Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Şahin

Üye
  • Toplam İleti

    227
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Şahin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    2013 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Er
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

894 profil görüntüleme

Hasan Şahin's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

58

Toplam Beğeni

  1. 30.000 bakımında direksiyondaki soyulmadan dolayı servise gittim ve bu soyulmanın hava yastığı ile alakalı sorundan dolayı olduğunu belirttiler ve değiştirdiler garantiden fakat anladıgım kadarıyla sadece o nikelaj değişmiyor hava yastığıyla birlikte değişiyor dolayısıyla bu rakam gayet normal.
  2. Fotoğrafta pek net çıkmadı o yüzden iki kare çektim 30.000 bakımı değişenler Yağ Yağ Filtresi Hava Filtresi Polen Filtresi Mazot Filtresi Toplam 394TL
  3. 30.000 bakımını kayseri metinler yetkili serviste yaptırdım. Toplamda 394 tl tuttu. Aynı bakıma 680 lira isteyen Ankara yetkili servislerine sevgilerimi sunuyorum.
  4. Az önce aşağıda sıralayacağım Ankaradaki servisleri aradım ve fiyatlar genel olarak bu civarda ne dersiniz normal mi? Maltepe Tur - 480 Siteler Tur - 680 Otokç - 580 hepsini aradığımda diğer servislerin verdiği fiyatı ve bu fiyat neden kaynaklandığını sorduğumda kullanılan malzeme kalitesi diyebildiler sadece açıkcası beğenmiyorum fordun servis politikasını. Ne dersiniz uygun mu fiyatlar?
  5. Arkadaşlar cyclone montajını yaptıralı 1.5yıl oldu nerdeyse kesinlik çok memnunum ne donma ne başka bir sorun yok fakat bozuk yola girdiğimde bariz şekilde tıkırtı cızırtı yapıyor daha önce servise götürdüğümde üfleme kanallarına sprey vb birşey sıktılar fakat ses azaldıktan sonra dahada arttı. Sizce ne yapmalı ? Navigasyonu komple söküp içerisine ses yalıtımı mı yapmalı, ne bilim bir çözüme ulaşamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. Benzer problemi bende yaşamaktayım. Kromlu kısımlarda kalkma var bariz şekilde bakalım artık 30 bin bakımında garantiden değişirler diye düşünüyorum. Aracı aldığımda beri; 1-Ecu yandı garantiden değişti 2-Kapı altındaki fitil attı garantiden değişti 3-Dİreksiyondaki kromlarda değişicek diye ümit ediyorum. toplamda 3 arıza ve garantiden değişim söz konusu oluyor. Bildiğim kadarıyla garanti süresi boyunca 6 kez arıza ile karşılaşılması durumunda aracın aynısı ile değişitirilmesi söz konusu oluyor. Bakalım artık sonraki 3 arıza neler olacak bütün servis fişleri birikmekte. Garantinin bitmesinde 1.5 yıl kaldı.
  7. Yakup bey emin misiniz? Netten sipariş edeceğim lastikleri onun için tekrar soruyorum. Peki bu işin mantığı ne bildiğim kadarıyla 215 yere basan zeminin ölçüsü ve jant buna göre üretiliyor peki 205 takınca nasıl oluyor? Eğer oluyorsa 195 taksak mesela o zamanda olur mu? Herhangi bir sıkıntı çıkarırmı bu tip bir değişim ?
  8. Arkadaşlar jant değiştirmeden 215/55/16 lastik yerine 205/55/16 takmak mümkünmüdür? Malum kış lastiği fiyatı bu ebatlarda yarı yarıya farkediyor.
  9. Ozan bey daha oncede yakmamisti lamba p. bilmem bir kod veriyodu yine gauge menude gorunuyordu sonrasinda aracin ecusu garantiden degismisti
  10. Gauge menude rastliyorum ariza lambasi yakmadigi icin servise gitmiyorum. Ne olabilir acaba bir bilgiye ulasamadim
  11. Hasan Şahin

    P006_16 Ariza Kodu

    Arkadaslar herkese merhaba aracim 2013 focus tit tdci aracimda bu ariza kodunu aliyorum nette arastirdim fakat bir bilgiye ulasamadim bilgisi olanlar varsa bekliyorum herkese tesekkurler
  12. Benim aracımda var fakat bir işe yaradığını düşünmüyorum. Geçenlerde çalıştırdım sileceği donmuş çalışmadı. İşin özü silecek su deposu donduktan sonra, püskürtme başlığı ısıtmalı olsa ne olmasa ne bence çok gereksiz bir uygulama.
  13. Lpg disindaki yakit alimi icin online para yuklerseniz bu karta ÷5 indirim yapiyorlar.
  14. Bugün lastik havalarını 36dan 32ye düşürdüm yaklaşık 120 km yol yaptım. Hissettiğim fark ise aracın daha yumuşaması yani tümseklerden çukurlardan geçerken eskisi gibi ses gelmemesi ve daha güzel yola oturması.
  15. Bizzat dört farklı ford yetkili servisine sorduğumda, direkt tuşa basın çalıştırın araç gerekirse bekler diyorlar dolayısıyla beklemeye gerek yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.