Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cengiz Yılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cengiz Yılmaz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    08 Focus 2.5 Benzinli Titanium
  • Meslek:
    Teknisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Cengiz Yılmaz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Merhaba, Hayırlı olsun. Bende aküyü oto sanayide taktırdım. İşçilik parası falan da almıyorlar. Fiyat oto sanayide çok daha uygun bilginize arkadaşlar.
  2. Merhaba Eline sağlık. İnternette T10 dipsiz ampul diye arayınca envayi çeşit çikıyor. Lütfen biraz daha ayrıntılı yazabilirsiniz?
  3. Merhaba Aynı sorun. Anten değiştirildi. Sorun çözüldü. Saygılarımla.
  4. Merhaba Aynı sorun 2008 titanyum benzinli aracımda var. Dilerseniz çakmaklık tesisatına küçük bir anahtar takarak sorunu çözmek mümkün.
  5. Merhaba Aliexpress'ten Focus 2.5 titanyum benzinli 2008 model araçlarda nasıl bir ELM... Cihazı almamı önerirsiniz rica etsem arkadaşlar. Önerileriniz benim için çok değerli. Saygılarımla.
  6. Merhaba, Yorum için teşekkürler Saygılarımla
  7. Merhaba, Bende aracımı aldığımdan beri Michelin lastikleri kullandım. 10 seneyi geçtiği için ve 60.ooo km. oldu. Lastiklerin diş derinliği iyi olmasına rağmen yanaklarında hafif çatlamalar olduğu için yerli Lastik olan Petlas marka lastiği tanesi 190 liradan temmuz ayında ki fiyatla 4 adet yazlık lastiklerden şu anda çok memnunum. Eğer kısa mesafeler yapıyorsanız ve pek şehir dışınada çıkmayacaksanız. Çok yüksek paralar bağlamayı uygun görmüyorum. Saygılarımla.
  8. Merhaba, Aracımı alalı tam 10 yıl oldu. 60.000 km.'de. Bir ay önce orjinal dayco triger kayışı Bostancı sanayide özel parçacı Ford servisinden 180 liraya aldım 250 liraya özel Ford mekanik servisinde taktırdım. Saygılarımla
  9. Teşekkür ederim Öztunç bey. Varolun eksik olmayın. Merhaba Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkür ederim Öztunç Bey. Eml327 ile bazı özellikleri aktif ettirebileceğimiz Üsküdar'a yakın veya Anadolu Yakası'nda önereceğiniz bir usta var mı?
  10. Merhaba USB Portları bozulduğu takdirde içini değiştirmek son derece basit. Belki fikir olabilir diye resimleri ayrıntılı olarak paylaşmayı uygun gördüm. Saygılarımla --16 dakika sonra eklendi-- Merhaba Minyatür boyutta olmaları tercih sebebine göre değişir. Ben sade olmasından dolayı öneririm. Saygılarımla
  11. Merhaba Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkür ederim Öztunç Bey. Eml327 ile bazı özellikleri aktif ettirebileceğimiz Üsküdar'a yakın veya Anadolu Yakası'nda önereceğiniz bir usta var mı?
  12. Çok Geçmiş olsun. Bizde biraz ders almış olduk. --6 dakika sonra eklendi-- Benim araç yedeği kumandasız. AliExpress.com'da kumandalı anahtar çok ucuz lakin kodlayamam veya kodlatamam diye cesaret Edip satın almıyorum. Sonra birisi bu çöp at gitsin der belki. Bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Saygılarımla.
  13. Merhaba, Bende yanlış hatırlamıyorsam sökerken el freninin ayar vidasını gevseltip rahatça yukarıya çekerek sökmeyi sağlamıştım sanırım. Yanlız gevşeltmeseden önce vidayı fazla sıkmamak için işaret koymuştum. Aksi takdirde frenler sıkı olduğundan fren balatası zarar görür. Bazı ustalar el freni çok yukarıda işe arka frenleri buradan topluyor. Üç veya dört dişte arka frenleri kavramaya başlatıyor. Saygılarımla.
  14. Merhaba, Kesinlikle Çağdaş beye katılıyorum. Silpak' markadan sonra yıllardır kullanmama rağmen R.B.W Sileceklerini kullanmaya başladıktan sonra asla silpak markayı daha kullanmadım. Fiyatları aynı sayılır. Hatta bazı satış yerlerinde R.b.w çok daha ucuz ve perfomans daha iyi. Benim tavsiyem de R.b.w En azından denemenizi öneririm. Saygılarımla.
  15. Yanıtladığız için teşekkür ederim. Ayrıca EML327 Kablo ile arabamıza bazı özellikleri aktif ettirebileceğimiz veya yazılım güncellemesi varsa güncellemede yaptırabileceğimiz bir yer önerimiz varmıdır?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.