Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

2015 2016 2017 2018 Ford C-max Donanım Motor Listesi (Türkiye Fiyatları)

Recommended Posts

Zam koymuşlar hemen. 2+ artmış fiyatlar. Bir de konfigurasyondaki paket fiyatları ile listedeki paket fiyatları uyumsuz. Dolu dolu kuzunun fiyatı 110 lirayı buluyor şimdi..

Opsiyon listesindeki ifadeler eski c-max çünkü :) 

Tüm araçlar zamlanmış c-max'e özgü değilmiş.

http://www.focusclubtr.com/topic/10097-2015-ford-c-max-donanım-motor-listesi/

Opsiyon listesindeki ifadeler eski c-max çünkü :) 

Tüm araçlar zamlanmış c-max'e özgü değilmiş.

http://www.focusclubtr.com/topic/10097-2015-ford-c-max-donanım-motor-listesi/

Listeye yeni C-max da eklenmiş Yakup. Mesela Bi-xenon için 5080 lira istiyorlar (eski c-max'da bu şekilde opsiyon yoktu). Dahası, metalik boya 2750 lira. Mercedes ile aynı fabrikadan alıyor boyaları Ford artık herhalde.

Evet, focus da zamlanmış. Ben de hafta sonu aracı satışa koyduydum, biraz da ben mi zam yapsam :)

Edited by Murat Kavuk

Listeye yeni C-max da eklenmiş Yakup. Mesela Bi-xenon için 5080 lira istiyorlar (eski c-max'da bu şekilde opsiyon yoktu).

Evet, focus da zamlanmış. Ben de hafta sonu aracı satışa koyduydum, biraz da ben mi zam yapsam :)

He ben onu görmedim o halde; bu liste geçerlidir. Konfig kısmı hikaye hep hata var. (açmıyorum bile)

• 1 month later...

C-Max 1.5TDCI (Euro6) + PS opsiyonunda gecikme/öteleme olmayacak. Bu yıl (2015) sonunda C-Max'i Dizel motor ve Powershift seçeneği ile alabileceğiz. (taze bilgi) Yetkili kişiler tarafınca onaylanmış kesin bilgidir. 

ısmarladın mı kendine, hadi itiraf et :smiley2k:

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • Yakup Ç. A. changed the title to 2015 2016 2017 2018 Ford C-max Donanım Motor Listesi (Türkiye Fiyatları)