Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bagajı Su Aldı!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

henüz 1 yılını dolduramayan focus 3 ün bagajı bu halde söylenecek fazla söz yok aslında

2012_12_16_604.jpg

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 13,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yav alırsın ford olursun lord,sonra bir bakarsın olmuşssun cort,sonra zaman geçer bu sefer bir bakarsın olmuşssun port,ondan sonra bağırsaklar port port olursun mort falan filan...Zorta da zurtada tak

• öncelikle bu konu yüzünden birilerinin canını sıktıysam kusura bakmayın. aracı teslim aldım 3 farklı noktadan su alıyormuş 1 i stop vidasının oradan diğerleri sac ek yerlerinden kaportacı eski bi ara

• İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almak

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

birazdan ekliyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servise başvurdun mu?

dün fark ettim kapalıydı bugün gidecem , bu sıkıntıyı yaşadıktan sonra ne fark edecek

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle bu denli sinir yapmanıza hiç gerek yok, far altlarındaki slinkonlar kurumuş ve sökülmüş olabilir haliyle su alabilir servis kontrol etsin :yeah:

1 yıl değil 2 gündede olabilirdi..

Geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun,canınızı sıkmayın servis giderir.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun...

Şanssızlık, ama dünyanın sonu değil, ona daha 4 gün var!

Araç da Rize'deyse su geçirmezliği ayrı bir önem taşıyor.

Sorunu bulması kolay olmayabilir, eğer bidon falan devrilmediyse.

Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. :)

Bence de serviste giderilir, kabin döşemesi kuru kaldığı sürece bagajın önemi yok, dert etmeye değmez.

Bu arada kara mizah olsun: Patlak lastikte hava kaçağını bulmak için ile yarar bir havuz varmış arabada da haberimiz yokmuş...

Nasıl giderildiği konusundaki müjdeli haberi de bekliyor olacağız!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öncelikle bu denli sinir yapmanıza hiç gerek yok, far altlarındaki slinkonlar kurumuş ve sökülmüş olabilir haliyle su alabilir servis kontrol etsin :yeah:

1 yıl değil 2 gündede olabilirdi..

Geçmiş olsun

sinirlenmemek pek mümkün olmuyor bagajı su içinde görünce kim olsa bu tepkiyi verir hatta daha fazlasını. araç şu an serviste halledecekler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun. Kısa sürede hallederler umarım.

:kıhkıh: :kıhkıh:

aynını yaptım fenerle baktım sağ köşeden içeri akıyor. sızdırmıyor !

Geçmiş olsun...

Şanssızlık, ama dünyanın sonu değil, ona daha 4 gün var!

Araç da Rize'deyse su geçirmezliği ayrı bir önem taşıyor.

Sorunu bulması kolay olmayabilir, eğer bidon falan devrilmediyse.

Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. :)

Bence de serviste giderilir, kabin döşemesi kuru kaldığı sürece bagajın önemi yok, dert etmeye değmez.

Bu arada kara mizah olsun: Patlak lastikte hava kaçağını bulmak için ile yarar bir havuz varmış arabada da haberimiz yokmuş...

Nasıl giderildiği konusundaki müjdeli haberi de bekliyor olacağız!

evet rizede olmam ayrı bi handikap haftada 2 kez yağmur yağıyor biri 4 gün diğeri 3 sürüyor. ben bagaja kitlemedim kendimi koltukları yatırdım baktım ve kabine geçmemesi tamamen şans küçük bir oluk stepnenin oraya suyu akıttı, dediğiniz gibi stepnenin patlat olmadığını da öğrendim bu yolla. araç serviste bakalım silikonmu çekecekler ne yapacak ayrıntılı rapor alacam sizede bildiririm

Geçmiş olsun,canınızı sıkmayın servis giderir.

çok sağolasın, :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun, ne denilebilir ki?

Umarım önemli bir problem yoktur.

sağolasın. evet söylenecek pek bişey yok . sorun çözülecek tabiikide ama ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.