Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Levent Okutan

Üye
  • Toplam İleti

    204
  • Katılım

  • Son ziyaret

Levent Okutan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Gaziantep
  • Arabam:
    12 Focus 1.6 Tdci Titanium X
  • Meslek:
    İnternet Cafe
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.456 profil görüntüleme

Levent Okutan's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

44

Toplam Beğeni

  1. Merhaba aracımda orjinal Bi xenon far var ve sol taraf ampulü söndü..bunların ampulü değişir mi yok sa komple farmı değişir..
  2. kaputun üstündeki fıskiyelri mi yoksa motoru mu değiştiniz.. --2 dakika sonra eklendi-- içindeki suyu nasıl boşaltırım..
  3. Merhaba aracımın Cam suyu fıskiyesi çalıştırdıktan sonra 1ila 10 dk lık zaman içeride sızdırıyor..Servis focus 2012 model arası koronik çözümü yok dedi..kapt üstündeki sensörlü fıskıyeler değişti sorun aynı..Aracımı yıkatıyorum. diğer gün geldiğimde kaputun üstü harita gibi sızan kireçli suyun bıraktığı izle dolu..Tavsiyeleriniz Nelerdir ? Not Eski konuyu okudum Belki güncel bir çözüm vardır diye konu açtım...
  4. olumsuz bir katkısı olurmu.atıyorum yakıt ,konforda ne gibi etkisi olur..
  5. Merhaba Tourneo Courier aracımda Fabrikasyon 195/55/16 olaması gerekirken 205/55/16 takılmış.ARACI İKİNCİ EL aldım.benden önceki sahibi hangi amaçla bunu yapmış olabilir..şimdi Lastik ebadındaki büyüklük neye etki eder..Teşekkür ederim..
  6. yok benimki sadece 1. viteste yapıyor..klima açık ve yokuşta kalkarken yapıyor..rampada çıkarken atik ve turbonun çalıştığını hissedebiliyorum.
  7. Merhaba 2015 model Courier titanyum plus aracıımn tüm özelliklerini bulabileceğim bir katalog varmıdır..Aracımda Sync 2 mi var bilemiyorum..varmı böyle bir link veya katalog..teşekkür ederim.
  8. 95 ten 115 e falan çıkaramıyormuyuz..illa 125 mi olmalı..dumandan kasıt çok aşırı mı duman atıyor.
  9. Yakup bey sizin görüşleriniz nedir.Birebir Courier kullanıpta yazan yok sanmırım ama siz daha bir içli dışlısınız fordlar la..
  10. Merhaba Ford Courier 2015 model Tit plus aracım var..Aracımda rampada dururken klima açık ve Yokuş kalkış devredeyken kalkarken araç yığlımaktan öte stop etme derecesinde kötü bir durumda.30 mt sonra anca toparlıyor.Aynı drum 2012 model Cmax tada vardı ama Courier Cmax tan daha kötü drumda sanki..Aracıma yazlım atsam sorunum çözülür mü ve Artsı- Eksisi nedir ..bilen tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.. Gaziantepte ECufast diye firma var düşündüğüm..17 yıllık firma.
  11. bu yeni kar teması arka planda çok aşırı işlemci gücü tükeytiyor.

    Adsız.jpg

    1. Önceki yorumları görster  2 more
    2. Yakup Ç. A.

      Yakup Ç. A.

      Chrome ile dener misiniz? Firefox sitemizi zaten %100 verimle kullanamıyordu.

       

      firefox 41 ve sonrasında sorunsuz desteklemesi gerekiyor.

      http://caniuse.com/#search=keyframe

       

      Yani fazla enerji harcatması demek bozuk çıkması anlamına gelmez, pc'nizde bir şeyler eksik veya düzgün çalışmıyor.

      Sırasıyla

      chrome explorer ve firefox

       

      Hepsinde düzgün çalışmakta şuan. Ama güç olarak firefox daha fazla çekiyor.

       

      567c3894208d5_g.JPG.63afbf2fcd875c75f5c1567c389524afe_g2.JPG.60685a222cbd637fad1567c38962c8f4_g3.JPG.68717bc47b7df79b3a2

    3. Levent Okutan

      Levent Okutan

      Üstad bilgisayarınızda bişeyler eksik demişsinde benim meslek çokta yabancı sayılmaz bu işlere. .neyse Chrome ile girelim artık.teşekkürler.

    4. Yakup Ç. A.

      Yakup Ç. A.

      Levent bey, ben mac kullanıcısıyım sizden şikayet gelince emektar windows'u açtım ve sorunsuz site açılıyor. Yorum sizindir :) İlk ve tek şikayet de sizden geldi.

  12. cyclone telefon kontrolü Fordun orjinalinden çok çok daha iyi..Klima falan iptal oluyor onlrda zor geliyordu zaten.müzik olyıda direksiyondan hal olduğu için genel anlamda çok büyük bir eksikliği yok bana göre fazlalığı var ..tabi bana göre..
  13. 5 . vitesin yapısı öyle bence 6 ileri olduğu için dişli oranlarıyla alakalı bişey..ama 2500 -3000 devir zaten maximum torkun bittiği devir. ..aşırı bir beklenti olmamalı 3000 üstü devirlerde dizel araç için..4 viteste o kadar şahane bir oran var ama 5 kötü ..6 viteste geyet yeterli .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.