Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 2016 2017 2018 Ford C-max Donanım Motor Listesi (Türkiye Fiyatları)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zam koymuşlar hemen. 2+ artmış fiyatlar. Bir de konfigurasyondaki paket fiyatları ile listedeki paket fiyatları uyumsuz. Dolu dolu kuzunun fiyatı 110 lirayı buluyor şimdi..

Opsiyon listesindeki ifadeler eski c-max çünkü :) 

Tüm araçlar zamlanmış c-max'e özgü değilmiş.

http://www.focusclubtr.com/topic/10097-2015-ford-c-max-donanım-motor-listesi/

• Yanıt 93
  • Görüntüleme 76,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türkiye'de ilk kez yine tabiki burada 2015 Ford C-max Donanım Listesi (Makyajlı C-MAX) Trend: - 16'' alüminyum alaşım jantlar - Ön sis farları - Hız kontrol sistemi - Yan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Günceldir, ülkemize hayırlı olsun   Bunlar da mini inceleme için olsun   Bol donanımlı, otosan torpilli C-max [Focus'a Mondi'ye yok buna var her şey ]   Bu ekran Trend ile de gelecek. Orta kons

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

2015 Makyajlı Ford C-Max Anahtarsız Giriş ve Akıllı Bagaj Sistemi  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Opsiyon listesindeki ifadeler eski c-max çünkü :) 

Tüm araçlar zamlanmış c-max'e özgü değilmiş.

http://www.focusclubtr.com/topic/10097-2015-ford-c-max-donanım-motor-listesi/

Listeye yeni C-max da eklenmiş Yakup. Mesela Bi-xenon için 5080 lira istiyorlar (eski c-max'da bu şekilde opsiyon yoktu). Dahası, metalik boya 2750 lira. Mercedes ile aynı fabrikadan alıyor boyaları Ford artık herhalde.

Evet, focus da zamlanmış. Ben de hafta sonu aracı satışa koyduydum, biraz da ben mi zam yapsam :)

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Listeye yeni C-max da eklenmiş Yakup. Mesela Bi-xenon için 5080 lira istiyorlar (eski c-max'da bu şekilde opsiyon yoktu).

Evet, focus da zamlanmış. Ben de hafta sonu aracı satışa koyduydum, biraz da ben mi zam yapsam :)

He ben onu görmedim o halde; bu liste geçerlidir. Konfig kısmı hikaye hep hata var. (açmıyorum bile)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

C-Max 1.5TDCI (Euro6) + PS opsiyonunda gecikme/öteleme olmayacak. Bu yıl (2015) sonunda C-Max'i Dizel motor ve Powershift seçeneği ile alabileceğiz. (taze bilgi) Yetkili kişiler tarafınca onaylanmış kesin bilgidir. 

Yanıtlama zamanı:

C-Max 1.5TDCI (Euro6) + PS opsiyonunda gecikme/öteleme olmayacak. Bu yıl (2015) sonunda C-Max'i Dizel motor ve Powershift seçeneği ile alabileceğiz. (taze bilgi) Yetkili kişiler tarafınca onaylanmış kesin bilgidir. 

ısmarladın mı kendine, hadi itiraf et :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

gak - guk  :) 

hahaaha, hayırlı olsun kuzu :) 

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Almanyada satışa başlanmış 1.5tdci +  pws. Hediyesi 1750 euro. Otosan bakalım ne zaman fiyatları açıklar. Bir de biraz indirim lazım bu arabaya, hala c-max'a hiç indirim yok..

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Fiyatlarda yukarı doğru okkalı bir çıkış devam edecek desene @Yakup Çağatay

C-max çok aşırı artmaz diye tahmin ediyorum. En azından focus'a göre daha az fiyatı artacaktır çünkü güncel hali ile zaten çok pahalı. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hani nerede dizel otomatik :)

Bu arada okuduğum bir habere göre 2018'e kadar bu ülkede euro 5 araç satmak mümkünmüş. Sadece yeni arabalar euro 6 olmak zorunda imiş..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.