Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Islamcan

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Islamcan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Gaziantep
  • Arabam:
    E350 CDIW212&Focus1.5Pws titan
  • Meslek:
    Avukat
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

431 profil görüntüleme

Mustafa Islamcan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Toplam Beğeni

  1. Ben %60 Şehir Dışı (Çevre yolu gibi) %40 Şehir içi kullanıyorum. En fazla karma tüketim 5.8 ve hiç dikkat etmeden genellikle çevre yolunda +160 km/h üstü kullanımda.
  2. Performans olarak sizi tatmin edecek araçları o fiyat bandında bulmak mümkün, ancak işin içine yakıt tüketimi girince işler değişiyor. Benim tavsiyem önce dizel mi benzinli mi diye karar vermeniz yönünde olacaktır.
  3. Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olur inşallah. Bende, Continental ContiPremiumContact 6 ile Primary 4 arasında kaldım. Continental bir tık daha iyi bir lastik Primary 4 'e göre. Fakat aradaki fiyat farkına değer mi acaba? Pazartesi günü almayı düşünüyorum.
  4. 1 Hafta Önce 2000₺ verdim. Balata hariç, 45k bakımı için.
  5. Benim aracımda da oldu. Sadece 1 kere ama. Daha Sonra Yine olacakmı diye Sunroof'a baya su tuttum. Tek damla görmedim.
  6. Ben de ön camı çatlak nedeniyle değiştirmeyi düşünüyordum. Hazır değiştirecekken bu parçayı alıp, gerekli parçaları tedarik edip yapılabilir gibi. Kafamı tek kurcalayan sorun işlemler bittikten sonra aracın yazılımını nasıl değiştireceğiz? Otosan Yardımcı olur mu?
  7. Bülent bey bence güzel olmuş. Maliyeti ne kadar bu işlemin ve nereden temin edebilirim?
  8. Mca için komple bi-xenon tahminen ne kadara mal olur arkadaşlar ? Parçalar oem olacak.
  9. Yetkili servisten temin edip, servise veyahut kendiniz montaj yapabilirsiniz. Parça kodu hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. ?
  10. --5 dakika sonra eklendi-- Bir ara aynı olay benim de başıma geldi. Hyundai aracımda. Yazdığınız olayların aynısı gerçekleşti. Sonra ise bakım ücretinin tamamını karşıladılar bende. ?
  11. Teşekkürler ozan hocam. Galiba almayacağım. Temiz 320i bulabilirsem alacağım, yoksa focusla devam... Teşekkürler
  12. Galiba dediğiniz mantıklı gibi temiz bir araç bulursam alabilirim. 320i 40.yıl paketleri hoşuma gidiyor. --1 dakika sonra eklendi-- Bütün arkadaşlara cevaplarından ötürü teşekkür ederim beni bir nebze aydınlattınız. --4 dakika sonra eklendi-- Aynen ozan abi tanıdık olmasa o kilometredeki araca kesinlikle o kadar vermem --7 dakika sonra eklendi-- Dediğiniz durum araçta olmuş fakat yetkili serviste garantiden halledilmiş. Acaba bir daha tekrarlar mı diye de düşünmüyor değilim.
  13. Evet bir arkadaşım satıyor bildiğim bir araba ama 100k üzerinde o yüzden biraz tereddüt ediyorum. Focusum daha 30k da yani iki üç yıl binip 130k da zararsız satabilirmiyim? Çok karışık kafam şuan --8 dakika sonra eklendi-- Yada şöyle sorayım iki yıl sonra bu tempoda gidersek focusum 50k olur max. 320d alırsam 130 135k da olacak? İki yıl içinde bakım, satış vs. gibi hangisini tercih etmem daha akıllıca olur?
  14. Arkadaşlar merhaba herkesin zafer bayramı kutlu olsun. Uzatmadan Konuya girecek olursak Focus 1.5 tdci powershift satılıp üstüne 30-40 bin aralığında para eklenip 320d 2012 2013 almaya değer mi? (320d iki gömlek focusdan üstün bir araç orası öyle ama) İkinci el değeri vs... Yani bakım olsun yedek parça olsun bmw üzer mi? Çok kararsız kaldım arkadaşlar düşünceleriniz neler? Yoksa focusla devam mı etmeliyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.