Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Murat Kav.

Üye
  • Toplam İleti

    3.974
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    12

Murat Kav. en son Temmuz 22 tarihinde kazandı

Murat Kav. daha önce lider oldu!

2 Takipçiler

Murat Kav. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    '23 2008 GT & '24 C200 AMG
  • Meslek:
    Makine Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

10.477 profil görüntüleme

Murat Kav.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • One Year In
  • One Month Later

Recent Badges

3,4k

Toplam Beğeni

34

Forum Yanıtları

  1. Aslında ford bu konuda iyilerin tarafında. Ergonomiyi hiç terketmediler. Ekranları yukarı görüş hizasına ilk taşıyan markalardan biri oldu. Dokunmatiğe çevirseler de klima sıcaklık ayarını mesela menülere atma işine girmediler. Pumanın yeni tasarımı, işlevsellik açısından bana göre Peugeot 2008'den çok daha iyi. Ford'un son dönemde biraz kararsız kaldığı doğru. Amerika-Avrupa savaşı var diye düşünüyorum Ford içinde. Bu nedenle stil konusunu son modellerde pek oturtamadılar. Japonlara benzediler, karar mekanizması yavaş çalışmaya başladı. Yine de bence Puma iç tasarımda eskisinden iyi olmuş. Makyajda yapılacek değişikliğin fazlası yapılmış. Bana göre tek eksisi, el freni. Halk elektrikli istiyor.
  2. Binek ve ticari neden farketsin ki? Resimdeki iç mekan VW Caddy'ye ait. Ama Golf'e binseniz aynı tasarımı görüyorsunuz. Hatta Tiguanda bile birebir aynı direksiyon var. Bu aracın, ticariden türetildiği anlamına gelmiyor.
  3. Değil, onlar da alttaki gibi ek bir bölme daha oluyor. Puma da yok bu özellik 😄
  4. İç tasarım modern-klasik karışımı, bana iyi göründü. Dışardan st line da makyaj olduğu anlaşılmıyor. Farın içi değişmiş, logo da öne alınmış. Jant tasarımı da akıma uymuş. Başka değişim yok sanırım.
  5. Makyajlısı çıkmış Avrupada. Dışardan sanki farın iç tasarımı harici değişim yok gibi. İçersi epey değişmiş. Son dönemdeki skoda, bemeve vs de gördüğümüz iki kollu direksiyon modasına uyum sağlamış
  6. gözlüğüm var, ama evde kalmış 😄
  7. @Gürkan Çakıroğlu, 500 metre ile geçmişin @Semih O. yu.
  8. Golf de de torsiyon yok mu? Eski önemini kaybetti bence. Tabi ki dönüşte daha iyi yük dengelemesi için bağımsız süspansiyon daha iyi. Ama ESP artık sorunu çok büyük oranda çözüyor. İlave süsoansiyon ayarları sertleştiriyorlar torsiyonda. Bu da bozuk yolda daha az konfor olarak kullanıcıya dönebiliyor tabi. Ama o da 17" ile 18" lastik farkı gibi bir şeydir.
  9. St line ise yere fabrika çıkışı yere yakındır. Bunun harici eski sahibi de alçaltmış olabilir. Yaylarla ilgili bi durum olabilir. Servise ya da sanayide bi ford ustasına gösterebilirsiniz
  10. (editeledim) Otosanın bunu mu sattı, yoksa alttaki makyajlıyı mı hepten karıştırdım 🙂 Çok zaman geçmiş üzerinden .. Ama orjinal bu şekilde kitler vardı. Sport paket olarak satılıyordu.
  11. Bu fiyat seviyelerinde bizde satmaz. Netekim mach-e de satmıyor. Bunun yerine BMW'nin Mercedes'in premium alternatifleri var zaten var. Röno'nun Pejo'nun vs daha ucuz modelleri. Dahası TOGG var, Tesla var, çayniz markalar var. Ford'a zor sıra gelir. 210kW olarak görüyorum. %40 ÖTV, 40 bin lira MTV si olması lazım. 160kW ve aşağısı gerek.
  12. Konu detayları burada sanırım. En önemli eksik, sync 1 modülü lazım.
  13. Çok güzel anlatılmış, hemen almak istiyor insan 🙂 Tasarım son dönem modası yerden yükseltimiş sport coupe tarzında. Ama bir cupra formentor havası yok. Elektrikli olduğundan olsa gerek, yumuşak bir tasarımı var. Çok da alıp götürmüyor insanı ama, fena da değil. Bizde satılacak ise 160kW versiyon lazım. Ekranın o şekilde konumlandırması iyi değil. Bundan vazgeçilmeli. Yol görüş hizasına yakın ekranlar çok daha iyi (C200'de en sevmediğim iki şeyden biri 🙂 ). Far/stop imzaları çok iyi.
  14. Kodlanması gerekli, bu modellerde gösterge değişirse araç çalışmaz. Anahtar ile eşliyorlar.
  15. TOGG'a etkisi kısa vadede olmaz bence. Fabrikaya, hadi başlayalım desen, aradan 3 sene geçer. TOGG'un da nereye gittiği bu üç senede netleşir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.