Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344429 Arkadaşlar araç içi termometre 2 gundur hep ilk çalışınca 1 derece ve sonrasında 0 derece gösteriyor.ve öyle sabit kalıyor. Hava sıcaklığı 11 derece olmasına rağmen. Sorun ne olabilir ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344430 Güneşte veya gölgede kalırsa ilk anlarda yanlış oluyor haliyle, biraz sürüş yapınca değişmesi gerekiyor. Ne kadar sürüyorsunuz aracı,çok mu kısa mesafe acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344432 Aracı 2 gün önce yikattim sonra ne olduysa oldu. Halbuki daha o ve onlarca defa yıkandı ama. Genelde şehir içi kullanım oluyor ama önceleri hiç olmamıştı böyle bisey. Şimdi kırmızı soğuk lambası yanıyor ve gösterge 0. Hayret ya Bilgi amaçlı sıradan bi tanıdığım elektrikciye sordum.hocam büyük ihtimal termometre bozulmuştur diyor.:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344436 Hayır. Ama neden? Yıkandiktan sonra bi gariplik sezdim ama. Açısı bozulmuştu fazlasiyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344439 16 dakika önce, Ali Ermemiş said: Hayır. Ama neden? Yıkandiktan sonra bi gariplik sezdim ama. Açısı bozulmuştu fazlasiyla. Termometre aynanın altında Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344442 Dediğiniz gibi farklılık hissettiğidiyseniz direk yıkamacıya gidin bastırın ne yaptınız siz buna falan bastırın konuşurlar sanırım. Termometre için sökmeniz bişi değiştirmez çünkü ulaşılabilecek yerde değil. Ben aynayı sökerken görememiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344444 Yapma beeee. Bende ayna sokumunu inceliyordum. Bak şimdi olmadı söylediğin. Özer aksu gördüm ama Teoman saraç bulamazsın dedi ya moralin bozuldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344445 Hocam videodaki aynanın sökülmesi. Sizin termometre için olan yer sağda sabit olan bölümün altında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344447 Orayı nasıl sokerim teoman bey Siyah kelebek kısım mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344449 Hocam orası nasıl sokulur bilemem ama düşünceme göre bizim yapabileceğimiz birşey değil çünkü orası tam olarak aynanın motor kısmına denk geliyor ve orada yay var. Ben olsam girmem o işe ayrıca eğer otomatik katlanırsa aynanız varsa; elle zorlamanız daha büyük bir arızaya sebeb olbilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344450 Resmi gormeden yazmisim ... O malzeme nasıl sokulur ki Sökülmesini bilen varmı arkadaslar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın