Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdem Ay

Üye
  • Toplam İleti

    144
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    2

Erdem Ay en son Şubat 4 tarihinde kazandı

Erdem Ay daha önce lider oldu!

Erdem Ay Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    2023 Focus 1.5 ecoblue 8AT
  • Meslek:
    Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.132 profil görüntüleme

Erdem Ay's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

74

Toplam Beğeni

  1. Erdem Ay

    Focus 4 otomatik

    Ben geçen gün park sırasında park yeri çizgisini görmek için kapıyı açtım, uyarı verdi sadece ve p ye aldı kendisi.. sıkıntı olmadı😊
  2. Adem bey mazotu nerden alıyorsun?
  3. Ben 215 50 R17 PC 7 aldım ve 1000 km’ dir kullanıyorum. Çok viraj vs zorlamadım şimdilik ama konfor anlamımda da gayet güzel hissiyatı var.
  4. Erdem Ay

    Focus 4 otomatik

    Hocam sattıracak kadar can sıkıcı mıydı? Sizin Araca özgü bir durum muydu ya da?
  5. Erdem Ay

    Focus 4 otomatik

    Aynen. Aracı ilk aldığımda benzer hissiyat vardı. Benim ayağım mı yoksa araç mı alıştı artık pek bocalamıyor..
  6. Erdem Ay

    Focus 4 otomatik

    Benimki hafif rampa aşağı inişlerde düşük hızlarda bocalıyabiliyor ama nadiren yapıyor. Rampa çıkışlarda sorun göremedim. Sport modu kullanın, bir nebze düzelir diye düşünüyorum..
  7. Erdem Ay

    Focus 4 otomatik

    Aynı aracı kullanıyorum bende ama çoğu zaman vites değiştirdiğini anlamıyorum bile. Hiç rahatsız da olmadım yani. Sizin araca özgü sarsıntılı/gürültülü vites değiştirme durumu olabilir mi bilemedim.. Sürüş modlarından sport olanı seçerek aracın daha düşük viteslerde kalmasını sağlayabilirsiniz..
  8. Sensörleri taktırdım yetkili serviste, hiç bir sorun olmadı. Teşekkürler Gürkan Hocam😊
  9. Onunla yaşamaya alışmıştım sanırım😊tabi sizinki ne boyutta bilmiyorum ama 1>2>3 geçişlerinde yapıyordu. Servis kavrama değişse bile sorunun tekrar edebileceği gibi bir açıklama yapmıştı. Araç soğukken yapmıyordu sizin de dediğiniz gibi. Hissedip gazı ona göre ayarlıyordum artık😊 Ford, bu şanzıman yüzünden amerika da çok mahkemelik olmuş o dönemler. Aracınız yetkili servis bakımlıysa bir gösterin, indirim vs yapabilirler. Focus 3.5 kasada dizeller de kullanılan kavrama yağlı tip ve benzer sorunun çıktığını duymadım..
  10. Aynı şanzımanı 2015 makyajlı focus ile kullanmıştım. Belirttiğiniz sorun 4k km de ortaya çıktı. Kavrama kaynaklı olan sorun, o dönem kavrama değişse bile, tekrar ediyor gibi bir algı vardı. 47k km de aracı sattım. Aracı satın alan kişinin garantiden kavramayı değiştirdiğini duydum..
  11. Rica ederim. “Egsoz filtresi aşırı yüklendi” uyarısını bir sonraki aşama gibi düşünebilirsiniz. Normal rejenerasyon yeterli gelmediğinde, ve ya motoru stop edip hep yarım bırakılması dudumunda bu durum ortaya çıkabilir. Normal rejenerasyon’dan kasıt; uyarı vermeden motorun sesinin değiştiği, fanın çalıştığı, rölanti devrinin normalden biraz yukarıda kaldığı gibi belirtiler ile ortaya çıkan düzenli bir işlemdir. Bu durumda stop etmemeye çalışın, böylece aşırı yüklenme uyarısını almazsınız. Yakın zamanda bende tecrübe ettiğim için bilgiliyim bu konuda😊
  12. Motor gerekli çalışma sıcaklığına eriştiğinde, dizel partikül filtresi rejenerasyon işlemi devreye giriyordur. Biriken kurumları yakar araç böylece. Bu durumlarda motoru stop etmeden, 2500-3000 devirde açık yollarda aracı sürmeye çalışın. İşlemi yarım bırakıp stop ettiğinizde motor ısınınca yarım kalan işlemi tamamlamaya çalışır sürekli aksi taktirde..
  13. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
  14. Tamamdır. Bunlara takacağım bende, fark yok demişlerdi trendx jantı ile servisten. Çok teşekkürler..
  15. Gürkan bey benim içinde aynı durum geçerli, kışlık ve yazlık iki setim oldu. Yazlık için olana arıyorum sensörlü sübapları. 4 tanesi 802 + 260 kargo bedeli dikkate alındığında servis tarafından verilen fiyatla inanılmaz fark ortaya çıkıyor. Siz memnunsanız, hemen sipariş edeyim. Sizin araçlarda da rakam olarak ( 38 psi gibi) gösteriyor değil mi? Farklı olamaz araçlar?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.