Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Engin Uzunoğlu

Moderatör
  • Toplam İleti

    6.789
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    4

Engin Uzunoğlu en son Mart 28 2013 tarihinde kazandı

Engin Uzunoğlu daha önce lider oldu!

Engin Uzunoğlu Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    2020 C5 Aircross FA 1.5D EAT6
  • Meslek:
    Mimar
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

3.715 profil görüntüleme

Engin Uzunoğlu's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4,1k

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Bugün yeni mağaza açmışlar, fiyatlar açılışa özel seyredince söylüyorlar. Pocophone vs iyi cihazları var, ama hiç kullanmadım.
  2. Yanlış hatırlamıyorsam servise götürüp güncelleme yaptırmıştım. Sonrasında bitti. Bir daha yaşamadım. İlk kalkışta ayağını debriyajdan hızlı çekmişsin kavrayamamış gibi silkeliyordu. Bununla ilgili başlığı bir okuyun derim. Güncelleme ile çözmüşüm. ?
  3. Benimli çıkmadı nüfus müdürlüğüne başvurun yazıyor. Var bir sakat herhalde Eşimin ki 1854'e kadar geri gitmiş.
  4. Bu hafta Astra'yı bakıma aldık. LIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Tam Sentetik TOP TEC 4600 yağ koyuldu. (Dexos 2) Pazarlama oyunu mu bilmem ama motorda yağ kapağının üzerinde dexos yazıyor, bir yerlerde okumuştum önemli vs vs diye. Fakat aynı yerde Opel servislerin ne koyduğu belli değil vsde yazıyordu. Pahalı bu arada 5Lt 175Tl gibi birşey. Bizimki 5,5LT gibi aldı.
  5. Anahtarı kontaktan çektikten sonra bile bir süre (2-3) dakika çalışıyor. Kapılardan biri açılınca doğrudan kapanıyor. Bağlayan kişi yanlış bağlantı yapmış olabilir.
  6. DSG Tdi Jetta da kullanmıştım. Babamda var. Titreşimi hatırlamıyorum. Ama 40km ile 6 viteste gidip gaza basınca ölü gibi olması, gaza biraz yüklenince de 3-4 vites düşürüp ileri atılması çok saçma gelmişti. Sürekli ölü motorla dolaştırıyor DSG. Yarı sport gibi çok yüksek devirde vites atmayan ama daha canlı sürmeyi sağlayan bir modu olmalıydı. Bazen testlerde görüyorum, araç ve motora göre DSG ayarlarıda değişiyor sanırım.
  7. Belki de Opel fabrikalarının bazılarını kapatmak için yol yapıyorlardır. Vs vs. 95 gram için zaten kendi motorları da problemli.
  8. Fiyat için internet sitelerini kontrol edin, dükkanda daha yüksek söylüyorlar. Ben internetten bakıp yazışıp öyle gittim. Önce daha yüksek söylediler sonra razı oldular. Dolayısıyla aslında pazarlık yapmadan internet fiyatına almış oldum.
  9. Doğrudur, iPhone kablo ile bağladım cihaz tanımadı ve kablodan internet paylaşamadım. Wifi üzerinden Hotspot çalışıyor. Geri dönüş kamerası var. Mikrofon ayrı dikiz aynasının oralara bağladılar. Youtube giderkende izleniyor. --1 dakika sonra eklendi-- Ekran yansıtma mirror link mi oluyor? Ben car play veya android auto'nun genel ismi diye biliyorum. Sonuç olarak telefon ekranını cihazın ekranında görebiliyorsun ama pek anlamlı gelmedi bana. Cep telefonunu kablolu bağlayıp internet paylaşabildiniz mi? Telefon me marka?
  10. Mirror link yok, screen mirror sanırım . Spotify için android uygulaması var. Cihazdan markete bağlanıp indiriyorsun. Telefon gibi düşün. Sadece kendi telefonumla bluetooth ve telefondaki Hotspot üzerinden cihazı bağlıyorum. Car play ve android auto ile cihaz çıkacağını sanmıyorum. Bunlar çin malı cihazlar apple ile falan anlaşacaklarını sanmıyorum. Bir kaç yıl alabilir.
  11. Hiç duymadım o markaları videosu falanda yok. Ellerindekini satmaya çalışıyorlardır belki de.
  12. Carvocal firması navimex satıyor zaten. Aynı ürün parasına, yakınlığına göre Carvocal'e Maltepe'de gitmiştim. İnnova'ya hiç bakmadım. Youtube'dan seyredip almıştım bende.
  13. Yok valla ailece kullanmıyoruz buluşmada gelirim kurcalarsınız işte. Bir arada ip6 ile bağlantı denedim. Onda da sertifika gerekti. Yani telefon modeline göre sertifika istiyor iPhone 'dan Hotspot için. Bu arada Apple Music android uygulamasınıda yükledim ama login ekranında kullanıcı ismi kısmı gelmedi. Uyumsuz sanırım. Spotify çalışıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.