Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Shark Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar..

Son kasa VW grubu Jetta, Scirocco vs araçlarda görebileceğiniz Piano Black renk Küçük Anten (Shark Anten tarzı) İzmir Vosmer'de Kdv dahil 43 TL.

Bugün aldım. Yarın aracın anteni sökülüp, yerine takılacak. Uyum sorunu yok. Aracın orjinal anten kablosunu bu antene bağlıyorsunuz.

Ancak takılması için tavan döşemesinin sökülmesi gerekiyor.

Uygulama sonrası fotoğrafları buradan paylaşırım..

İlgilenenlerin bilgisine..

vdc62.jpg

• Yanıt 90
  • Görüntüleme 36,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kull

• Anteni Çağlar'dan aldım ilgisi için teşekkür ediyorum... Bu anten orjinal eski antenden daha iyi çekiyor... Test ettim              

• bende gri olanını aldım beyaza boyattım ve taktım      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay

Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim ;) Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı.

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay

Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim ;) Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı.

Foruma ilan niye açmıyorsun? osman

Yanıtlama zamanı:

focusta denedinmi sen bunu? ben şu mistertao zımbırtısından aldım aynısını ama focusun zımbırtısı büyük geldiğinden olmadı havada kaldı.

Yanıtlama zamanı:

Foruma özel indirimde olur herhalde :D

Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var.

focusta denedinmi sen bunu? ben şu mistertao zımbırtısından aldım aynısını ama focusun zımbırtısı büyük geldiğinden olmadı havada kaldı.

Bendekine taktım, sıkıntısız oldu. İki-üç cinsi var bunların.

Foruma ilan niye açmıyorsun? osman

Yaw forumda yazıyoruz ediyoruz, millet ürününü satmak için forumda der diye.

Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var.

O zaman ben yan komşumun şeyini satayım :D 

Ekle ekle biri alır sahibindenden gitmez o :D

Yanıtlama zamanı:

Beyazı varsa ilk müşteri benim hemen gönder gelsin :)

Yanıtlama zamanı:

Benim de çok hoşuma gitti. Aytozu gri var mı? Nasıl alıyoruz? Bir de elektrikçide mi serviste mi taktıracağız bunu? Ya da kendimiz takabilir miyiz?

Yanıtlama zamanı:

Benide yaz şeker kırmızıya piano black mi koyucaz? Varmı alternatif?

Şeker kırmızıya boyatmak istiyorsan boyatabilirsin tabikide abi de bence piano black biraz sırıtacak olsa da yeterince başarılı.
Yanıtlama zamanı:

Benide yaz şeker kırmızıya piano black mi koyucaz? Varmı alternatif?

Piano black değil de şeker kırmızı daha hoş olur abi. Olay senin spoilera dönmesin de :D

Yanıtlama zamanı:

ben yaptiracak olsam tavana dokundurmazdim.bu iyiymis.
Yanıtlama zamanı:

Çağlar bey, beyaz rengi yok mu bu antenin, o kadar anten aradık, küçük çubuk bulduk taktık o kadar yazdık neden bende var demediniz yahu :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.