Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Levent Bey

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Levent Bey Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    Cmax TDCİ
  • Meslek:
    Satış
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

666 profil görüntüleme

Levent Bey's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar, Bazı yazılımları güncelleyerek sorunu çözdüler. Kasma şimdilik ortadan kalktı. İlginçtir yakıt ortalaması da bir miktar düştü. kazasız-arızasız günler dilerim..
  2. Değerli Ford Kullanıcıları, 2012 model Cmax kullanıcısıyım. Aracımın deposunu doldurduğumda depodan "güp güp" diye ses geliyor. Servise sordum, usta depoların plastik olması nedeniyle böyle bir ses geldiğini söyledi. Aynı sorunu yaşayan başka kullanıcı varsa ve bu sorunu çözebildiyse yardım ve yönlendirmelerini bekliyorum.
  3. Değerli Dostlar, Sizlerinde önerisiyle Good Year EfficientGrip Performance almaya karar verdim. Elinde ürün hazır olan ve fiyat veren bayiye gittiğimde 4 lastiğin 2'si 2014 üretim, 2'si 2015 üretim cıktı. Aldığım takdirde bir sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum.. Veya 2014 üretim almanın bir handikapını yaşarmıyım. Yardımlarınızı bekliyorum..
  4. Gürkan Bey, Benim aracımda da arada bir yapıyor, bugün servise götürdüm. Mekanikten ziyade yazılımsal bir sorun olabileceğini, Otosan'la konunun paylaşılıp dönüleceğini ifade ettiler. Şimdilik haber bekliyorum. Belki aynı sorunu başka yaşayanlar olabilir diye burada paylaşayım istedim.
  5. Cem Bey, Yanıtınız için teşekkür ederim. Daha önce ilaç sektöründe çalıştığım dönemde Good Year lastiği olan çok araç kullandım. Hatırladığım kadarıyla bir sorun yaşamadım. Ancak son 7-8 yıldır aldığım araçlarda michelin ve Continental vardı. Her iki lastik markasının ürünlerinden de memnun kaldım. Sorumu o şekilde sormamın sebebi lastik almak için yaptığım araştırmalarda Good Year'ın son yıllarda Michelin ve Continental'in arkasında kaldığı yönündeydi. Yapılan yönlendirmelere çokta güvenemediğim için sitemizde sizlerinde yorumlarını almak istedim. Bilgilendirmeleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli, son kararım Good Year olacak gibi görünüyor.
  6. Değerli Ford Kullanıcıları, 2012 model Ford C-max tdci kullanmaktayım. Bir süredir 5. vitese geçtiğimde (2500-3000 devir aralığında) birden araç hafifçe kasma yapıyor, sonrada hangi süratteyse ondan yukarı çıkmıyor, aşağıda düşmüyor. 6. vitese geçince düzeliyor, sürat artmaya devam ediyor. Bu sorun her zamanda olmuyor arada sıkça bu sıkıntıyı yaşatıyor. Bu sorunu yaşayan, yaşayan ve çözen başka Ford kullanıcısı veya bu konuda fikir verecek tecrübeli kullanıcıların yorumunu bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..
  7. Yakup Bey, Hızlı yorumunuz için teşekkür ederim. Benim düşünceme görede Good Year kalite/fiyat oranlamasına göre daha önde gelmekteydi. Aklımdaki soru işareti Good Year'ın (yıllardır kullanmadım) kalitesi Continental seviyesinde mi? Eğer öyleyse benimde fikrim Good Year'ı almak yönünde.. Özer Bey, Hızlı yorumunuz için size de teşekkür ederim.. Good Year'a güvenim biraz daha arttı..
  8. Değerli Ford kullanıcıları, C-max trend tdci 2012 model araç kullanmaktayım. Aracımda continental lastikleri mevcuttu, gayette memnundum. Ancak diş derinliği 4 mm'nin altına düşmesi nedeniyle yeni lastik araştırmaya başladım. Aracıma uygun olacak kendimce bazı lastikleri belirledim ve fiyat aldım. Seçim konusunda sizin yardımınızı bekliyorum. Good Year EfficientGrip Performance 215/55/16 93 V - 320 TL Continental ContiPremiumContact 5 215/55/16 93 V - 375 TL Michelin CrossClimate 4 mevsim 215/55/16 97 V - 420 TL
  9. Değerli Dostlar 2013 yılında herkese kazasız, belasız, arızasız yolculuklarla beraber, mutluluklar diliyorum. Dün yaptığım bir seyahatte HGS'mi kullanma şansım oldu. 4 kullanımın 3'ünde 20-30 km süratle geçişlerimde okudu, sadece bir kez çıkışta okumayıp cezalı uygulama gösterdi. HGS'mi koyduğum yer aynanın üstünde bulunan siyah noktalı kısımdı. Bilgilerinize..
  10. Afedersin tarihe bakmamışım, umarım sorunsuz geçersinde bizde HGS'yi aynı yere yapıştırırız.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. : )
  11. Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu?
  12. Değerli Arkadaşlar, HGS sticker'ının araçlarımızın nereye yapışması konusunda Olimpia Cam Hizmetlerini aradım. En iyi onlar bilir diye düşündüm. Camdaki aynanın arkasında bulunan siyah noktalı kısma yapıştırmamızın doğru olacağını ifade ettiler. Ayrıca HGS'yi yapıştırırken yapışkan kısmının tümünü açmayıp iki kenarından az bir kısmı açarak yapıştırmamızı bu şekilde çıkarmak veya yerini değiştirmek gerekirse kolaylık olacağını belirttiler. Kullanan müşterilerin bu şekilde HGS'nin sorunsuz okunduğunu söylemişler.. Bilgilerinize..
  13. Arkadaşlar, HGS sticker'ları aracımızın neresine takılacaktır bununla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmeleri çok iyi olacaktır. PTT'nin HGS sitesinde aynanın bağlantısının 5 cm. altına yapıştırılmalı gibi genel bir bilgilendirme yapılmış ancak genel olması nedeniyle her araca uyabileceğini düşünmüyorum. Ben Cmax Trend kullanıcısıyım, yardımlarınızı bekliyorum.. Her zaman kazasız belasız yolculuklar dilerim..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.