Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kerim Kamanoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    431
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kerim Kamanoğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Giresun
  • Arabam:
    2011 1.6 Ecoboost Tit. X
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.703 profil görüntüleme

Kerim Kamanoğlu's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

171

Toplam Beğeni

  1. 2007 makyajlı kasa fusion 1.6 dizel mazot filtreli bakım paketi fiyatı verir misiniz?(yağ,yağ filtresi,polen filtresi,hava filtresi,mazot filtresi)
  2. Pasta cila yaptırırken uygulama yapılan yerin kullandığı ürünler ve özellikle siyah araçlarda daha fazla görülen hare bırakmama önemli bence birçok yer boyanın durumuna bakmadan en kalın pastayı en aşındırıcı pedle beraber tek kat uygulayıp hare giderici uygulamadıkları ve en son katda boya koruma yapmadıkları için olması gerekenden kötü bir görüntü elde ediyorlar yaptıracağınız yeri iyi araştırıp yaptırmanızda fayda var.
  3. Yola kaygan bir şey dökülmüş olabilir.
  4. Kerim Kamanoğlu

    Focus3 Almak.

    Saç kalınlığı sağlamlık ölçütü değildir ford peugeot dan daha sağlam olmasına rağmen bazı çarpışma testlerini izledikten sonra bende hayal kırıklığı yaratmış bir markadır.Cüssesine göre bagaj hacmi ve diz mesafesi yeterli değildir,yeni makyajlı kasayı bilemem ama direksiyon kutusu sesli çalışır,motor olarak her ikiside psa grubunun yaptığı motoru ortak kullanıyorlar aktarma ortak mı bilmiyorum.
  5. Haçan bu bizim memlekette daaa:)Birkaç kere bende canlı gördüm kusura bakma ama daha iyi olabilirdi ama sen beğendiysen sıkıntı yok güle güle bin.
  6. Kapıya gelmemesi sadece çamurlukla kalması bardağın dolu tarafı,olmasa iyiydi ama Allah beterinden saklasın geçmiş olsun.
  7. Benim akümdede aynısı olmuştu servis sarj etti aküde problem yok dendi start stop sarj ettikten sonra çalıştı sonra çalışmadı servise söyledim yapacak birşey yok dediler Ford'u aradım tekrar sarja koydular yine aynısı oldu derken garanti bitti start stop çalışmıyor gerekli şartlar olmasına rağmen ama ilgilenen olmadı bende boşverdim.
  8. Bencede 46000 km deki bir (hor kullanılmamış ise)araç için direksiyon kutusu sorunu olmamalı ya da dikkatli az kmde aynı zamanda fazla km yapılmayan bir araç için garanti uzatmamak banada mantıklı geliyor sonuçta fabrikasyon bir hata olsa daha önce sorunu hissettirmeli ya da ömrü bu kadar az olmamalı diye düşünür insan ve garantiyi uzatmayabilir(genel bir direksiyon kutusu sesi var araçlarımızda ama sizin bahsettiğiniz sorunla ilk defa karşılaştığımız için kullanımla alakalı mı diye de düşündürüyor sonuçta bütün suçuda focus'a atmayalım).Umalım servis size iyi bir teklifle gelsin ki en iyi ihtimal yüzde 50 (eniştemin mondeo ecoboost unun turbosu arızalandı yüzde elli yaptılar) ya da biraz önce ufak bir araştırma yaptım nette dizelinkini benzinli ile aynı mı bilmiyorum 1450 tl ye veriyorlar.Sonuç olarak çok geçmiş olsun umarım en az külfetle bu işten kurtulursunuz.
  9. Çaktırmadanı geçti bu olay toplumun büyük bir kesimi bilerek isteyerek tırtıklanıyor bence bizimde elimizden birşey gelmiyor.
  10. Bu konunun tartışılması bile bence vakit kaybı vakit kaybetmeden taktırdığınız yere ya da lpg montajı yapan ehil bir yere gidip test cihazı ile borulara baktırmak gerekir.
  11. Uçak uçak.....
  12. Sorun 1.6 larda da var 1.0 lardaki kadar olmasa da ki bana ne anlatırsanız anlatın (isterseniz anlama özürlü diyin)araca bu denli zarar verecek bir durumda iş servise bırakılmadan kendi itibarlarına zarar vermeden halledilmeli arabayı ben İstanbul'dan aldım eee Giresun'a geldim burada ilk parti araç yok servisin haberi de yok garantim bitti 2 ay sonra hortum patladı motor yandı bitti kül oldu ne demem lazım takdiri ilahi mi?
  13. Midemizi bulandıran soğutma suyu hortumu olayıda olmasa demekki sorunsuz bir araçmış 1.0 ecoboost.(Tamam sonradan düzeltildi:))
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.