Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Ermemiş

Üye
  • Toplam İleti

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Ermemiş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    manisa
  • Arabam:
    '12 Focus style 125 Ps
  • Meslek:
    Eğitimci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

665 profil görüntüleme

Ali Ermemiş's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Demekki sorun kronik. Ben sağ aynayı çıkardım ama sensore ulaşmak mümkün olmadı.
  2. Arkadaşlar 2012 focus 3 sahibiyim. Aracımda son 2 aydır dış sıcaklığı yanlis ölçme problemi var sanırım. Örneğin bugün gün boyu 1veya 2 derece ölçtü dışarıyı . oysa sicaklik 9.10 derece idi. Eğer sensor bozuk ise nasıl degistirebiliriz. Sağ ayna altında sensor var yerini biliyorum ama nasıl sökülür bilmiyorum....
  3. Resmi gormeden yazmisim ... O malzeme nasıl sokulur ki Sökülmesini bilen varmı arkadaslar
  4. Orayı nasıl sokerim teoman bey Siyah kelebek kısım mi
  5. Yapma beeee. Bende ayna sokumunu inceliyordum. Bak şimdi olmadı söylediğin. Özer aksu gördüm ama Teoman saraç bulamazsın dedi ya moralin bozuldu.
  6. Hayır. Ama neden? Yıkandiktan sonra bi gariplik sezdim ama. Açısı bozulmuştu fazlasiyla.
  7. Aracı 2 gün önce yikattim sonra ne olduysa oldu. Halbuki daha o ve onlarca defa yıkandı ama. Genelde şehir içi kullanım oluyor ama önceleri hiç olmamıştı böyle bisey. Şimdi kırmızı soğuk lambası yanıyor ve gösterge 0. Hayret ya Bilgi amaçlı sıradan bi tanıdığım elektrikciye sordum.hocam büyük ihtimal termometre bozulmuştur diyor.:)
  8. Arkadaşlar araç içi termometre 2 gundur hep ilk çalışınca 1 derece ve sonrasında 0 derece gösteriyor.ve öyle sabit kalıyor. Hava sıcaklığı 11 derece olmasına rağmen. Sorun ne olabilir ki.
  9. Arkadaşlar focus iii aracımda prins yaglamalı sistem lpg bulunmakta. fakat son iki yagı 3000 km de bitirdi. daha önce 10000 gidiyordu. noldu anlamadım. fikri olan var mı?
  10. arkadaşlar manisada bana yardımcı olabilecek olanınız varmı .....focus 3 style manuel vites benzinli
  11. Garip bi durum ama. Bende sordum yetkililere tabanca açısı bile etkili dediler. Normal değer 90-350 arasıymış.
  12. Ali Ermemiş

    Boya Değeri Farkı

    Arkadaşlar bugün gittim ustamın yanına aldı eline ölçüm cihazını ve aracımın (focus 3) her yerini ölçtürdüm. Ama kaput hariç diğer heryer 200-290 mikron arası çıktı. kaput ise 120-180 arası çıktı enteresan geldi bana Sayın ..............., Ford üretim standartlarına göre aracın herhangi bir bölgesinde maksimum 350 µm (micron) boya kalınlık değerine kadar müsaade edilmektedir (maksimum 3 kez “baz kat boya + vernik” tamiri şeklinde). Üretim esnasında aracın çeşitli bölgeleri arasında boya kalınlık değerlerinde farklılıklar oluşabilmektedir. Max. 350 µm (micron) boya kalınlık değerine kadar olmak üzere, aracın üretim aşamasında çeşitli bölgelerinde oluşacak boya kalınlık değeri farklılığı üretim standartları dahilinde olup aracın orijinalliğini etkilemememektedir. Saygılarımızla, Ford Otomotiz Sanayi A.Ş. ??????? ???????? ?????????
  13. ben farklı birşey sorcam arkadaşıö göğüsteki focus yazılı kaydırmaz ped leri nerden aldınız?
  14. peki bu linkteki cihaz için fikirleriniz nedir arkadaşlar. http://www.otomultimedya.com/urun/ford-focus-yeni-kasa-multimedya-cihazi/
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.