Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Aktepe

Üye
  • Toplam İleti

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Aktepe tarafından yazılan her şey

  1. 8.6 / 100 km . PowerShift / Bu hafta baya gazladım galiba
  2. 4.000 km civarından beri vardı bendede. Gıcırtı degilde gocurtuydu resmen. Ön iki balata 30.000 de degiştirdim sorun çözüldü. Eskiden geri geri gitmekten utanırdım, şimdi Allah ne verdiyse:)
  3. Sivrilikler kısıtlanmıs kalın duruyor. Modernlesmekten cok radikal cizgiler kullanılmıs. 2. fotodaki kelebek camdada bi uydurmasyon gorunuyor.. sadece yeni kasa focusun stoplarına bakarsak olabilir ihtimali veririm.
  4. O stoplardan bu stoplara gecerlerse eger buyuk basarısızlık. Ön farı ince olan aracın stopları ı o kadar kalın olamaz
  5. Beklenenin çok üstünde satış rakamı (adet) olan bir modelin fizigiyle oynanmamış olması normal geldi bana. 1.6 ecoboost piyasada çok az olmasından yola çıkarak söylemek gerekirse bu 1.6 186 hp lik ünite rabet görmez gibi gibi.
  6. Fabrika-Kalite kontrol uzmanı eylem yapmış resmen Şaka bi yana kaynak sıçramış gibi. Boya damlası gibi görünmüyor bana.
  7. Devrelerden oluşuyor sökmeli takmalı değildi yanılmıyorsam (gün ışığı renginde olanlar) trend donanımlısında t10 dipsiz park ampulu tarzı vardı
  8. Suyu cok kullanmadıysanız biraz cama püskürtün 30sn kadar. 1 2 L Ne kadar eksilir bilmiyorum ama, daha sonra normal su ekleyin içerde karışır zaten. Yani konsantre gibi kullanın bundan sonra. 5 Lt cam suyu alıyorsanız yarısını boşaltın içine. 2.5L kola şişesiylede tam dolmuş şekilde normal su tamamdır
  9. Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de
  10. Antifirizli cam suyu yüzünden olma ihtimali yüksek.
  11. Aman aman düşeceği söylenemez. Fakat ortalama hızınız cok düşük. Genelde yoğun trafikte kullanılıyor ve en fazla 40 km/h yapılıyor gibi geldi bana. Ortalama hızdan anlaşılacağı üzre ama kendim şehir içi gazlasamda en fazla 12 L gördüm. '13/ tit-x /PowerShift
  12. Laguna efsane olmuş. O dev armayı az daha ufaltmaları dileğiyle.
  13. Camı yıkamaya su var. Bi-Xenon'a yok. "Ne demek yok" diyor insan [emoji1]
  14. Daha önce paylaşıldımı bu bilgiler bilmiyorum. Ararken ben göremedim. Arkadaşlar dün gece farkettim. Eğer yol bilgisayarı (düşük silecek su seviyesi) uyarısını verdiyse ön camı yıkama esnasında far yıkama devreye girmiyor. Hemen su doldurdum çalışmaya başladı. özellikle kış aylarında gece yolculuğu yapıyorsanız mümkün olduğunca cam suyunuzu sürekli kontrol edin.
  15. Pozantı'yı geçerken o yokuşları virajları düşünürsek yakıt tüketimi normal gibi bence.
  16. Bu değerler önemli. Şehir içine girildiğinde kullanımlar kırmızı ışıklar trafik vs. Lpg takılmadan önce 2012 PowerShift otm. Full depo gidilecek mesafe olarak yol bilgisayarı 1100 km gösterdi. Işık yandığında 960 km'de idi araç. Ortalama değerleri hatırlamıyorum. Kullanılan yol genelde şehirlerarası düz yollardı. Çok rampa yoktu.
  17. Yol bilgisayarı değerleri nedir. Ortalama tüketim Ortalama hız. Ve yakıt cinsi
  18. Arkadaşım konuyu ben açmadım. Başka bir konu başlığında konuşurken mevcut konudan uzaklaşılınca biraz adminde bu başlık altına toplamış bizi.
  19. Nihayet forumda benimle aynı fikirde olan biri çıktı [emoji32]
  20. Arkadaşlar her gelen konuyu ayrı yere sürüklüyor. Konunun güvenlikle alakası yok. ben tek elle kullanmak daha güvenli demiyorum. Yukarıyı bolca okurda fikrinizi belirtirseniz daha faydalı olur. Düz yollarda milimetrik direksiyon hareketleri için tek el kullanmanın bana verdiği rahatlıktan bahsettim.. viraj yoksa sollama yoksa yol duru kötü değilse 2 elimle kullanmıyorum. ve konuyuda ben açmadım bir yerde laflıyorduk. Konuya çevrilmiş. Özellikle konu açmadım bu tartışma için. [emoji2] herkesin doğrusu kendisinindir.
  21. Hava tahliye deliği var fazla yakıt ısrarla depoya basılırsa akıyor. Focus mk2.5 da pompa girişinin hemen altında küçük bir delik var. Boru sayesinde oraya kadar çıkarılmış ve orada gizlenmiş.. Depoda hava yapma sorunum vardı. pislik gittide ondanmı tabanca atıyor acaba diye.Çektim atölyeye, hava tabancasını o deliğe dayadım hava bastım. Benzinliğe gittim sorun kalmadı.
  22. Sadece parklar yanarken makine gerginn. Güzel olmuş bence hayırlı olsun
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.