Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333081 Direksiyonun solunda bulunan hava ızgarasından hava akışı olmuyor, ızgarayı kumanda edebileceğim bir aparata da rastlamadım. Diğer hava ızgaralarından hava akışı oluyor. Bu durum karşısında ne yapmalıyım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333082 1 dakika önce, Tuncay Ç. said: Direksiyonun solunda bulunan hava ızgarasından hava akışı olmuyor, ızgarayı kumanda edebileceğim bir aparata da rastlamadım. Diğer hava ızgaralarından hava akışı oluyor. Bu durum karşısında ne yapmalıyım. Izgaranın konumu aşağıyı gösteriyorsa kapalı demektir.Yukarı çevirip deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333084 Ortada yer alan kontrol parçasını aşağıya veya yukarıya oynatırsanız havalandırmanın açıp-kapatılmasını ayarlayabilirsiniz. Bu hareket etmiyor mu, diyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl Yazar comment_333087 Hareket ediyordur muhtemelen, ortadaki ızgaralar gibi açma-kapamaya yarayan silindir bir aparata odaklandığımdan, ordaki kumanda aparatının sadece havaya yön vermeye yaradığını düşünüyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333089 2 dakika önce, Tuncay Ç. said: Hareket ediyordur muhtemelen, ortadaki ızgaralar gibi açma-kapamaya yarayan silindir bir aparata odaklandığımdan, ordaki kumanda aparatının sadece havaya yön vermeye yaradığını düşünüyordum. Arada buluşmalarımıza bekleriz.Ankara da sağlam kadromuz var.Ne zaman yardım gerekirse mesaj atmanız yeter yanınızda biteriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl Yazar comment_333090 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Arada buluşmalarımıza bekleriz.Ankara da sağlam kadromuz var.Ne zaman yardım gerekirse mesaj atmanız yeter yanınızda biteriz Çok teşekkür ederim Doğan bey, memnun olurum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın