Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl comment_450643 Merhabalar aranızda yeniyim...2008 titanyum x focus aldım... Sony teybe usb yapılamayacağını forumdan okuduklarımla anladıktan sonra fm transmitter aldım sıkıntısız kullanıyorum... sorum şu çakmaklıktan kontak kapalıyken de elektrik geliyo ve cihaz çalışmaya devam ediyor... bunu nasıl değiştiririz yani kontakla birlikte çakmaklık çalışsın istiyorum...şimdiden teşekkürler Aralık 7, 20178 yıl Burak Atmaca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450663 2008'lerde nasıl emin değilim ama, yenilerde 20-30 dakika kadar elektrik geliyor diye hatırlıyorum. Sonra sistem kesiyor. Transmitter çok güçlü değildir, sorun olmamalı. Ancak hemen enerji kesilsin isterseniz, iç aydınlatmadan vs almak lazım elektriği. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl Yazar comment_450679 1 saatten fazla bekledim kesmedi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453320 Merhabalar aranızda yeniyim...2008 titanyum x focus aldım... Sony teybe usb yapılamayacağını forumdan okuduklarımla anladıktan sonra fm transmitter aldım sıkıntısız kullanıyorum... sorum şu çakmaklıktan kontak kapalıyken de elektrik geliyo ve cihaz çalışmaya devam ediyor... bunu nasıl değiştiririz yani kontakla birlikte çakmaklık çalışsın istiyorum...şimdiden teşekkürler Hayırlı olsun Burak. Bendede Focus 2010 var. 15 dk diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20187 yıl comment_484505 Merhaba Aynı sorun 2008 titanyum benzinli aracımda var. Dilerseniz çakmaklık tesisatına küçük bir anahtar takarak sorunu çözmek mümkün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın