Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl comment_253092 Uzun zamandır jant değiştirmeyi düşünüyordum. 18 inçten vazgeçip 17 inçte karar kıldım.Ancak servisteki 17 lik jantlar pek hoşuma gitmedi.Araştırırken Volvo v40 r-design aracın orijinal jantlarını satan bir satıcı buldum.LAstik ölçüleri 225/45/17.Aracım için fabrikanın tavsiye ettiği ölçü değil maalesef. Bu jantı alsam performans ve yakıt konusunda ,ayrıca uzun vaadede ne gibi değişikliklerle karşılaşırım? Jantı almak üzereyim .Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl comment_253094 Eğerki mevcut 16''den fordun önerdiği lastiğe yani 215/50 R17'ye geçseydiniz kadranınız çok az düşük gösterecekti. 100 yerine 99.5 km/h gibi. Ayrıca yanak yüksekliği de azalacak haliyle daha konforsuz olacak. İstediğiniz yani 225/45 R17'ye geçerseniz kadranınız biraz fazla gösterecek. 100 yerine 101.4 km/h gibi. Ayrıca yanak yüksekliği daha da azalacak ilk duruma göre haliyle biraz daha konfor düşecek. Ama yol tutuşunuz herikisi ile de daha iyi olacak Tüketim ise genelde taban genişliği ve jant ağırlığı ile değişir sonuç olarak iki 17 ile de birazcık fazla tüketir normaldir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl Yazar comment_253096 birazcık fazla tüketir normaldir birazcık ne kadar? % kaç mesela? birde performans nasıl değişir? biraz titiz sorguluyorum sonradan bir sürprizle karşılaşmamak için.Biraz pahalı sonuçta jantlar:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl comment_253097 Ben aracı aldığımda 225/45/17 lastikler ve üzerindede lenso rs5 jant vardı o yüzden orjinal ebatla herhangi bir karşılaştırma yapamıcam ama bana göre hiç bir sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl comment_253098 birazcık ne kadar? % kaç mesela? birde performans nasıl değişir? biraz titiz sorguluyorum sonradan bir sürprizle karşılaşmamak için.Biraz pahalı sonuçta jantlar:) Performans jant almazsanız sürekli araç ağırlaşır yani hızlanma felan artmaz sadece yanal tutuş artar.Daha az esner. Tüketim için direkt bişey diyemem somut olarak kolay kolay kullanıcıların yorumları da pek bişey ifade etmez kendi adıma. Biz her şartta aynı süremeyiz. Rakam olarak bişey diyemiyorum ama korkacak durum yok. Zaten dizel araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl Yazar comment_253101 Ben aracı aldığımda 225/45/17 lastikler ve üzerindede lenso rs5 jant vardı o yüzden orjinal ebatla herhangi bir karşılaştırma yapamıcam ama bana göre hiç bir sıkıntı yok. peki hocam orijinal araçla veri karşılaştırması yapmadınız mı hiç? Yakıt performans vs gibi Performans jant almazsanız sürekli araç ağırlaşır yani hızlanma felan artmaz sadece yanal tutuş artar.Daha az esner. Tüketim için direkt bişey diyemem somut olarak kolay kolay kullanıcıların yorumları da pek bişey ifade etmez kendi adıma. Biz her şartta aynı süremeyiz bu tüketim değeri çok olmaz, rakam olarak bişey diyemiyorum ama korkacak durum yok. Zaten dizel araba. Görünüşe göre herhangi bir sorun yok Ben almaya karar verdim.Bakalım araçta nasıl duracak. İnşallah memnun kalırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl comment_253110 peki hocam orijinal araçla veri karşılaştırması yapmadınız mı hiç? Yakıt performans vs gibi Ecoboost zaten pek olan bir araç olmadığı için ne yazıkki:( Ama bir arkadaşta 122 lik golf 7 vardı onunla kısa bir mesafede şehir dışı sayılacak yakıt testi yaptık benim aracım daha az yakmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl Yazar comment_253156 satıcıyla anlaşamadık jantları satın almak isteyenler sahibindencomda aratabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl comment_253163 satıcıyla anlaşamadık ne konuda anlaşamadınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl Yazar comment_253178 ne konuda anlaşamadınız Elden teslim etmek istedi arkadaş.Kargo işine pek yanaşmadı.Bende çok uzak kaldım.Öylece kapadık muhabbeti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl comment_253180 Parasını verip kargo işine mi yanaşmadı? yoksa siz önce kargo felan mı dediniz, siz parayı ödedikten sonra kargo niye engellesin ki Ne kafa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl Yazar comment_253182 Parasını verip kargo işine mi yanaşmadı? yoksa siz önce kargo felan mı dediniz, siz parayı ödedikten sonra kargo niye engellesin ki Ne kafa.. Arkadaş kargodan meydana gelebilecek hasarların sorumluluğunu üstlenmek istemedi haklı olarak.Bu yüzden elden alışveriş yanlısı. Bana gelince hiç tanımadığım birisinin hesabına da önce parayı yatırmak istemedim. Orta yolu bulamadık kısacası..Sağlık olsun Temmuz 13, 201412 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl comment_253183 Adam haklı, siz anlaşamamışsınız yani adamda sorun yok GET ile alabilirdiniz nitekim neyse gerçekten alışveriş yapılmak istenilse olurdu diyorum ve çekildim bile neyse konu dışı yapmayalım daha fazla okuyanlar faydalanır ilerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl Yazar comment_253184 Adam haklı, siz anlaşamamışsınız yani adamda sorun yok GET ile alabilirdiniz nitekim neyse gerçekten alışveriş yapılmak istenilse olurdu diyorum ve çekildim bile neyse konu dışı yapmayalım daha fazla okuyanlar faydalanır ilerde Haklı tabiki ben haksız demedim zaten Bu tür alışverişlerde bizzat görüp almak en mantıklısı aslında ama uzak düştük maalesef GET hakkında hiç bir bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201412 yıl comment_253188 GET hakkında hiç bir bilgim yok parayı sahibinden.com a yatırıyorsunuz, satıcı ürün gönderiyor, ya geri gönderiyorsunuz yada onay veriyorsunuz, onay verince para satıcıya aktarılıyor. tabii komisyonu var. birde forumdan yardım isteme olayı var, tabii forumdan birine güvenebilir misiniz bilmiyorum ama uğraşmayı kabul edecek biri çıkarsa alıp size gönderebilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın