Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus 3 1.6 Ti-Vct Yakıt Tüketim Değerleri

Aydın Baran

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

merhaba şehir içi önceden 8 lt gibi görüyordum fakat servisde yazılım güncelleme sonrası bu degerler 10 lt kadar çıkdı bilgisi olan varmı acaba bu yazılım güncelleme yakıtı arttırırmı ?

Güncelleme sonrası erken dönemdeki yol bilgisayarı verilerine pek güvenmeyin.

İşletim sisteminin uyum sağlaması da vakit alır, en az 500 km sonra sıfırlayıp en az 200-250 km sonrası ortalamaya bakın.

Bu arada EB Antalya şehir içi akıcı kullanım, günlük 26 km ve 26 trafik lambası ort. YB 7.7 l/100 km

Uzun yolda 6.5 civarında ama dağ yollarınsa vahşileşirsem 7.5 -8 olabiliyor, ne yaparsam yapayım 9'u geçmedi.

Aydın böyle bir başlığımız yok muydu zaten?

Edited by Cem Boneval
  • Like 1

• 4 weeks later...

Ortalama 830 litre icmiş yani 100 km'de ortalama 7.6 litre...

Teşekkürler

aynen öyle. bir de yerin içtikleri var ama tecvize sayıyorum. opet hariç diğer istasyonların hepsi mandal attığı halde yuvarlayayım derken tahliyeden akan benzini görmüyorlar.

• Like 1

Şehir dışı abanmadan akıl uslu gidersem (ortalama 85 - 100 km/h) 5.5 lt, şehiriçi yaklaşık 7-8lt arası.

bu değerlere daha yeni ulaştım daha öncesinde focus ve powershift e alışma süreci nedeniyle epey bir yüksekti.

Şu an 2100 km deyim biraz daha düşeceğine inanıyorum.

• Like 1

Güncelleme sonrası erken dönemdeki yol bilgisayarı verilerine pek güvenmeyin.

İşletim sisteminin uyum sağlaması da vakit alır, en az 500 km sonra sıfırlayıp en az 200-250 km sonrası ortalamaya bakın.

Bu arada EB Antalya şehir içi akıcı kullanım, günlük 26 km ve 26 trafik lambası ort. YB 7.7 l/100 km

Uzun yolda 6.5 civarında ama dağ yollarınsa vahşileşirsem 7.5 -8 olabiliyor, ne yaparsam yapayım 9'u geçmedi.

Aydın böyle bir başlığımız yok muydu zaten?

Merhabalar,

Yüklü arabayla(3 kişi ve bagaj dolusu mesela) ve klima açık iken şehir dışında 6.5 lt/100 km nin altına düşmez mi 1.6 EB için?

• Yakup Ç. A. changed the title to Focus 3 1.6 Ti-Vct Yakıt Tüketim Değerleri