Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan Özenç

Üye
  • Toplam İleti

    85
  • Katılım

  • Son ziyaret

Volkan Özenç tarafından yazılan her şey

  1. Extended lisans aldım, as built lerin bir çoğu açıldı ama birkaç tanesi eksik ve benim aradığım ACM de eksil, çıkmıyor.
  2. Merhabalar, els27si olanlar forscan de ACM modülünü konfigüre edebiliyorlar mı? Bende ACM modülünü görüyor ama konfigüre edemiyorum. Amacım forumlarda bulduğum bir kodu değiştirerek orijinal sony ünitenin hoparlör çıkışlarını RCA çıkışına çevirmek yani low level çıkış olacak. Ayrıca sadece sinyal çıkışı DSP iptali ile dokunulmamış sade bir ses olacak. Deck çeviricilerle, ses işlemcileriyle alınamayan kaliteyi alabilmek için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  3. Forscan versiyonlarına farklılık gösterir mi els27ler? Mesela en son sürüm 2.3.15 çalıştırır mı hepsi? Amacım; ACM iptal edip sony ünitenin ses çıkışlarını line level haline getirebilmek. Aşağıdaki gibi; https://www.f150forum.com/f118/2017-low-level-acm-reprogram-audio-build-372285/
  4. bunları vectoral bulmam lazim. Nasıl arattınız?
  5. Teşekkür ederim. Yanlar için tasarım birşey bulamadım henüz...
  6. https://drive.google.com/file/d/0B1GPP6eroX_wQzlHUlRWMi1jVnM/view Valla bir gaza gelip yapıştırdık bakalım. Sıkılınca sökeriz. Yanlara da bir şeyler düşünüyorum ama daha beğenemedim.
  7. Sitesinden bakmıştım demekki yanlış yeri aradım Iletisim bilgileri sizde varmı?
  8. Izmir merkezi aradim. Adini sormadım. 75 tl ile 200 tl arasindaki fark? Selamla halolurmu?
  9. Parça güven fordda 200 tl tanotoda 335tl. Sanırım parcaya fazla talep var. Bu fiyata yaptirilmaz.
  10. Dizel c-max icin dusunuyorum. Ne zaman gelir stoğa? Fiyati nedir?
  11. Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur.
  12. Bir de dokunmatik ekran uzakta gorunuyor, direksiyondan veya sony panelden kumanda edebiliyormuyuz? Ayrica sony nin DSP ozelligi calisiyormu?
  13. Gerçekten öyle oldu:) ilk defa gelen bir müşteriye dinlettik, arabadan çıkınca subwoofer nerde dedi? Ferhat, sub var ama şuan takılı değil dedi adam şaşırdı 20lik sub var ama çok da açmıyorum, bazen sesi açınca coşmak için %30-40lara getiriyorum yetiyor.
  14. Malzeme 2 çeşit. Focal ve macoustic olarak. Focal ın malzemesinde ekstra olarak bir katman daha var ama daha pahalı. Başka işlemler de yapıldı o yüzden yaklaşık bir rakam verebilirim, 4 kapı 600 TL. Fakat dilerseniz abartıp 4 kapıyı 1300 TL ye de yaptırabilirsiniz. Benim amacım kapılardakı dağınık gelen sesi önlemekti ve trim seslerinin azaltılmasıydı. Artık kapılardan çok net ve tok bir ses geliyor, özellikle arka kapılar çok güzel oldu. Öndeki merkez ve twitterlardan gelen sesi algılamaya başladım.
  15. Merhaba, Uzun bir araştırmadan sonra linkteki çalışma ortaya çıktı. Ama arabanın içindeki ses tam benim istediğim gibi oldu.Öncelikle şunu söylemek lazım; işi ustasına bırakmak lazım. Aydın elektronik Ferhat beye teşekkür ederim. Herkese de tavsiyr ederim. Iyiki bu aracı almışım iyiki sony ile almışım. Kapıların iç kısımları malzeme ve işçilik olarak güzeldi. Kapılardaki kabinler benim kulağım için gayet yeterli ve kaliteliydi. Ferhat beyin özenle yaptığı ses izolasyonu sayesinde ön ve arka kapılardaki dağınık sesler ve trimlerden gelen ugultular tamamen gitti.25 hatta bazı sarkilarda 30a kadar açıp deneyerek bu yorumu yapıyorum. Ferhat bey ile dün tanıştım fakat herkese tavsiye ederim, kaliteli müzik için focal audison gibi markalarla çalışıyor ve herşey için çözüm üretmeye çalışıyor. Keşke bütçe el verseydi, içerden göğüslükten bagaja kadar ses izalosyonu yaptırabilseydim. Insallah linki doğru vermişimdir; 45 plakali C-Max. https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts https://www.facebook.com/media/set/?set=a.769436773103934.1073741981.178780078836276&type=1
  16. İkisi de sesli komut ile arama yapmıyor. Araç mikrofununda bir temassızlık yada arıza olabilir.
  17. Anlamadığım nokta, fordu yada servisini yada satıcısını neden bu kadar savunuyorsun? Servisteki usta yada formenin bana inanması için illa video mu çekmek lazım? Sıfır araba alıyorum sonra zevkine servise gidip arıza var diyorum. Bu nasıl bir ihtimaldir ki servis benim sözüme inanmayacak...Ayrıca bana inanmayip, beyinsiz arabanın beynini! bahane gösterip" ben napayım hata vermiyor?" diyecek!!!
  18. c-max a olur mu acaba? aytozu gri ama renk problem değil boyatabilirim de....
  19. Bence de, ve sesi dinlemesi ile olayı çözmesi arasında 15 dakika var.
  20. Baş teknisyenim dediğine göre intercooleri tutan bağlantıda sıkıntı varmış ve fren sırasında titreyerek ses yapıyormuş.
  21. Az önce servisten çıktım. Problemi çözdüler. Tan oto Akın beye teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.