Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Kozanoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Kozanoğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Osmaniye
  • Arabam:
    Ford fiesta
  • Meslek:
    Sağlık memuru
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

330 profil görüntüleme

Burak Kozanoğlu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için . fakat söyle bir durum var motor garantisini landrenzo veriyor. 4000 lira lpgye para isteyeceklerini bilsem dizel alırdım.
  2. abilerim iyi günler dilerim. adana olgun lpg landirenzo evo marka lpg'ye 4000 tl fiyat verdi. 2800 tl olanı da varmış. siz hangisini önerirsiniz. değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  3. Motor garantisi vermeleri için servisin anlaştiği yerde montaj yaptirmak gerekiyor diye biliyorum. Araci adana ford gizerlerden aldik. Nereyle anlaşma yaptiklarini da bilmiyorum ama en iyi neresiyse oraya taktirmayi düşünüyorum.
  4. Yaklaşık bir ay önce ford focus 2017 1.6 ti-vct titanium benzinli bir araç aldık. Lpg montajı yaptırmayı düşünüyoruz fakat bazı yorumlarda subapların eriyebileceği dile getirilmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
  5. herkese teşekkür ederim. lpg taktırdığım ustayla tartıştım en sonunda taktığı lpgyi söktürüp paramı aldım. başka bi yerde montaj yaptırdım.
  6. Ford ana bayini aradim. Otosandan uygunluk belgesi de geldi. Fakat boş ağirlik olarak uygunluk belgesinde de 1155 kg yaziyor. Yani buna 300 kg daha ekledğimizde bize tank için müsaade edilen 40 kg olmuş oluyor. Tank 40 lt'lik. Tank değişecek tek çare bu diyorlar. Şuan simit tank takili 32 lt'lik ile değişmesi gerekiyormuş ona da 32 lt'lik tankin simit olani yokmuş. Bu sebepten rekorlar yetişmiyor. Toplamda 1000 tl ye maaal oluyor. Trafiğe de gittim ana çikiş belgesi bu olduğu için yapilacak bir şey yok dediler. Lpg montajini yapanin hatasi dediler muayene istasyonundakiler. Lpg takilirken ruhsati vermiştim kendine ordaki bilgilere göre tank takmasi gerekirken kendi kafasina göre kg hesabindan 40 lt'lik tank atmiş. 2100 liraya montajini yapti küçük tank için de ekstra 700 tl masraf istiyor. Mahkemeye versem kazanirim öyle bir durum
  7. Abi ruhsatta boş ağırlık 1155 kg yazıyor. Emsalleri 940 kg aracın. Yani anlamadığım nokta şurası aracın lpg tankı tam dolu iken 1120 Geliyor. Yani ruhsatta yazan boş ağırlıktan hafif.
  8. Abi lpg + 300 kg yolcu ağırlığı eklenince azami yükü geçiyor ruhsata göre. Fakat kantarda araba lpg takılı olduğu halde 1120 kg geliyor. Ve bu düzeltilemiyor nasıl düzeltilir onu soruyorum --1 dakika sonra eklendi-- Yani tank değişecek diyip duruyorlar. Ama evraklardaki kilo doğru değil. Azami yük artırılabiliyor mu onu da bilmiyorum.
  9. Bugün aracimi muayene için tuvturk istasyonuna götürdüm. Lpgyi işletmek amacıyla. Fakat lpg takılı haliyle azami yükü aştığı için muayene olmadı. Aracın boş ağırlığı ruhsatta 1155 kg azami yükü 1495 kg . Uygunluk belgesini temin ettim ordada aynısı. Fakat aracın o kadar ağır olmadığını düşündüğüm için kantara girdim 1120 kg lpgyle birlikte ağırlık geldi. Bu yanlışlık nasıl düzeltilir arkadaşlar lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olun.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.