Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferden Gelen Lpg Kokusu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç hareket halindeyken  lpg kokusu yok ama  ışıklarda felan durduğumda  lpg kokusu geliyor   sorun neden kaynaklanıyor olabilir  .(kalorifer açıkken)

Solved by Bekir Delibaş

Yanıtlama zamanı:

Çok bir teknik bilgim yok ama mantığıma göre gaz kaçağından gaz kokusu gelir sanırsam.Hiç dedektörle kontrol ettirdiniz mi kaçak varmı diye?

Yanıtlama zamanı:

Muayene istasyonlarinda motor bölümünde kaçak var mi diye bakarlar hep. Sizinkide bu durum. Baktırın derim.

Bende cama su sıkınca antifirizin kokusu geliyor lpg kaçak varsa gelmeside mantıklı

Yanıtlama zamanı:

Araç hareket halindeyken  lpg kokusu yok ama  ışıklarda felan durduğumda  lpg kokusu geliyor   sorun neden kaynaklanıyor olabilir  .(kalorifer açıkken)

Abimin C-Max aracı aynen bu şekildeydi. Hatta iyice menzili düşmüştü. Tahmin ederek bir hışımla takılan servise götürdüm aracı, nereyi ölçseler kaçak var. Bu LPG işi sakat iş ben olsam direk takılan yere veya yetkili servise götürür ölçtürürdüm. 

Yanıtlama zamanı:

yok hiç ölçüm yaptırmadım  1 haftadır felan böyle  

Şaka kaldırmayacak ihmal götürmeyecek bir durum olabilir. Allah korusun ama siz de tedbiri elden bırakmayın.Acilen işinin ehli yardım almanız iyi olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bir arkadasa danıstım bu işlerden anlayan   oda  polen filtresini değiştir dedi 

ben kucuk bir ilçedeyim şu anda    bu işlerden anlayan yok   en kısa sürede bir ustaya gideceğim  

Yanıtlama zamanı:

bir arkadasa danıstım bu işlerden anlayan   oda  polen filtresini değiştir dedi 

ben kucuk bir ilçedeyim şu anda    bu işlerden anlayan yok   en kısa sürede bir ustaya gideceğim  

Küf, nem vs gibi kokuları LPG kokusundan ayırt edebilirsin değil mi? :)

Ayrıca polen filtresinden koku geliyor olsa hep gelir, arabanın durmuş olması birşeyi değiştirmez. Arkadaşına selamlar ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

küf felan değil hocam dün  yolculuk yaptım   o sırada farkettim  kalorifer açıktı   ısıkta durduğum sırada  anıden koku geldi   kapatttım  araba yürürkene açıyorum hiçbirşey yok   yine ısıkta durdum   yine aynı gaz  kokusu geldi 

Yanıtlama zamanı:

Belliki motorda kaçak var . Durduğunda gaz olduğu yerde kaldığı için kalorifer çekiyor içine giderken hava akımıyla kayboluyor gaz. Tahminim bu yönde..

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu konunun tartışılması bile bence vakit kaybı vakit kaybetmeden taktırdığınız yere ya da lpg montajı yapan ehil bir yere gidip test cihazı ile borulara baktırmak gerekir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tmm arkadaslar en kısa sürede  götüreceğim   sonucu  yazacağım  

yok hocam motordan olsa  belli olur çünkü  bugun araç çalısır durumdayken   kaputu  açtım  kaloriferide açtım    herhangi bir koku yoktu motor  kısmında 

şunuda belirteyim bu arada araç soğukken  yani  benzinde  çalıstığında   tüpe  geçene kadar  kaloriferi açarsam  tüp kokusu geliyor   ama tüpe geçince  gelmıyor   sadece arac durunca geliyor  ?

Yanıtlama zamanı:

Antifirizli cam suyu yüzünden olma ihtimali yüksek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Antifirizli cam suyu yüzünden olma ihtimali yüksek.

hocam  cam suyuyla ne alaka acaba   dediğiniz gibi en son antifirizli cam suyu koyduktan sonra koku  gelmeye başladı diyebilirim ?

Bekir Delibaş tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.