sanırım. Göz ile kapı ve cam fitillerini kontrol ettim deformeye rastlamadım. Sol tarafa doğru virajları dönerken sol tarafımdan hafiften bir esinti oluyordu ama önemsemiyordum. Sağ arka kapı ile karşılaştırdım, kapılar kapalı iken sol arka kapının aralığı biraz daha fazla gibi. Sağ arka kapıya göre daha kolay açılıp kapanıyor.
  13. Aracımın arka koltuğunun sol tarafı nemleniyor, kapı veya cam fitillerinden su alıyor sanırım. Göz ile kapı ve cam fitillerini kontrol ettim deformeye rastlamadım. Sol tarafa doğru virajları dönerken sol tarafımdan hafiften bir esinti oluyordu ama önemsemiyordum. Sağ arka kapı ile karşılaştırdım, kapılar kapalı iken sol arka kapının aralığı biraz daha fazla gibi. Sağ arka kapıya göre daha kolay açılıp kapanıyor.
  14. Temini ve maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz?
  15. Gün içerisinde İskitler / Çiftçi Lastikten Kumho I'zen KW23 205 55 R16 91H lastiği, sübaplar + balans ile birlikte 175 TL x 4 = 700 TL ye aldım. Daha önce Kumho KW17 kullanmış ve memnun kalmıştım. Fiyat ve performans olarak tavsiye ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.