Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Uysal

Üye
  • Toplam İleti

    191
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Uysal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Manisa /Malatya
  • Arabam:
    '17 Ford Kuga II MCA Titanium
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.574 profil görüntüleme

Mustafa Uysal's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

200

Toplam Beğeni

  1. Arka tasarımı daha hoş olacak gibi görünüyor ama sanki ön taraf yumuşatılacak... Oysa sert bakışları geniş ızgarayı sevmiştik.. Neyse, daha net değil tabiki. Belinda bu kadar heyecanlandırmamıştı beni.. ? Not: Umarım lastik seçimi sadece test içindir. Continental den sonra Birdgestone hiç olmaz...
  2. Fiyatlara yine zam var... Ortalama 5-7bin TL hem de donanım seviyelerinde.. ST-Line 200bini aştı.. Bu gidişle satılamayacak gibi geliyor bu araçlar, ya da çok radikal düşüş olur satış adetlerinde... Eyyy kur, kur yapmayı bıraktın sanki..... ?
  3. 20 gün içinde ikinci zam.. Doğal olarak "kur farkı zammı" gelmiş... Ortalama 3 - 4 bin zamlanmış Kuga..
  4. 2020 model Tit. MK3 Kuga 300k + satılıyor, kuyruk var, ahali sırada bekliyor falan... Bu ileti burada dursun da... ??
  5. Ne zamandır aklımda... Neden park sensörü gözleri hala "görünüyor?" Bilgim yok ama tamponda ve çamurluklarda gözler olmadan çalışan sistem yok mu? Çok mu sıkıntı olması, hayır tabiki ama ne bileyim Ford'un sensör gözleride kocaman oluyor malum VW veya diğer birçoğuna kıyasla... Dikkatimi çeken bir nokta epey zamandır..
  6. Sonunda benim gibi simetri hastalarını sevindirecek bir tavan rayı... ? Ön taraf başlangıç noktası sıfırdan başlayıp uzanıyor ya... Ön koltukların arkasındaki seyyar masayı kaldırmışlar mı makyajlıda? Fotoğraflarda göremedim..
  7. Teşekkür ederim abi, sağolasın.. ?
  8. Abi aynen de o mantıkla almıştım Kuga'yı. Daha önce de yazdım, normalde yerden yüksek araçları sevmem ama hem dünya hem de Türkiye'de eğilim SUV araçlarda olunca, prim yapacağı kesindi. Gerçi geçen yıl 84'e verdiğim Focus da bu yıl 94 oldu ama km'den dolayı kaybedecekti ilerleyen zamanlarda.. İlerleyen zamanlarda Yeni Kuga'dan ziyade başımızı sokacak bir eve yelken açma niyetim var Hocam, tabi şu seçim sonrasına kalan il dışı tayinler gerçekleşirse... ?
  9. İşte sıkıntı da bu abi, ben o "güruhtan" olmadığım için gereksiz ve sebepsiz mağduriyetim(ize)e üzülüyorum... ?
  10. Hocam, haklısınız da kabullenmek zor olacak... 85bine alınan araçların bir yıl sonra 95 - 100 olmasına çabuk alıştık bir buçuk iki yıl öncesine kadar ama 150 - 160 - 170'ler C sınıfı için psikolojik sınırın çok üstünde bana ve birçok kişiye göre.. Ama illaki alışılacak ve malesef "normal" görülecek..
  11. Ben şubatta 650'ye yaptırmıştım. O zaman da liste fiyatı 800 küsurdu... Bayi ile olan muhabbetinizle doğru orantılı bir durum her zamanki gibi..
  12. Çok hoş olmuş konsol tasarımı, bu sınıf için gayet göz dolduruyor... Ayda ortalama 1.500 - 2.000 adet satıyordu, makyajlı kasada fiyat farkı da az olunca daha da satar. Rakip tanımamaya devam eder, ama zamanla otomatik ihtiyacı doğar elbette...
  13. FocusClubtr servisten, yol yardımdan bile daha güvenilir bir çözüm noktası olmuş demek ki benim için, önce forumda açtım konuyu, Ford direkt hat bile aklıma gelmedi... ? Bu güvenin oluşmasında emeği olan tüm forum ahalisine teşekkür ederim. @Ümit Vaysaloğlu nun açıkladığı şekilde denedim ama olmadı. Sonra Ford direkt hattı aradım, servisten ustanın yönlendirmesi de aynıydı ama tek farkla, kontak açıkken fren ve gaz pedalına aynı anda basıyoruz, "..oil reset.." yazısı çıkınca bekliyoruz ve yaklaşık 1 dakika sonra "oil reset complete" yazısı çıkıyor ve sorun çözülüyor. Yani direksiyonun solundaki "ok" tuşuna basmadan oldu. (Ki ben önce basarak denemiştim fakat olmamıştı..) Farkın sebebi Euro5 ve Euro6 motor farkı olabilir mi acaba... Neyse, sonuçta Kuga ile de bu sorunu yaşayan olursa örnek teşkil eder artık... --1 dakika sonra eklendi-- Evet bana hiç denk gelmemişti Okan, ben de ona şaşırdım zaten, daha önce 2 Focus'umun da ilk bakımlarını ben yaptırdım ve ikinci bakım kmsine kadar da kullandım ama böyle bir şey olmamıştı...
  14. Aracımın ilk bakımı 3 ay önce yetkili serviste yapılmıştı 15bin kmde. Bu sabah çalıştırdığımda görüntüdeki uyarıyı verdi. Aracı bayiden geçen yıl bugün teslim almıştım, inşallah kodlama ile ilgili bir uyarıdır, yılını doldurdu diye mi uyarı veriyor acaba? Başka bir şey düşünmek istemiyorum çünkü araç 17.600kmde şu anda. Yarın bayiyi arayacağım ama bugün buradan fikir almak istedim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.