-
Focus 3 Bagajı Su Aldı!
Arabadaki nemli koku yüzünden ben de bir baktım, stepne olan yer havuz gibi su dolu. Nereden akmış bulamadım çünkü her yer kuru. Dört tane tıpa gibi şey var onları çıkartsam su akıp gider mi acaba
-
Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?
Neredeyse iki yıl olacak benimkine hiç bir şey değişmedi. Değişmesi gereken bir şey var da ben mi göremiyorum acaba.
- Focus Iii Yazılım Hatası Ve Göstergesi
- Focus Iii Yazılım Hatası Ve Göstergesi
- Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası
- Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası
-
Aracımda Tespit Ettiğim Sorunlar (Focus 3)
20 binlik hyundai geçtik, 5 binlik hacı muratlarınki bile pırıl pırıl. Benimkini de parlattılar ama ertesi gün karardı.
-
Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?
Ak sigorta beni de şaşırttı, okudum, sordum baktım baktım bir eksik göremedim. Geçen yıl ilk aldığımızda axa kasko 1.500 TL idi, bu yıl ak kasko 900 TL ödedim.
- Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi
- Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi
-
Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?
Ben de bakıma girdim de bir tek ön koltuk başlıklarının matlaşan demirlerini parlattılar
-
Focus 3 Tdci Yıllık Ve 15.000-75.000-105.000 Km Bakım Ücretleri
Gizerlerde ilk bakıma girdim. 321,00 TL tuttu. Normalden fazla olarak balata temizleyici ve karbon dizel katkısı yazmışlar. 45 TL civarı tutmuş bu kalemler.
-
Plaka Kaybı
Bizim arkadaş da köpeğe çarptı, düştüğünü gördü ancak gece olduğu için inip almadı. Ertesi gün iki satır bir dilekçe yazdı, "... sayılı plakam düştüğü için yenisinin verilmesini talep ederim" şeklinde. Yenisini basıp iş yerine getirdiler.
-
Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri
Epeydir koymuyordum ben de.
-
Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?
Sağdan soldan teklif alırken, ford servisi arayarak teklif sundu ve ak sigorta ful kasko 930, sigorta 230 lira teklif verdi, ben de kabul ettim çünkü en yakın arkadaşımın kendi sigorta ekranından bile kırpa kırpa 1100'e zor düşürmüştük. Araç bayan adına kayıtlı ve yaşı da düşük olduğu için miktarlar yüksek çıkıyordu, ak sigortadan yaptırdım gitti.
Ali Fatih Dursun
Üye
-
Katılım
-
Son ziyaret